Nova raven USB-C priključne postaje: MMD lansira nov monitor Philips 329P9H

11. april 2019

Philips 329P9H: 4K IPS monitor z USB-C priključno postajo

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja popolnoma nov LCD monitor Philips 329P9H Brilliance s priključno postajo USB-C. Ta 32-palčni (31,5" / 80 cm) monitor je opremljen s širokim naborom visoko zmogljivih funkcij, prilagojenih potrebam današnjih strokovnjakov. Uporabnike bo očarala ločljivost UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), medtem ko številne rešitve za povezljivost poskrbijo za prihranek časa ter priročnost in prilagodljivost v pisarni, premišljeno oblikovana ergonomija pa zagotavlja optimalno udobje skozi ves delovni dan. Od menedžerjev do finančnih strokovnjakov, grafičnih oblikovalcev do naprednih domačih uporabnikov, ima ta monitor vse potrebno, ko je pomembna vsaka podrobnost.

 

Monitor Philips 329P9H Brilliance s priključno postajo USB-C

 

Monitor Philips 329P9H z vgrajeno USB 3.1 tip-C priključno postajo s povezavo za napajanje 

ponuja udobje in vsestranskost priključitve s samo enim kablom.

 

 

Brezskrbna povezljivost

Bolj kot kdaj koli prej, so današnji strokovnjaki odvisni od brezhibnih povezav, ki jim olajšajo delo. Tudi tukaj novi Philipsov monitor 329P9H presega vsa pričakovanja. Z vgrajeno USB 3.1 Tip-C priključno postajo s povezavo za napajanje ponuja udobje in vsestranskost priključitve s samo enim kablom preko tankega in reverzibilnega USB-C priključka. Široko paleto perifernih naprav, kot so tipkovnica, miška ali RJ-45 mrežni kabel, lahko priključite neposredno na priklopno postajo monitorja, medtem ko prenosni računalnik enostavno povežete preko kabla USB-C in gledate videoposnetke visoke ločljivosti, prenašate podatke z izjemno hitrostjo, hkrati pa se bo prenosni računalnik napajal in ponovno polnil. Vendar pa Philips 329P9H ponuja tudi dodatne možnosti povezovanja. Tehnologija MultiView omogoča aktivno dvojno povezovanje in ogled, tako da lahko istočasno delate na več napravah, npr. na osebnem in prenosnem računalniku, in tako opravljate več opravil hkrati. Za popolno celoto povezovanja pa poskrbi varna izskočna (pop-up) spletna kamera, ki je opremljena z naprednimi senzorji za prepoznavanje obraza Windows Hello™ in je zasnovana tako, da jo je mogoče enostavno pospraviti, kadar je ne uporabljate.

 

monitor Philips 329P9H Brilliance s priključno postajo USB-C

4K IPS monitor Philips 329P9H Brilliance s priključno postajo USB-C

 

 

Živopisne slike

Ko gre za slikovno zmogljivost, se Philips 329P9H izkaže z ločljivostjo UltraClear 4K UHD, zaradi česar je vsaka slika upodobljena v izjemnih podrobnostih in barvni natančnosti, kar bo zagotovo navdušilo tudi najzahtevnejše strokovnjake. Za tiste, ki potrebujejo izjemno natančnost pri delu s CAD ali 3D tehnologijo, ta monitor prinaša prav to. Poleg tega IPS tehnologija zagotavlja dodatne široke kote gledanja do 178-stopinj, kar pomeni, da je Philips 329P9H mogoče gledati iz skoraj katerega koli kota,
tudi če je v načinu vrtenja za 90 stopinj. Barve oživijo, slike dobijo izjemno ostrino, stopnje svetlosti pa so optimizirane, kar zagotavlja, da se fotografije, filmi, brskanje po spletu in vsaka profesionalna aplikacija prikaže na najboljši možni način.

 

monitor Philips 329P9H Brilliance s priključno postajo USB-C

 

Philips 329P9 je opremljen s številnimi ergonomskimi funkcijami, s katerimi zagotavlja maksimalno udobje

 

Inteligentna zasnova

Tehnologija je najbolša takrat, ko naredi življenje enostavnejše in prijetnejše, kar je še en razlog več v prid monitorja Philips 329P9H. Opremljen s številnimi ergonomskimi funkcijami, monitor zagotavlja maksimalno udobje, ne glede na to, koliko časa uporabniki porabijo pred njim. Tehnologija Flicker-Free in način LowBlue naredita vsako delovno sejo prijetno očem, medtem ko podstavek SmartErgoBase omogoča vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja monitorja za nastavitev pravega položaja glede na potrebe uporabnika. Podstavek vključuje tudi sistem za upravljanje s kabli, kar zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno. In ker nihče ne želi po nepotrebnem porabljati energije, je Philips 329P9H opremljen s tehnologijama LightSensor in PowerSensor, ki uporablja neškodljive infrardeče senzorje za zaznavanje prisotnosti ali odsotnosti uporabnika, da prilagi svetlost zaslona, s čimer prihrani do 80 % energije in podaljša življenjsko dobo monitorja.

Novi monitor Philips 329P9H je na voljo po priporočeni prodajni ceni 899 EUR.

 

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

 

Nazaj na seznam novic