Philips Monitors predstavlja novi Evnia 34M2C8600 gaming monitor

sreda, 22. februar 2023

Philipsova najnovejša blagovna znamka Evnia je s svojo prisotnostjo in tehničnimi lastnostmi popestrila svet iger in predstavlja svoj najnovejši model monitorja – Philips Evnia 34M2C8600. Zahvaljujoč ukrivljenemu zaslonu in kristalno jasnim slikam ta monitor zagotavlja impresivno igralno izkušnjo.

Spoznajte gaming linijo Philips Evnia

Linija Philips Evnia je bila predstavljena oktobra 2022 z namenom ustvarjanja novih pravil v gaming industriji. Moto blagovne znamke (»Reinvent the rules«) je reprezentativno sporočilo o vse večjem vključevanju v igričarsko industrijo, Philips Evnia pa temelji svoj manifest na ustvarjanju okolja za vse igričarje. S svojim najnovejšim izdelkom, Philips Evnia 34M2C8600, želijo narediti prav to.

Philips Evnia 34M2C8600

Igralno doživetje, ki presega inovacije: Philips Evnia 34M2C8600

Novi igričarski monitor Evnia je zasnovan za vsakogar. Ena od lastnosti, zaradi katerih ta monitor izstopa, je funkcija Ambiglow – prikazuje tisto, kar Evnia je: inovativnost, prijaznost, odprtost in kanček igrivosti”, je povedala Xeni Bairaktari, vodja globalnega trženja za Philipsove monitorje in IT dodatke, in dodala: “Ambiglow omogoča vsakemu igričarju, da izbere in nastavi razpoloženje in ambient v svoji sobi. To mu omogoča, da se počuti udobno in prilagodi svojo igralno izkušnjo.”

 

Philips Evnia 34M2C8600

Poleg tehnologije Ambiglow ponuja Philips Evnia 34M2C8600 tudi Display HDR True Black 400 za senčenje, ločljivost UltraWide QHD 3440 x 1440 slikovnih pik za kristalno čiste slike in odzivni čas 0,1 ms za gladko igranje. Novi ukrivljeni monitor je opremljen tudi z vrati USB-C in stikalom KVM ter stojalom HAS za brezhibno izkušnjo.

Philips Evnia 34M2C8600

Ambiglow razvedrilo polepša s svetlobnim sijem, OLED QD zaslon pa zagotavlja vrhunske barve in živahne slike

Vsekakor pa je najbolj izstopajoča lastnost novega monitorja QD OLED zaslon. Ta funkcija omogoča vrhunske barve in živahne slike s kombinacijo dveh tehnologij: plošč OLED in tehnologije kvantnih pik (QD). Z združevanjem teh dveh tehnologij novi monitor Philips Evnia 34M2C8600 zagotavlja neprekosljivo in impresivno igralno izkušnjo.

 

Razpoložljivost in cena

Monitor Philips Evnia 34M2C8600 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.299 EUR.


Nazaj na seznam novic
Oddajte svoj komentar
*
*
Samo registrirani uporabniki lahko pustite komentarje.