Philipsovi profesionalni zasloni za prikazovanje: Novi LED-zasloni, Android 7 OS in modeli z zaslonom na dotik

9. maj 2019

Philips Professional Display Solutions (Philips PDS) predstavlja številne nove profesionalne modele digitalnega prikazovanja. S pomočjo najsodobnejših tehnologij so pri Philipsu razvili učinkovite rešitve za digitalno sporočanje, ki v podjetja prinašajo inovacije. Njihove najnovejše generacije rešitev za digitalno sporočanje ponujajo najboljšo kakovost slike v tem razredu, pri čemer posebno pozornost posvečajo udobnemu upravljanju in skupnim stroškom lastništva za končne uporabnike. S široko ponudbo profesionalnih prikazovalnikov si prizadevajo izpolniti najvišje standarde kakovosti in operativne odličnosti. 

Po uspešnem debiju prototipa 110-palčnega LED-zaslona je Philips PDS pozorno spremljal razvoj te tehnologije in verjame, da je prišel optimalen čas za širšo implementacijo.

 

Šest novih modularnih LED-izdelkov za notranjo uporabo

Philips PDS je pred kratkim predstavil šest novih modularnih LED-izdelkov za notranjo uporabo. Stranke lahko izbirajo med različnimi velikostmi razmika med slikovnimi pikami – od 1,2 mm do 4,8 mm – in se lahko odločijo za nakup celostnih kompletov ali posameznih panelov in komponent za izgradnjo lastne konfiguracije po meri.

 

Philips profesionalni LED zasloni za prikazovanje -  44BDL81XXL

 

Komplet 27BDL91XXL LED je opremljen z novo 27-palčno ploščo 16 x 9, ki je na voljo v treh velikostih razmika med slikovnimi pikami: 1,2 mm, 1,5 mm ali 1,9 mm. Različice FHD so na voljo v velikostih 110”, 127” in 165”, zasloni UHD pa v velikostih 220”, 275” in 330”.

Vsi kompleti Philips LED PDS so vnaprej konfigurirani v skladu z zahtevami kupcev in vključujejo: plošče, kable, upravljanje kablov, omarice, krmilnike, ki so v skladu z industrijskimi standardi, in komplet za robove.

Philips profesionalni LED zasloni za prikazovanje -  44BDL81XXL

Serija Philipsovih LED-izdelkov 44BDL81XXL je opremljena s 44-palčno ploščo in je na voljo v treh velikostih razmika med slikovnimi pikami – 2,8 mm, 3,9 mm in 4,8 mm

 

Druga nova serija LED-izdelkov 44BDL81XXL je opremljena s 44-palčno ploščo 50 cm x 100 in je po naročilu na voljo v treh velikostih razmika med slikovnimi pikami – 2,8 mm, 3,9 mm in 4,8 mm; vsi modeli so brez robov in vidnih črt med ploščami.

Tako 27-palčne kot tudi 44-palčne LED-plošče so opremljene z visokokakovostnimi LED-svetili, povezanimi z zlatimi žicami, in ponujajo »odličen kontrast in zelo visoko svetlost ter izjemno homogeno celostno podobo«.

 

Android 7 OS je zdaj na voljo na vseh modelih Philipsove serije D

Android 7, ki ponuja hitrejšo in varnejšo povezljivost, je zdaj integriran v vse modele nove serije D. Ta vgrajeni operacijski sistem Android obljublja »izjemno zmogljivost in neprimerljivo prilagodljivost«, ki podjetjem omogoča hiter in brezhiben prikaz želene vsebine.

 

Profesionalni zasloni Philips z Androidom

 

Profesionalni zasloni Philips z Androidom

 

 

 

65-palčni prikazovalnik 4K serije D

Philips PDS je obstoječi 65-palčni zaslon Full HD serije D zamenjal z novim 65-palčnim modelom 4K – 65BDL4150D, ki ponuja visokokakovostni 10-bitni zaslon IPS z izboljšanim antirefleksnim premazom.

Skupaj z operacijskim sistemom Android 7 bo novi zaslon ponujal hitrejši procesor, večji pomnilnik 4 GB in več prostora za shranjevanje – 16 GB.

 

65-palčni prikazovalnik 4K serije D Philips 76DL4150D

 

65” model 4K – Philips 65BDL4150D ponuja visokokakovostni 10-bitni zaslon IPS z izboljšanim antirefleksnim premazom

 

 

Serija T bo bogatejša za tri nove modele z zaslonom za dotik

Philips PDS je razširil svojo priljubljeno paleto zaslonov na dotik serije T s tremi novimi modeli, med katerimi je prvič tudi 24-palčni zaslon na dotik. Vstopni model serije zaslonov na dotik je novi 10-palčni model 10BDL4151T, ki ponuja novo ploščo HD s petimi točkami dotika, hitrejšim procesorjem – z osmimi jedri namesto dveh, ki so jih ponujali prejšnji modeli – ter dvojno količino pomnilnika in 8 GB prostora za shranjevanje. Hitrejši procesor poleg tega omogoča, da 10-palčni zaslon poganja Android 7.

 

Zaslon na dotik Philips 24BDL4151T  10" zaslon na dotik Philips 10BDL4151T

 

24-palčni model 24BDL4151T navduši z enako elegantno tanko obliko kot 10-palčni zaslon – ponuja hitrejši procesor, v kombinaciji z najnovejšo različico Android 7 pa tudi 16 GB prostora za shranjevanje.

Najprestižnejši 86-palčni 86BDL3012T razširja serijo T s povsem novo velikostjo in nadomešča prejšnjo 84-palčno različico. Novi model se ponaša z visokokakovostnim svetlim (410 cd/m2) zaslonom IPS z izboljšano zaščito proti bleščanju/odbijanju svetlobe, dvajsetimi IR-točkami dotika, vitkejšim okvirjem in ožjimi robovi.

Natančnejša in ravnejša plošča omogoča nižjo optično paralakso za optimizacijo ogleda širokega kota – s tem predstavlja idealno izbiro za podjetja in izobraževalne ustanove – ter tesnejšo povezavo med LCD-zaslonom na dotik in ključnimi krmilnimi komponentami v njem, tako pa tudi odzivnejše upravljanje na dotik.

 

 86-palčni zaslon na dotik Philips 86BDL3012T

 

86-palčni zaslon na dotik Philips 86BDL3012T

 

 

Na voljo je tudi polna omrežna povezljivost s priključki RS232 in HDMI. 86BDL3012T je združljiv tudi s CMND, Philipsovo edinstveno zbirko programske opreme za ustvarjanje vsebin in oddaljeno upravljanje.

86BDL3012T je mogoče nadgraditi, tako da lahko prek opcijskega modula, ki ga poganja Android, izkoristi moč operacijskega sistema Android 7.

 

Serija Q je bila razširjena z dodatnimi modeli

Priljubljena vstopna serija Q znamke Philips PDS je bila leta 2018 nadgrajena s 4K in z operacijskim sistemom Android. Philipsov nov 55-palčni zaslon brez Androida – 55BDL3010Q bo serijo Q obogatil z dodatnimi možnostmi. Namenjen je strankam, ki potrebujejo zaslon vrhunske kakovosti, ki je združljiv z zunanjimi multimedijskimi predvajalniki ali njihovimi lastnimi predvajalniki ter vključuje funkcijo za preklop na drug vir (Failover) primeru izpada, kar zagotavlja 100% zanesljivost neprekinjenega delovanja.

 

Proesionalni zaslon 4K Philips 55BDL3010Q

55-palčni zaslon serije Q vrhunske kakovosti in 4K ločljivosti Philips 55BDL3010Q 

 

 

Podjetje Philips Professional Display Solutions je predstavilo tudi vse novosti za svojo programsko opremo CMND & Create in CMND & Control, ki omogoča enostavno kreiranje in upravljanje vsebin. 

 

Profesionalni zasloni za prikazovanje Phips Signage

 

 

Več informacij:

https://www.pchand.si/profesionalni-zasloni

Philips Professional Display Solutions

 

 

Nazaj na seznam novic