Novi Philipsovi monitorji s priklopno postajo USB-C zagotavljajo večjo produktivnost v sodobnih digitalnih delovnih okoljih

8. junij 2018

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje dva nova monitorja Philips, 34-palčni Wide QHD ukrivljeni model in 27-palčni QHD model, oba opremljena z USB-C priklopno postajo.

  • 34-palčni UltraWide ukrivljeni monitor postavlja uporabnike v središče velikega zaslonskega območja z visoko barvno natančnostjo in odličnim kontrastom
  • 27-palčni QHD monitor se ponaša z edinstvenim konceptom priklopne postaje, idealno za poslovne uporabnike

 

Philips USB C - 349P7FUBEB in 272B7QUPBEB

Novi Philips 349P7FUBEB in 272B7QUPBEB omogočata še boljšo raven produktivnosti zahvaljujoč USB-C priklopni rešitvi

 

Vedno večji pomen tehnologije USB-C

V svojih zgodnjih začetkih je USB-C predstavljal predvsem revolucijo v nastajanju, dandanes pa hitro postaja standardna zahteva za poslovne in napredne uporabnike. Kot napredna tehnologija, USB-C ponuja veliko več kot samo praktični reverzibilni konektor ali podporo za večjo hitrost prenosa podatkov, saj omogoča uporabnikom tudi polnjenje naprav, prenos zvočnih in video signalov z različnimi protokoli in povezavo z internetom preko enega samega kabla. Tehnologija USB-C danes transformira monitorje v ključna vozlišča, okoli katerih nastajajo sodobna digitalna delovna mesta.
Polnilna postaja za mobilne naprave in prenosnike; priključna postaja za periferne naprave in raznovrstne pripomočke, kot so kamere ali slušalke; ali povezovalna postaja za več zaslonov: izbira Philipsovega monitorja s priklopno postajo USB-C je zanesljiv način za redefiniranje vaših vsakodnevnih opravil, povrnitev namiznega prostora in boljše osredotočenje na vaše delo, namesto da izgubljate čas in potrpežljivost z neredom, ki ga povzročajo raznovrstni kabli in nezdružljivi vmesniki.


Veliko zaslonskega prostora za ultimativno 34-palčno postavitev

Zaradi tega razloga, MMD nenehno širi svoj bogati portfelj visoko kakovostnih zaslonov, opremljenih z USB-C priklopno postajo, ki ustrezajo potrebam različnih uporabnikov. Odličen dodatek k Philipsovi vodilni Brilliance P-liniji, je novi 34-palčni UltraWide ukrivljeni monitor 349P7FUBEB, zasnovan za brezkompromisne WQHD (3440 x 1440) aplikacije. S produciranjem živahnih in bolj naravnih CrystalClear slik z razširjenim barvnim spektrom UltraWide Color, visoko gostoto slikovnih pik v formatu 21:9 in visoko kontrastnim MVA panelom, ta napredni monitor zagotavlja postavitev uporabnika v samo središče dogajanja na zaslonu, kar mu pomaga, da ostane bolj osredotočen in produktiven.

 

Philips 349P7FUBEB

34-palčni UltraWide ukrivljeni monitor Philips 349P7FUBEB, zasnovan za brezkompromisne WQHD (3440x1440) aplikacije

 


Za zahtevnejše aplikacije, ki zahtevajo še več prostora na zaslonu, namenska Philipsova tehnologija MultiView omogoča aktivno dvojno povezavo in prikaz, da lahko istočasno uporabljate več naprav, kot sta osebni in prenosni računalnik, zahvaljujoč razpoložljivima načinoma "Picture by-Picture" in "Picture-in-Picture". S hitrostjo osveževanja 100 Hz, novi Philips 349P7FUBEB prinaša izjemno gladke slike brez zakasnitve vhoda za napredne video vsebine.


Izboljšane ekološke in ergonomske značilnosti

Poslovni uporabniki, ki delajo s standardnimi pisarniškimi aplikacijami ali profesionalno programsko opremo, so že davno odkrili prednosti dela na velikih zaslonih, še posebej na tistih modelih, ki so opremljeni z razširitvenimi režami, ki jih je mogoče preprosto in hitro povezati s prenosniki in drugimi mobilnimi napravamim saj tako razširijo njihov omejen zaslonski prostor. S funkcijo priključitvene postaje USB-C je novi Philips 272B7QUPBEB idealna rešitev za uporabnike, ki iščejo 27-palčni QHD monitor, ki bo razširil njihovo delovno površino in prispeval k večji produktivnosti.

 

philips 272B7QUPBEB

Novi Philips 272B7QUPBEB z IPS panelom prikazuje ostre, Crystal Clear Quad HD slike

 


S samo enim USB-C kablom, novi 272B7QUPBEB prenaša podatke in videoposnetke visoke ločljivosti pri hitrosti USB 3.1, medtem ko istočasno nudi do 60 vatov energije za napajanje ali polnjenje zunanjih naprav. Vgrajen RJ-45 10/100/1000 mrežni vmesnik omogoča takojšnjo priključitev v katero koli standardno IT okolje in zagotavlja mir varnostno zavednim uporabnikom, medtem ko DisplayPort izhod omogoča enostavno povezovanje dveh ali več monitorjev skupaj za navdušujoče konfiguracije.


Novi monitor Philips 272B7QUPBEB prikazuje ostre, Crystal Clear Quad HD (2560 x 1440 ali 2560 x 1080 pik) slike z napredno tehnologijo vgrajenega IPS panela. Poleg tega ta monitor nudi možnost vrtenja zaslona do 90 stopinj, kar omogoča udobno uporabo vertikalno usmerjenih vsebin, kot so aplikacije DTP, hkrati pa pomaga zmanjšati porabo energije zahvaljujoč pametni funkciji PowerSensor, ki preko neškodljivih infrardečih signalov samodejno zmanjša svetlost zaslona, ko je uporabnik oddaljen od zaslona.


Velika izbira odličnih funkcij

Oba monitorja 349P7FUBEB in 272B7QUPBEB sta opremljena tudi z bogatim naborom funkcij, vključno z načinom LowBlue Mode, posebno nastavitvijo, ki izkorišča namensko programsko tehnologijo za zmanjšanje potencialno škodljive kratkovalovne modre svetlobe, ki lahko skozi čas povzroči poškodbe vida. Tukaj je še SmartErgo stojalo, ki poleg nastavitve višine omogoča še nastavitev zasuka, nagiba in vrtenja za prilagoditev uporabniku najboljše pozicije; in Narrow Border, pametna oblikovalska funkcija, ki odpravlja ovire in zagotavlja največjo velikost slike pri postavitvi več zaslonov eden zraven drugega, saj daje občutek, kot bi pri tem uporabljali samo en zaslon.

Medtem ko je Philips Brilliance 349P7FUBEB idealen za uporabnike, ki zahtevajo visoko zmogljive monitorje za precizno, natančno in barvno-kritično delo, je Philips 272B7QUPBEB namenjen predvsem podjetjem in okoljsko zavednim uporabnikom. Oba monitorja bosta na voljo od meseca julija dalje po priporočenih maloprodajnih cenah:

Philips 349P7FUBEB – 849 EUR (brez DDV)
Philips 272B7QUPBEB - 449 EUR (brez DDV)

Za več informacij o monitorjih Philips obiščite spletno stran:
https://www.philips.si/c-m-pc/monitorji

 

Nazaj na seznam novic