Odkrivanje novih pravil igre s Philipsovim monitorjem Evnia 27M2C5500W

petek, 20. januar 2023

Pričakovanja dandanašnjih igričarjev so višja kot kdaj koli prej. Iščejo resnično poglobljeno izkušnjo, ki pritegne njihove čute in jim omogoči, da uživajo v polnem vznemirjenju igre, hkrati pa želijo opremo z najsodobnejšimi specifikacijami. Da bi igričarjem ponudili vznemirjenje, ki ga iščejo, je Philips Monitors razvil vrsto monitorjev in dodatkov, zasnovanih tako, da zagotavljajo bogate in nagrajujoče igralne izkušnje za igričarske navdušence vseh okusov in starosti. Tako je bil predstavljen najnovejši model iz igričarske linije Evnia, Philips Evnia 27M2C5500W, 27-palčni Quad HD igričarski monitor, ki združuje bliskovito hitro frekvenco osveževanja 240 Hz s kompaktno ergo zasnovo in bogato paleto visoko zmogljivih funkcij, ki zagotavljajo, da bo vsaka igralna seja nič manj kot epska.


Ključne značilnosti

  • AMD FreeSync Premium Pro za svilnato gladko HDR igranje
  • Izjemno hitra frekvenca osveževanja 240 Hz za igranje praktično brez zamika
  • Ukrivljena zasnova zaslona 1000R za poglobljeno igralno izkušnjo
  • DisplayHDR 400 za bolj realistične in impresivne slike
  • Kristalno jasne slike s QHD 2560 x 1440 pikami za osupljive slike
  • Hiter VA panel z odzivnim časom 1ms GtG
  • Način MultiView za dvojno povezljivost in ogled hkrati

Philips Evnia 27M2C5500W

Philips Evnia 27M2C5500W

“Philips Evnia odraža poslanstvo podjetja, da današnjim igričarjem zagotovi opremo, ki jo potrebujejo, da kar najbolje izkoristijo vsako igralno sejo. Envia združuje gladko igranje, vizualni spektakel in hitro odzivnost v enem elegantno oblikovanem paketu. Ponosni smo na ta nepremagljivi model, na linijo Evnio in na vse to, kar predstavlja.”, je ob tem povedal Xeni Bairaktari, vodja globalnega trženja in višji vodja blagovne znamke EU pri MMD Monitors & Display.

Inovativne funkcije za igranje iger na novi ravni

Philips Evnia 27M2C5500W ima vse, kar igričarji potrebujejo za hitre, gladke, vizualno osupljive in fizično udobne igralne seje. Poleg tega je ta model opremljen z AMD FreeSyncTM Premium Pro, v kombinaciji z bliskovito hitro frekvenco osveževanja 240 Hz, nizko vhodno zakasnitvijo in hitrim odzivom 1ms GtG in 0,5ms MPRT. Rezultat je praktično brezhibno igranje iger brez zatikanja, zamegljenosti, jecljanja, pojavov duhov ali trganja, kar pomeni, da lahko igričarji uživajo tudi v igrah z najhitrejšim tempom, kot je na primer Battle Royale ali v dirkaških igrah, brez da bi jim bilo treba skrbeti, ali lahko njihov monitor sledi dogajanju.

Philips Evnia 27M2C5500W

Philips Evnia 27M2C5500W: ukrivljen VA zaslon ponuja čudovite slike 


Vizualno gledano je Philips Evnia 27M2C5500W sila, na katero je treba računati. Njegov ukrivljen VA zaslon ponuja čudovite slike s širokimi koti gledanja 178/178 in prijetnim občutkom ukrivljenosti 1000R – zasnovanim posebej za skok v dogajanje. Zahvaljujoč tehnologiji Crystalclear in ločljivosti Quad HD so slike ostre, svetle in realistične, DisplayHDR 400 pa jih še dodatno izpopolni, zahvaljujoč osupljivi svetlosti, kontrastu in barvam za vizualni rezultat, ki razkriva najmanjše podrobnosti tudi v senčnih prizorih.

Povezljivost je popolna in enostavna, z dvema priključkoma HDMI, dvema priključkoma DisplayPort in zvezdiščem USB z dvema vhodoma za hitro polnjenje in preprosto priključitev vseh zunanjih naprav, ki jih igralci potrebujejo za svoje popolne dogodivščine. Svojo mizo lahko organizirajo, kot si zamislijo, brez kompromisov.

Philips Evnia 27M2C5500W


S takšnim monitorjem igričarjem ne bo potrebno vzeti odmora, saj je bil Philips Evnia 27M2C5500W zasnovan z mislijo na njihovo dobro fizično počutje. Način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue) in tehnologija brez migetanja (Flicker-free) zagotavljata prijetno igranje, medtem ko je stojalo monitorja mogoče nagniti (-5°/20°), zasukati (+/- 30°) in nastaviti po višini (130 mm), da ustreza vsakemu uporabniku, kar zagotavlja maksimalno udobje tudi med dolgotrajnimi igralnimi sejami.


Philips Evnia 27M2C5500W bo na voljo od konca januarja po priporočeni prodajni ceni 549 EUR.

Več informacij o liniji izdelkov Philips Evnia: https://www.evnia.philips

Gaming monitorjiNazaj na seznam novic
Oddajte svoj komentar
*
*
Samo registrirani uporabniki lahko pustite komentarje.