Filtriraj po atributih

Izbrani kriteriji:
  • Tip ohišja: Samostoječi

NAS naprave

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
483,29 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation 3210DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 2TB. Zasnovana je predvsem za mala podjetja in zahtevne uporabnike v manjših in domačih pisarnah (SOHO), saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
723,91 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation 3210DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 8TB. Zasnovana je predvsem za mala podjetja in zahtevne uporabnike v manjših in domačih pisarnah (SOHO), saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1207,96 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation 3410DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 16 TB. Zasnovana je predvsem za mala podjetja in zahtevne uporabnike v manjših in domačih pisarnah (SOHO), saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije in možnost WebAccess za oddaljeni dostop do enote preko osebnega računalnika.
766,62 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation 3410DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 4TB. Zasnovana je predvsem za mala podjetja in zahtevne uporabnike v manjših in domačih pisarnah (SOHO), saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
881,93 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation 3410DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 8TB. Zasnovana je predvsem za mala podjetja in zahtevne uporabnike v manjših in domačih pisarnah (SOHO), saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1273,45 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation™ 5210DF je 2-ležiščna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 2TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
738,14 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation™ 5210DF je 2-ležiščna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 512 GB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1156,71 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation 5210DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 12TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1277,72 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation™ 5210DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 16TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.