Filtriraj po atributih

Izbrani kriteriji:
  • Tip nosilca: Dodatki

Nosilci in stojala

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
62,74 € Vaša cena z DDV
Ergotron Bow za WorkFit-S je prečni podaljšek nosilcu WorkFit-S. Podaljšek je izdelan iz vzdržljivega aluminija in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, zasuka in nudi možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.
57,79 € Vaša cena z DDV
Košara z ročajem je namenjena za shranjevanje različnih predmetov. Gladka površina iz umetne mase in perforirane osnove vam omogoča enostavno čiščenje in preprečuje zbiranje prahu.
60,27 € Vaša cena z DDV
Zadovoljite  potrebe visokih uporabnikov (nad 190cm) in izboljšajte ergonomijo v vašem podjetju.
50,34 € Vaša cena z DDV
Ustvarite si ergonomsko delovno mesto z vašim prenosnim računalnikom. ERGOTRON LX tray je možno pritrditi na vsak Ergotron nosilec. Lahko se uporablja z ali brez priklopne postaje.
44,16 € Vaša cena z DDV
Priročen nosilec za tablice ali dokumente Ergotron. Namestitev je možna v treh različnih položajih kar omogoča popolno prilagajanje vašega tabličnega računalnika ali dokumentov.
44,16 € Vaša cena z DDV
Vsestranski vmesnik za pritrditev dodatkov na zadnji del stojala (vozička).
21,78 € Vaša cena z DDV
Ergotron nosilec za LCD zaslone vam omogoča hitro odstranjevanje ali pritrditev LCD zaslona. Kvalitetna izdelava skrbi za dolgoletno vzdržljivost izdelka.
36,53 € Vaša cena z DDV
Podaljšek za namizni nosilec za zaslon Ergotron vam omogoča podaljšanje dosega 23 cm (9") ter zagotavlja udobno in ergonomsko gledanje računalniškega ali televizijskega zaslona ter zmanjšuje bolečine v vratu, hrbtu in očeh.
57,79 € Vaša cena z DDV
Ergotron polica za kamero MMC Camera Shelf Kit vam omogoča hitro, varno in stabilno namestitev video kamere nad zaslonom na mobilnem vozičku Ergotron Neo-Flex Mobile MediaCenter. Spremenite katerikoli prostor - od majhne sejne sobe do velike konferenčne dvorane v multimedijski center.