Philips monitorji dvignejo igranje na konzolah na višjo raven z najnovejšima monitorjema 558M1RY in 278M1R

13. julij 2020

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja dva nova monitorja Momentum, od katerih eden vključuje sodelovanje s priznano blagovno znamko Bowers & Wilkins. Prvi je 558M1RY, ki ima 55-palčni (139,7 cm) zaslon, in je trenutno največji monitor na trgu, optimiziran za igralne konzole, drugi je 278M1R, 27-palčni monitor (68,6 cm), zasnovan esports navdušence. 558M1RY predstavlja popolnoma novo dimenzijo igranja, z impresivnim 4K UHD zaslonom, hitrostjo osveževanja do 120 Hz, posebej oblikovanim zvočnikom priznane blagovne znamke Bowers & Wilkins, ter posebno tehnologijo Ambiglow, ki se razprostira okoli zaslona. Po drugi strani je 278M1R prvi Philipsov monitor, zasnovan izključno z mislijo na esports igralce in se ponaša s 27-palčnim HDR Ready zaslonom in izjemno hitrim 1ms odzivnim časom.  55-palčni monitor bo na voljo od konca junija 2020, 27-palčni pa bo na voljo od julija 2020.

 

Philips Momentum 558M1RY .jpg

Philips Momentum 558M1RY 55-palčni konzolni igričarski monitor s 4K UHD, DisplayHDR 1000, 
60-120 Hz,
4 ms (Grey to Grey), AmbiGlow, Adaptive-Sync in zvočniki Bowers & Wilkins

 

Najbolj privlačen monitor na trgu

Philips Momentum 558M1RY je resnično preprosta rešitev za popolno potopitev v igranje in zabavo. Uporabniki bodo popolnoma potopljeni v svoje igre s 55-palčnim zaslonom in tri-stransko tehnologijo Ambiglow. Monitor se ponaša tudi z UltraClear 4K UHD ločljivostjo 3840 x 2160 slikovnih pik in DisplayHDR 1000. Uporabniki lahko HDR prilagodijo po svojih željah z načini HDR Game, HDR Movie, HDR Photo in HDR osebni način, možnost HDR pa je mogoče tudi popolnoma izklopiti.
S statičnim kontrastnim razmerjem 4000:1 bodo igre, TV-oddaje in filmi čudovito prikazani z globokimi črnimi detajli in osupljivimi barvami. Nizka vhodna zakasnitev pomeni, da igralci dobijo vizualne povratne informacije z minimalno zakasnitvijo, zahvaljujoč hitrosti osveževanja 60 - 120 Hz (odvisno od uporabljenega vhoda), z AMD FreeSync pa ne bo prihajalo do trganja slike ter zamegljenosti gibanja.

55-palčni model ima poseben zvočnik, ki ga je zasnoval Bowers & Wilkins, priznani britanski proizvajalec zvočnikov, svetovno znan po inovativnem dizajnu in dobrem zvoku. Zvočnik je v obliki zvočne vrstice (SoundBar) vgrajen v monitor, kar pomeni, da ga lahko uporabniki takoj vklopijo in reproducirajo zvok. Zvočnik ima 40 W skupne izhodne moči, 2.1-kanalni zvočni sistem, DTS zvok in frekvenčni odziv od 50Hz do 20KHz. Na voljo so tudi različni zvočni načini, ki so zasnovani posebej za igričarske zvrsti, kot so šport in dirkanje, RPG in pustolovščina, akcija, pa tudi film, glasba in osebni način.

 

Philips Momentum 55-palčni konzolni igričarski monitor s 4K UHD

Philips Momentum 558M1RY s posebej oblikovanim zvočnikom Bowers & Wilkins


Dodatno potopno doživetje ponuja tehnologija Ambiglow, ki ustvari halo svetlobe okoli monitorja, s čimer izboljša igralsko izkušnjo in poveča sam zaslon. Hitri procesor analizira vhodno sliko ter barvo in svetlost svetlobe nenehno prilagaja tako, da se ujemata s prikazano sliko. Tehnologija Ambiglow je na monitorju Momentum 558M1RY nameščena na treh straneh in omogoča uporabnikom, da se potopijo v vsebino globlje kot kdajkoli prej.

 

Monitor optimiziran za konzole in zasnovan za tekmovalno igranje

Philips Momentum 278M1R je prvi Philipsov monitor, optimiziran za tekmovalni esports, še posebno za FPS, akcijske ali dirkalne igre. Pri kompaktnih 27-palcih je 278M1R manjši monitor v prihajajoči liniji in ima 130 mm po višini nastavljivo stojalo z možnostjo nastavitve nagiba v razmerju -5/20 in zasuka v razmerju +-33 stopinj, kar pomeni, da je monitor enostavno nastavljiv za optimalno udobje gledanja. Philipsova značilna tehnologija Ambiglow je na tem monitorju prisotna na vseh štirih straneh, kar ga naredi kot eleganten dodatek k idealni igralni izkušnji.

 

Philips Momentum 278M1R gaming monitor

27-palčni Philips Momentum 278M1R konzolni igričarski monitor s 4K UHD, HDR Ready, 
60 Hz,
1 ms vhodno zakasnitvijo (MPRT), Adaptive-Sync in DTS zvokom

 


Opremljen z ločljivostjo 4K, hitrostjo osveževanja 60Hz in odzivnim časom 1 ms (nastavljiv do 4 ms GIG) ter nizkim vhodnim zamikom, je model 278M1R zasnovan posebej za konkurenčne igralce. Monitor zagotavlja minimalno zamudo med uporabnikovim dejanjem in tistim, kar vidi na zaslonu, rezultat tega pa je čista igra in hitre povratne informacije, kar daje uporabniku prednost pred konkurenco.
Momentum 278M1R ima dva 2.0 HDMI priključka, kar uporabnikom omogoča hitro povezavo iz več virov, zvok pa se lahko pretaka preko DTS Sound zvočnikov (5W x 2).


Vse specifikacije obeh monitorjev so najboljša izbira za trenutne konzole, hkrati pa tudi prilagodljive prihajajoči generaciji konzol. 558M1RY je na voljo s konecem junija 2020 po priporočeni prodajni ceni 1299 EUR, 278M1R pa bo na voljo konec julija po priporočeni prodajni ceni 449 EUR.

 

philips.si

 

 

 

Nazaj na seznam novic