Filtriraj po atributih

Kapaciteta vgrajenih trdih diskov
Izbrani kriteriji:
  • Proizvajalec: Synology
  • Tip ohišja: Samostoječi

NAS naprave

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
344,83 € Vaša cena z DDV
Ohišje Synology DS420j, zmogljiv strežnik NAS z bogatim naborom lastnosti, optimiziran za podjetja in domače uporabnike. DS420j je zasnovan za zagotavljanje celovite NAS strežniške rešitve, optimizirane za kodiranje in predstavlja cenovno dostopno rešitev za prenos občutljivih podatkov.
213,57 € Vaša cena z DDV
Synology DS220j NAS strežnik z možnostjo vgradnje dveh diskov velikosti (3,5") je namenjen shranjevanju ter skupni rabi fotografij, video posnetkov ter dokumentov domačim in poslovnim uporabnikom. Poganja ga operacijski sistem DiskStation Manager (DSM), opremljen z elegantnim vmesnikom, optimiziranim za večopravilnost in prinaša širok nabor aplikacij za izboljšanje produktivnosti uporabnikov in poenostavitev opravil .
299,75 € Vaša cena z DDV
Synology DS-218 NAS strežnik z možnostjo vgradnje dveh diskov velikosti (3,5") je namenjen shranjevanju ter skupni rabi fotografij, video posnetkov ter dokumentov domačim in poslovnim uporabnikom. Poganja ga operacijski sistem DiskStation Manager (DSM), opremljen z elegantnim vmesnikom, optimiziranim za večopravilnost in prinaša širok nabor aplikacij za izboljšanje produktivnosti uporabnikov in poenostavitev opravil.