Philips predstavlja nov zaslon, ustvarjen za profesionalce: Ultra HD Brilliance 328P6VUBREB s HDR

20. september 2018

Povečajte svojo produktivnost z monitorjem Philips 328P6VUBREB

 

  • 4K UHD tehnologija za ostre in živahne slike
  • Ultra Wide-Color tehnologija za širši razpon barv 
  • USB-C priključna postaja za manj kablov in nereda

 

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips predstavlja LCD monitor Philips Brilliance 328P6VUBREB z vgrajeno USB-C priključno postajo, idealen za profesionalne uporabnike, ki si želijo višjo zmogljivost in povečati produktivnost. Po uspehu svojega predhodnika, monitorja Philips Brilliance 328P6AUBREB, je najnovejši model šel še korak naprej, saj ponuja UltraClear 4K UHD (3840x2160) ločljivost za neverjetno natančnost, High Dynamic Range 600 za bolj živopisne slike, USB 3.1 za hitrejši prenos podatkov kot kdajkoli prej, RJ-45 mrežno povezljivost za vrhunsko varnost podatkov, in številne priročne funkcije, kot so način LowBlue, MultiView in SmartErgoBase za popolno udobje in užitek tekom dela.

 

Philips 328P6VUBREB

LCD monitor Philips Brilliance 328P6VUBREB z vgrajeno USB-C priključno postajo je idealen za profesionalne uporabnike

 

Povezovanje in raznolikost

Današnji profesionalci so strokovnjaki v večopravilnosti, ki vedo, da morajo za vsakodnevni čimboljši uspeh pametno izkoristiti vsako minuto svojega dela. Opremljen s široko paleto priročnih funkcij, ki prihranijo na času, je monitor Philips 328P6VUBREB idealna izbira za strokovnjake iz vseh področij. Vgrajena priključna postaja USB 3.1 tip-C s povezavo za napajanje vključuje tanek in reverzibilni USB-C priključek za enostavno povezavo z enim samim kablom, kar pomeni, da lahko periferne enote, kot so tipkovnica, miška in varni RJ-45 mrežni kabli enostavno povežete na priključno postajo monitorja, kar povečuje učinkovitost in hkrati odpravi zmešnjavo s kabli.
Prenosni računalnik in monitor enostavno povežite z enim samim kablom USB-C, da boste lahko gledali videoposnetke visoke ločljivosti in prenašali podatke z izjemno hitrostjo, hkrati pa se bo prenosni računalnik napajal in ponovno polnil. Je lahko kaj še bolj priročnega?

 

 Philips Brilliance 328P6AUBRE z USB-C priključno postajo za manj kablov in nereda

 Philips Brilliance 328P6AUBRE z USB-C priključno postajo za manj kablov in nereda

 

Visoko-zmogljivi vizuali

Mnogi strokovnjaki, kot so grafični oblikovalci, fotografi, uredniki, arhitekti, programerji in drugi, se zanašajo na svoje monitorje, ko gre za natančen prikaz barv. Prav v tej kategoriji je monitor Philips 328P6VUBREB prekosil samega sebe. Njegove visoko-zmogljive plošče zagotavljajo slike ločljivosti UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), medtem ko tehnologija High Dynamic Range 600 nudi polnejšo paleto bogatih barv kot kdajkoli prej, kar je še dodatno izboljšano z izjemno svetlostjo in neprimerljivim kontrastom za vizualno izkušnjo, ki bo prevzela vsa vaša čutila in navdahnila vaša čustva. Poleg tega tehnologija Ultra Wide-Color zagotavlja še posebej široko paleto barv, kar ima za posledico bolj živahno rdečo, globljo modro in bolj naraven izgled zelene barve. 10-bitni zaslon predvaja bogate in globoke barve z 1,074 milijardami barv in 12-bitno notranjo obdelavo za tekoče in naravne barve brez opaznih prehodov in mešanja barv.

 

Philips Brilliance 328P6AUBREB

 

Udobje in produktivnost

Da bi strokovnjaki izstisnili kar največ iz vsakega delovnega dne, je Philips 328P6VUBREB popolnoma opremljen za zagotavljanje maksimalnega udobja in produktivnosti. Zaslon Philips MultiView izjemno visoke ločljivosti vam omogoča različne načine povezave v pisarni ali doma. MultiView omogoča aktivno dvojno povezavo in prikaz, zato lahko istočasno uporabljate več naprav, kot sta osebni in prenosni računalnik, za povsem enostavno opravljanje več opravil hkrati. Enostavno lahko na desni strani prenosnega računalnika spremljate nogometno tekmo iz televizijskega sprejemnika, na levi pa brskate po internetu. Ko pišete spletni dnevnik, lahko hkrati v majhnem oknu spremljate novice v živo z zvokom. Monitor Philips 328P6VUBREB je opremljen tudi z načinom Philips LowBlue, ki uporablja pametno programsko opremo za zmanjšanje škodljive modre svetlobe, kot tudi stojalo za monitor SmartErgoBase, ki zagotavlja ergonomske nastavitve zaslona in omogoča urejeno shranjevanje kablov.


Philips 328P6VUBREB bo na voljo od novembra 2018 dalje po priporočeni prodajni ceni 639,00 EUR.

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

 

 

Nazaj na seznam novic