Nova Philipsova serija 6554: Preprosto odličen televizor

18. junij 2019

Slabih televizorjev na trgu ni več, vseeno pa lahko med dobrimi najdemo take, ki izstopajo in so preprosto odlični, hkrati pa ponujajo širok nabor dimenzij diagonale zaslona od 109 cm do 165 cm, med katerimi zlahka najdemo popolno za naš prostor. Philipsova nova serija televizorjev 6554 je prav to. Odlična slika, jasen in čist zvok ter popolnoma enostaven vmesnik SAPHI.

Philips TV PUS6554

 S Philipsovo televizijo serije 6554 boste uživali v ostri kakovosti slike 4K Ultra HD

 

 

Takoj boste vedeli, da gledate Philipsov televizor

 

Ko pride do nastavitve slike na zaslonu, Philipsovim mojstrom ni para. Odličnost v kalibriranju slike nosimo v svojem dednem zapisu in tudi pri seriji 6554 boste uživali v tako ostri kakovosti slike 4K Ultra HD, kot bi bili v središču dogajanja. Philipsova tehnologija Pixel Precise Ultra HD zagotavlja izjemno tekočo sliko neverjetne ostrine, jasnosti, barv in kontrasta. Najnovejša serija 6554 podpira format HDR10+ in je zasnovana tako, da ga kar najbolje izkoristi. Ravni kontrasta, barve in svetlosti so prilagojene od roba do roba okvirja televizorja, gledalec pa to občuti v pristnejših barvah, globljih sencah in izjemnih svetlih površinah.

 

Dolby Vision in Dolby Atmos

Sliko in zvok doživite, kot si ju je zamislil režiser. Prav zato večina novih Philipsovih televizorjev podpira vrhunski zvok in video format Dolby, kar pomeni, da je vsebina v HDR, ki jo gledate, videti in slišati veličastno, kot bi sedeli v kinematografu.

 

Pametna in preprosta uporaba televizorja

Z vmesnikom SAPHI je uporaba televizorja Philips Smart pravi užitek. Gre za hiter, intuitiven in popolnoma enostaven vmesnik z ikonskim menijem, do katerega dostopate z enim samim gumbom. Hitro in preprosto se premikajte med najljubšimi aplikacijami, kot so Netflix, YouTube in druge.

 

Philips TV PUS6554

 Z intiutivnim in enostavnim vmesnikom SAPHI se hitro in preprosto premikajte med najljubšimi aplikacijami

 

 

Jasen in čist zvok

Serijo 6554 boste prepoznali po sijočem svetlem srebrnem okvirju, odlikujejo pa jo jasni zvočni učinki iz zvočnikov polnega razpona. V ostrem in jasnem zvoku slišite vsako besedo dialogov, napete trenutke vaše najljubše serije pa spremljajo močni nizki toni.

 

 

Širok nabor diagonal zaslona 

Philipsovi televizorji serije 6504 so na voljo v štirih dolžinah diagonale zaslona po naslednjih priporočenih maloprodajnih cenah:

- 109 cm (43 palcev): 449 EUR

- 127 cm (50 palcev): 499 EUR

- 140 cm (55 palcev): 599 EUR

- 165 cm (65 palcev): 899 EUR

 

 

philips.si/tv

philips.si/oled+

facebook.com/PhilipsTVSlovenija

 

 

 

 

Nazaj na seznam novic