Okrepite svoj pogled, povežite se pametno

četrtek, 30. maj 2024

Zaslonski specialist AOC ponosno predstavlja nov eleganten dodatek k svoji B2C liniji monitorjev serije B3. 27-palčni (68,6 cm) monitor AOC Q27B3CF2 prinaša jasno QHD ločljivost (2560x1440) v domače in pisarniške nastavitve ter združuje eleganten dizajn s funkcionalno odličnostjo. Funkcije, kot so frekvenca osveževanja 100 Hz, povezljivost USB-C (vključno s 65 W napajanjem) in tehnologija prilagodljive sinhronizacije (Adaptive-Sync) dokazujejo, da je Q27B3CF2 zasnovan za izboljšanje produktivnosti in udobja za širok krog uporabnikov po izjemni ceni.

AOC Q27B3CF2

AOC Q27B3CF2: eleganten dizajn z izjemno ozkimi okvirji, USB-C 65 W PD in 100 Hz frekvenco osveževanja za profesionalce

 

Ključne značilnosti monitorja Q27B3CF2

  • 27-palčni IPS zaslon z QHD ločljivostjo, ki zagotavlja izboljšano gostoto slikovnih pik (109 ppi) za ostre in podrobne slike.
  • Izjemno ozek okvir omogoča enostavno in brezhibno nastavitev več monitorjev.
  • USB-C vhod s 65 W USB Power Delivery in dvemi USB-A vrati, ki poenostavijo povezave in zmanjšajo zmešnjavo zaradi kablov.
  • Hitrost osveževanja 100 Hz, tehnologija prilagodljive sinhronizacije (Adaptive-Sync) in hitri odzivni časi do 4 ms GtG (z višjimi nastavitvami povečanja števila slikovnih pik) in 1 ms MPRT za brezhibno brskanje po družbenih omrežij in spletnih mestih, nemoten ogled hitre vsebine ter priložnostna igralna izkušnja.
  • Način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue) in tehnologija brez migetanja (Flicker-Free) za večje udobje gledanja.
  • Vgrajen napajalnik in možnost pritrditve VESA povečata prilagodljivost pri namestitvi v neobičajnih okoljih.

Izboljšana povezljivost in udobje gledanja

Povezljivost s prenosnim ali namiznim računalnikom je s Q27B3CF2 brezhibna, zahvaljujoč vhodu USB-C 3.2 Gen 1x1, ki ponuja 65 W napajanje USB in podporo za način DisplayPort Alt. Ta rešitev z enim kablom omogoča napajanje prenosnih računalnikov in dodajanje zaslonov ter tako racionalizira delovni prostor. Vhod HDMI 2.0 nadalje omogoča povezavo različnih starih in sodobnih virov. Dve dodatni vrati USB-A 3.2 Gen 1x1 in vrata USB v smeri proti toku pa omogočajo neposredno povezavo zunanjih naprav z monitorjem, da izboljšajo vsestranskost monitorja in zmanjšajo nered na mizi.

 

AOC Q27B3CF2

 

AOC Q27B3CF2


Optimiziran za sodobne pisarne in domačo uporabo

AOC Q27B3CF2 ne ponuja le lepega videza, ampak je izdelan tudi z mislijo na udobje uporabnika. Funkcije, kot sta način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue) in tehnologija brez migetanja (Flicker-Free), ublažijo utrujenost oči uporabnikom, ki preživijo dolge ure pred zaslonom. Monitor ponuja različne ergonomske nastavitve, vključno z nastavitvijo višine v razmerju 110 mm, kar olajša individualne želje in spodbuja zdravo držo pri delu. Združljivost z možnostmi pritrditve VESA dodatno razširja njegovo prilagodljivost za izpolnjevanje različnih potreb po namestitvi.


Kjer dizajn in funkcionalnost izboljšata uporabniško izkušnjo

Q27B3CF2 izstopa z izjemno ozkimi okvirji, zaradi česar je privlačna možnost za nastavitve, ki zahtevajo več monitorjev, ne da bi pri tem žrtvovali estetsko privlačnost. Njegova 27-palčna IPS plošča ponuja oster, živahen zaslon z gostoto slikovnih pik 109 ppi, zaradi česar so podrobnosti ostre in jasne. Široki koti gledanja 178°/178° zagotavljajo, da je slika na zaslonu živa in prodorna tudi pri gledanju iz indirektnih kotov. Ne glede na to, ali je namenjen profesionalni uporabi v sodobnih delovnih prostorih ali kot eleganten dodatek kateri koli domači pisarni, se Q27B3CF2 brezhibno zlije z okolico, hkrati pa zagotavlja izjemno vizualno kakovost. Zasnovan s poudarkom na dnevnih zahtevah domačih in osnovnih pisarniških uporabnikov, Q27B3CF2 predstavlja naslednji AOC-jev korak pri uvajanju praktičnih, visokokakovostnih zaslonskih rešitev na trg po privlačni ceni. Zaradi kombinacije elegantnega dizajna, visoke zmogljivosti in funkcij, osredotočenih na uporabnika, je vsestranska izbira za različne naloge, od pisarniškega dela do priložnostne zabave.


Cena in razpoložljivost

Zahvaljujoč svoji QHD ločljivosti, ki je pripravljena na prihodnost, in vsestranskim funkcijam, bo monitor AOC Q27B3CF2 postal bistveni del širokega nabora domačih in pisarniških nastavitev, saj ponuja ravnovesje med dizajnom, zmogljivostjo in udobjem. Poleg tega AOC-jeva serija B3 ponuja vrsto 24- in 27-palčnih modelov z ločljivostjo Full HD, s stojalom nastavljivim po višini (24B3CF2, 27B3CF2) ali brez (24B3CA2, 27B3CA2), vsi s frekvenco osveževanja 100 Hz in povezljivostjo USB-C, ki skrbi za vse vrste domačih in poslovnih uporabnikov.

AOC Q27B3CF2 bo na voljo od maja 2024 po priporočeni maloprodajni ceni 249 €.

 

Monitorji AOC

 

 

Nazaj na seznam novic
Oddajte svoj komentar
*
*
Samo registrirani uporabniki lahko pustite komentarje.