Filtriraj po atributih

Kapaciteta vgrajenih trdih diskov
Izbrani kriteriji:
  • Proizvajalec: Synology
  • Tip ohišja: Samostoječi

NAS naprave

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
708,47 € Vaša cena z DDV
Zmogljivo zunanje mrežno ohišje NAS Synology DS-1515+, ki uporabnikom ponuja datotečne, spletne, multimedijske, varnostne, tiskalniške ali nadzorne nastavitve strežnika. Združuje inovacije na področjih energijske učinkovitosti, virtualizacije in avtomatizacije, zaradi česar je NAS naprava primerna za mala, srednja ter velika podjetja.
329,33 € Vaša cena z DDV
Zmogljivo zunanje ohišje NAS Synology DS-216, ki uporabnikom ponuja datotečne, spletne, multimedijske, varnostne, tiskalniške, nadzorne nastavitve strežnika ter 4K UHD kodiranje.
363,44 € Vaša cena z DDV
Zmogljivo zunanje ohišje NAS Synology DS-216+II, ki uporabnikom ponuja datotečne, spletne, multimedijske, varnostne, tiskalniške, nadzorne nastavitve strežnika ter 4K UHD kodiranje.
288,16 € Vaša cena z DDV
Ohišje Synology DS216play, zmogljiv strežnik NAS, optimiziran za multimedijo in pripravljen za 4K UHD kodiranje. DS216play odlikujejo zmogljivosti 1080p H.264 in 4K H.265 Ultra HD video transkodiranja v realnem času, kar zagotavlja uporabnikom predvajanje 4K digitalnih TV oddaj in filmov na digitalne medijske predvajalnike, mobilne naprave in računalnike, ne da bi pri tem morali namestiti dodatni video predvajalnik.
515,58 € Vaša cena z DDV
Ohišje Synology DS-416, zmogljiv strežnik NAS z bogatim naborom lastnosti, optimiziran za podjetja in domače uporabnike. DS416 je zasnovan za zagotavljanje celovite NAS strežniške rešitve, optimizirane za kodiranje in predstavlja cenovno dostopno rešitev za prenos občutljivih podatkov.
344,83 € Vaša cena z DDV
Ohišje Synology DS420j, zmogljiv strežnik NAS z bogatim naborom lastnosti, optimiziran za podjetja in domače uporabnike. DS420j je zasnovan za zagotavljanje celovite NAS strežniške rešitve, optimizirane za kodiranje in predstavlja cenovno dostopno rešitev za prenos občutljivih podatkov.
299,75 € Vaša cena z DDV
Synology DS-218 NAS strežnik z možnostjo vgradnje dveh diskov velikosti (3,5") je namenjen shranjevanju ter skupni rabi fotografij, video posnetkov ter dokumentov domačim in poslovnim uporabnikom. Poganja ga operacijski sistem DiskStation Manager (DSM), opremljen z elegantnim vmesnikom, optimiziranim za večopravilnost in prinaša širok nabor aplikacij za izboljšanje produktivnosti uporabnikov in poenostavitev opravil .
190,54 € Vaša cena z DDV
Synology DS220j NAS strežnik z možnostjo vgradnje dveh diskov velikosti (3,5") je namenjen shranjevanju ter skupni rabi fotografij, video posnetkov ter dokumentov domačim in poslovnim uporabnikom. Poganja ga operacijski sistem DiskStation Manager (DSM), opremljen z elegantnim vmesnikom, optimiziranim za večopravilnost in prinaša širok nabor aplikacij za izboljšanje produktivnosti uporabnikov in poenostavitev opravil .