Novi monitor Philips 49B2U6903CH prihaja z vrsto profesionalnih funkcij

ponedeljek, 01. julij 2024

Philips 49B2U6903CH

Predstavljamo novi monitor Philips 49B2U6903CH z vrsto profesionalnih funkcij, kot so Thunderbolt 4, Busylight, spletna kamera s samodejnim uokvirjanje, in mnogo več.

Novost izstopa po svoji kombinaciji produktivnosti in povezljivosti, zaradi česar je idealno orodje v profesionalnem delovnem okolju. 49B2U6903CH debitira in s seboj prinaša številne nove funkcije, ki olajšajo sodelovanje v sodobnem digitalnem delovnem okolju: velik 48,8-palčni zaslon, ločljivost 5120 x 1440 DQHD, zmogljiva spletna kamera, in še veliko več.

Povezljivost na ravni profesionalnih delovnih okolij

Glavne značilnosti monitorja Philips 49B2U6903CH se nanašajo na njegove profesionalne lastnosti, njegove povezovalne funkcije pa so tisto, zaradi česar je poseben: vrata Thunderbolt 4 podpirajo video visoke ločljivosti in ponujajo večtokovni prenos za verižno povezovanje; zaradi česar je izjemno vsestranski za optimalno povezljivost.

Philips 49B2U6903CH


S funkcijami, kot je nastavljiva spletna kamera s samodejnim uokvirjanjem, mikrofon za odpravljanje šumov in Busylight, je sodelovanje s komer koli po svetu lažja naloga. Z aktiviranjem vseh treh zgoraj omenjenih funkcij lahko monitor prilagodi pogled svoje spletne kamere, da se prilega vsem udeležencem v kadru, lahko pa se tudi nagne do 30 stopinj okoli vodoravne osi, kar zagotavlja vrhunsko prilagodljivost in udobje med dolgimi sestanki.
Poleg teh funkcij, ki olajšajo delo, funkcija Busylight  služi svojemu namenu zaposlenim, ki delajo v isti pisarni, saj je njena funkcija sporočanje delovnih statusov. Pravzaprav se lučka Busylight, ki se nahaja na vrhu spletne kamere, lahko sinhronizira s statusi Microsoft Teams in se dejansko obarva rdeče, ko je status nastavljen na “zaseden” ali “ne moti”.

 
Povečajte produktivnost s pametnim KVM

Funkcija Smart KVM, ki je vgrajena v monitor Philips 49B2U6903CH, je idealna za preklapljanje med viri in večopravilnost. S preprostim trikratnim pritiskom na tipko "Ctrl" lahko uporabniki enostavno preklopijo na drug vir. Produktivnost tega monitorja poveča tudi velik 49-palčni zaslon, ki nadomešča nastavitev dvojnega monitorja in zagotavlja brezhiben potek dela na enem zaslonu: kot bi imeli dva 27-palčna 16:9 Quad HD monitorja enega ob drugem.
Novi monitor je opremljen tudi s kavljem za slušalke, ki se nahaja na okvirju monitorja: to je praktična rešitev za shranjevanje slušalk, ko niste za mizo.

 

Izboljšajte učinkovitost pri delu s  Philips 49B2U6903CH

Philips 49B2U6903CH je opremljen z vrsto profesionalnih funkcij, kot so Thunderbolt 4, lučka zasedenosti - Busylight,
spletna kamera s samodejnim kadriranjem in mnogo več.

 

 

Dodatne funkcije monitorja Philips 49B2U6903CH

Podrobnejši pogled na nabor funkcij monitorja Philips 49B2U6903CH razkrije dodatne elemente na seznamu specifikacij, zaradi katerih je izjemen. Impresivno ukrivljen okvir, certifikat DisplayHDR 400, Low Blue Mode s tehnologijo Flicker-Free in po višini nastavljivo stojalo prispevajo k odlični zasnovi monitorja, namenjenega sodobnemu profesionalnemu delovnemu okolju.


Novost bo na voljo od junija po priporočeni maloprodajni ceni 1.339,00 €.

 

Monitorji

 

Nazaj na seznam novic
Oddajte svoj komentar
*
*
Samo registrirani uporabniki lahko pustite komentarje.