Nekaj za vsak okus: Philips monitorji na sejmu IFA 2018

19. julij 2018

ifa 2018

Philips na IFA 2018 – 5K monitorji, 32:9 ultrapanorama in 43" 4K HDR zaslon

 

philips monitor momentum

 

Tudi letos, MMD, licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, potrjuje svojo prisotnost na 58. izdaji sejma IFA tradeshow, ki bo potekal od 31. avgusta do 5. septembra 2018 v Berlinu. Tekom razstave bodo lahko obiskovalci v dvorani 22 občudovali širok nabor zaslonskih inovacij, vključno z ultra-širokimi monitorji in zasloni na dotik za večjo produktivnost, monitorje z USB-C priključno postajo za boljšo povezljivost, ultra-tanke in ukrivljene monitorje za povečano izkušnjo, in še mnogo več.

 

Brezokvirna zasnova za uporabnike: brez okvirja, tanek in ukrivljen

4-stranski brezokvirni dizajn je ključna značilnost številnih najnovejših Philipsovih monitorjev. S svojim resnično brezokvirnim videzom, so ti monitorji tudi izjemno tanki z globino le okoli 6,1 mm, medtem ko ukrivljeni modeli nudijo bolj poglobljeno uporabniško izkušnjo, tako doma kot na delovnem mestu.

 

philips 276c8

Philips 276C8 - Minimalističen dizajn in moderni ostri robovi.

Izjemno tanek monitor, z debelino zgolj  6.1 mm in minimalnim okvirjem na vseh straneh.

  

 

Idealen partner za ljubitelje igralnih konzol


Posebno mesto na sejmu IFA 2018 bo namenjeno 43-palčnemu monitorju 4K HDR 1000 Momentum, ki je zasnovan posebej za igralne konzole. Obiskovalci bodo imeli priložnost občudovati ta model na posebnem igralnem področju na Philipsovi stojnici. Z elegantnim, velikim in hitrim VA panelom v ločljivosti CrystalClear 4K (UHD), monitor Momentum ponuja igralcem na igralnih konzolah vrhunsko kakovost slike, hiter odzivni čas in nizek vhodni zamik, kar zagotavlja gladko igranje brez trganja in trzanja slike. Poleg tega ponuja številne dodatne funkcije za izboljšano udobje, povezljivost in popoln užitek v uporabi.

 

Philips Momentum  436M6VBPAB

 

Philips Momentum 436M6VBPAB monitor – prvi 43-palčni 4K monitor na trgu,

ki podpira VESA DisplayHDR 1000 tehnologijo

 

 

Doživetje velike slike: ultra-široki monitorji


Nova linija Philipsovih monitorjev vključuje nekaj ultra-širokih 32:9 in 32:10 modelov. Monitorji velikega formata, ki bodo prikazani na letošnjem sejmu IFA, v velikosti od 43,4 do 49-palcev, bodo opremljeni s spletno kamero Hello. Tako velika površina zaslona omogoča učinkovito večopravilnost, saj ponuja več informacij na enem zaslonu, hkrati pa odpravlja motnje pri odpiranju in zapiranju oken na zaslonu. Ti novi monitorji bodo nadomestili potrebo po več zaslonih v okoljih, kot so finančne institucije, borzni trgi in drugi B2B sektorji.

 

philips-349p97h

 

 

Namenjeni profesionalcem: zasloni na dotik in USB docking monitorji


Tehnologija zaslona na dotik je na voljo v številnih letošnjih Philipsovih monitorjih. B2B monitorji na dotik uporabljajo projektorsko-kapacitivni (P-Cap) senzor in podpirajo do 10 točk, poleg tega pa nudijo napredno IP54 zaščito pred stikom z vodo in prahom. Ti monitorji omogočajo tudi gladko in enostavno nagibanje, ki uporabnikom zagotavljajo fleksibilnost pri izbiri njihovega želenega kota za večje ergonomsko udobje. Na sejmu IFA bodo predstavljeni profesionalni monitorji v velikosti 17 in 21,5-palcev.

Ostali prihajajoči profesionalni monitorji Philips, ki bodo prikazani v Berlinu, v velikostih od 31,5 do 34-palcev v ločljivosti 5K ustrezajo potrebam današnjega prilagodljivega delovnega okolja. Ti novi monitorji so opremljeni z USB Tip-C priključkom in zagotavljajo popolno funkcijo priklopne postaje in optimizirane povezljivosti. Njihov tanek, dvosmerni, reverzibilni konektor, USB Type-C, omogoča preprosto povezljivost preko enega kabla in uporabnikom omogoča varen prenos podatkov z najvišjo možno hitrostjo, priključitev in polnjenje pametnih telefonov in prenosnih računalnikov ter preprosto in hitro povezavo s perifernimi napravami.

 

 

Nazaj na seznam novic