Filtriraj po atributih

Izbrani kriteriji:
  • Tip ohišja: Samostoječi

NAS naprave

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
778,36 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation™ 5210DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 8TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1785,26 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation 5810DN je 8-ležiščna delno opremljena, prilagodljiva poslovna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 16TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
2575,60 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation 5810DN je 8-ležiščna poslovna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 32TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
3684,46 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation 5810DN je 8-ležiščna poslovna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 64TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
819,29 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation 3410DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 12 TB. Zasnovana je predvsem za mala podjetja in zahtevne uporabnike v manjših in domačih pisarnah (SOHO), saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije in možnost WebAccess za oddaljeni dostop do enote preko osebnega računalnika.
1208,96 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS3420DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 16TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
2093,07 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS3420DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 32TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
789,82 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS3420DN je NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 4TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
914,26 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation™ TS3420DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 8TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.