Najnovejši Philipsov monitor 252B9 prinaša visoko-zmogljivo profesionalno rešitev, ki združuje produktivnost in trajnost

13. marec 2019

Philips predstavlja popolnoma nov LCD monitor B-linije Philips 252B9 s PowerSensorjem. Ta 25-palčni (63,4 cm) 16:10 3-stransko brezokviren monitor združuje zmogljive funkcije za izboljšanje produktivnosti, trajnostni razvoj in nižje stroške energije ob hkratnem varovanju okolja ter izjemno kakovost, ki jo profesionalni uporabniki pričakujejo od Philipsovih monitorjev. Philips 252B9 je opremljen z inovativno tehnologijo PowerSensor, stikalom za nično porabo energije, IPS zaslonom, tehnologijo SmartErgoBase in vrsto funkcij, ki izboljšujejo udobje, zato je idealna rešitev za strokovnjake, ki želijo svoje delovne dneve narediti čim bolj produktivne in udobne, hkrati pa omejiti vpliv na okolje.

 

Philips 252B9

 

Poslovni monitor Philips 252B9 s PowerSensorjem

 


Vizualno napreden

Da bi zagotovili optimalno vizualno zmogljivost za vse vrste profesionalne uporabe, Philips 252B9 ponuja 3-stransko brezokvirno razmerje stranic 16:10 za povečanje vertikalnega prostora na zaslonu. Opremljen je z zaslonom IPS za izjemno širok 178-stopinjski kot gledanja, tako da je prikaz viden iz skoraj vseh kotov, tudi v načinu vrtenja za 90 stopinj (pivot). Tehnologija IPS zagotavlja tudi svetle in jasne slike ter napredno barvno natančnost, ki jih bodo cenili fotografi, grafični umetniki, filmski strokovnjaki, arhitekti in oblikovalci.

 

Trajnostno naravnan

Philips 252B9 se zavzema za trajnost. Edinstvena tehnologija PowerSensor zaznava prisotnost uporabnika z uporabo neškodljivih infrardečih signalov in samodejno zmanjša svetlost zaslona, ko uporabnik ni prisoten. Rezultat tega je do 80% prihranek pri porabe energije in podaljšana življenjska doba monitorja. Poleg tega je monitor Philips 252B9 opremljen s priročnim stikalom na hrbtni strani monitorja, ki popolnoma izključi monitor iz napajanja, kar pomeni takojšnjo prekinitev porabe latentne energije, ko monitor ni v uporabi. V skladu z energetskimi standardi, kot so EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE in RoHS, monitor vsebuje 85% reciklirane plastike in embalažo, ki jo je mogoče 100% reciklirati, kar še dodatno zmanjša ogljični odtis.

 

Poslovni monitor Philips 252B9

 


Bogat z inovativnimi funkcijami

Uporabniki monitorja Philips 252B9 bodo lahko izkusili prednost številnih inovativnih funkcij za izboljšanje produktivnosti in zagotavljanje optimalnega udobja. SmartErgoBase omogoča uporabnikom, da dvigujejo, spuščajo, nagibajo, vrtijo in obrnejo zaslon na natančno nastavitev višine in kota, ki najbolj ustrezata njihovim potrebam, s čimer si olajšajo fizično obremenitev po dolgih delovnih urah. Integriran VESA vzorec nudi dodatno prilagodljivost pri nameščanju monitorja z uporabo več sto združljivih rešitev. Philips 252B9 ponuja tudi več tehnologij za izboljšanje udobja za vizualizacijo, kot so tehnologija brez migetanja (Flicker-Free), način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue Mode) za boljše počutje in način EasyRead za prijetno bralno doživetje. Dva vgrajena zvočnika, kot tudi širok nabor priključkov za VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 in HDMI 1.4 pa dopolnjujejo ta zmogljiv in napreden monitor.

Monitor Philips 252B9 bo na voljo predvidoma od konca marca 2019 po priporočeni prodajni ceni 259 EUR.


Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

 

Nazaj na seznam novic