P-linija (Professional Signage Android)

Profesionalni zasloni Philips Signage P linija

Izjemna zmogljivost

Philipsova P serija profesionalnih zaslonov za digitalno prikazovanje je odlična izbira za zahtevnejša okolja. Močna zasnova z vzdržljivimi in robustnimi komponentami omogoča 24/7 delovanje in nudi visoko svetlost.

Linija P zaslonov je primerna za uporabo v:

  • Hrana in pijača: Preprosto prikažite menije, posodobite razpoložljivost ponudbe, cene in promocije, z uporabo CMND programske opreme. Vgrajeni SmartPlayer in notranji pomnilnik omogočata razporejanje lokalnih vsebin in njeno izpostavitev po potrebi. Tehnologija FailOver zagotavlja kontinuiran prikaz nadomestne vsebine v primeru izpada primarnega vira.
  • Zabava: Osvetlite vsak prostor in obdržite obiskovalce povezane. CMND omogoča hitre posodobitve vsebine na enem ali več zaslonih, medtem ko notranji pomnilnik in FailOver poskrbita, da se vsebina vedno prikazuje.
  • Transport: Prihode, odhode in druge pomembne najave enostavno in hitro posodobite z uporabo CMND. Vgrajen Android omogoča predvajanje informacij v živo in integracijo programske opreme po meri iz aplikacij, medtem ko tehnologija FailOver prikazuje varnostne podatke v primeru izpada primarnega vira. Vse to s 24/7 delovanjem.

* Vgrajen Android je na voljo na izbranih modelih

Velikosti zaslonov: 42", 49", 55"

>> PDF katalog profesionalnih zaslonov Philips Signage

 

logo funkcije philips signage D linija