PHILIPSOVI TELEVIZORJI SERIJE 7502: TRENUTNO NAJBOLJŠI TELEVIZORJI V SVOJEM RAZREDU

24. julij 2017

Philipsovi televizorji serije 7502: trenutno najboljši televizorji v svojem razredu


Philipsov televizor serije 7502 omogoča osupljivo kakovost slike 4K Ultra HD, ki se ujema s čudovito funkcijo Ambilight in vgrajenim zvočniškim modulom z nizkotoncem - za popolno doživetje domače zabave. Philipsov televizor, ki kljub svoji minimalistični zasnovi ne skopari s funkcijami, je prepričal tudi na velikem testu revije Monitor, kjer je med ducatom 'sotekmovalcev' različnih blagovnih znamk prejel prestižni naziv Zlati Monitor, saj je bil “po vseh obravnavanih merilih nadpovprečen”.
 

 

Philips TV serija 7502

Philipsovi televizorji serije 7502: trenutno najboljši televizorji v svojem razredu

 

 

Tehnologija, ki vsakič znova vzame sapo: 3-stranski Ambilight

K prijetnemu domu, ustvarjenemu po vašem okusu, se prilega privlačen televizor. Philipsova edinstvena tehnologija Ambilight znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s strani televizorja oddaja zelo širok svetlobni sij na steno okoli televizorja. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše.
 

 
Izjemen kontrast, ostrina in barve

Nov video-standard High Dynamic Range Premium z izboljšanim načinom uporabe barv in kontrasta omogoča domače razvedrilo na povsem novem nivoju. Privoščite si užitke z izvirno bogatimi in pristnimi slikami, ki natančno odražajo namen režiserjevih vsebin. In rezultat? Natančno osvetljeni poudarki, bogatejši kontrast in barve ter živahne podrobnosti, ki jih nikoli prej niste opazili. Skupaj s Philipsovo tehnologijo Premium Color boste priča resnični osvoboditvi celotnega spektra barv, saj vključuje barvno lestvico z barvnim razponom, ki je izboljšana za 85 % z obdelavo težko predstavljivih 4 bilijonov barv. Zaradi občutno izboljšane ločljivosti barv in s čudovito nasičenimi barvami boste pozabili, da gledate zaslon.
 
 

Popolna slika s tehnologijo P5 Perfect Picture


Nova Philipsova tehnologija P5 za kakovost slike z najsodobnejšim algoritmom digitalno optimizira vse, kar gledate. Mehanizem P5 ima izjemno povečano moč obdelave in omogoča kar 50 % boljšo splošno kakovost slike. Tako boste lahko uživali v najglobljih črnih in najsvetlejših belih odtenkih, najživahnejših  čudovitih barvah ter naravnih in pristnih kožnih odtenkih.
 
Sprostite se ob izjemno ostri sliki z neverjetnimi podrobnostmi in globino pri kateremkoli žanru, vse od športnih dogodkov do filmov, vedno ter iz vsakega vira.
 
 

Izpopolnjene podrobnosti: zmogljiv in čudovit televizor

Uživajte v elegantni zasnovi z odprtimi ozkimi stojali idealne oblike, ki so ravno prav zaobljene za čist arhitekturni videz. Z edinstveno površino iz kroma navdušujejo s svojo eleganco. Za Philipsovo serijo 7502 so nagrajeni evropski inženirji za dizajn izbrali nežne in prefinjene barve in površine ter pristne kakovostne materiale, ki idealno dopolnijo opremo vašega doma.

 

elegant zasnova philipsove serije 7502

 

Močna zmogljivost in neskončen svet vsebin

Kombinacija Philipsovega štirijedrnega procesorja, uporabniku prijaznega vmesnika in zmogljivega operacijskega sistema AndroidTM so vaša vrata v svet neskončnih vsebin. AndroidTM vam omogoča izredno hitro, intuitivno in zabavno pomikanje po zaslonu, uporabo aplikacij, predvajanje videoposnetkov in še in še. Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips pa poskrbita za možnosti, ki serijo 7502 umestijo nad običajen televizor: prinašata obsežno spletno zbirko filmov, TV-oddaj, glasbe, aplikacij in iger. V velik, razširljiv pomnilnik s 16 GB lahko shranite svoje priljubljene vsebine in namestite še več aplikacij. Preprosto: Uživajte!

 


Vrhunski zvok iz tanke zasnove

Izkusite neverjetno visoke in pristne srednje tone iz tankega zvočniškega modula s številnimi mikro pogonskimi enotami. Ko lahko slišite vsak šepet, korak in škripanje tal, is lahko predstavljate tudi, kako mogočno bodo slišati vsi trki, poki in eksplozije. Strateško nameščeni zadnji zvočniki predvajajo globoke in bogate nizke tone. Televizor odlikuje zvok, ki je enako izjemen kot njegova zasnova.
Kakovostni zvočniki televizorja potrebujejo zmogljivo tehnologijo obdelave, ki ohranja čistost izvirne zvočne vsebine. Tehnologija DTS HD Premium Sound uporabnikom zagotavlja izkušnjo, ki jo pričakujejo od vrhunske obdelave zvoka: pristen prostorski zvok z globokimi, bogatimi nizkimi zvoki in kristalno jasnimi dialogi tudi pri najvišjih stopnjah glasnosti, brez nihanja in popačenja.
 
 

 zlati monitor - philips tv 7502


„Rezultat je jasen – gre za prejemnika zlatega Monitorja”
Philips je tudi letos navdušil ekipo iz Monitorjevega laboratorija in si s televizorjem serije 7502 prislužil prestižni naziv Zlati Monitor ter prekosil konkurenco na testu dvanajstih televizorjev podobnega ranga. Izstopala je kakovostna slika, nadvse odličen procesor slike, elegantna podoba in odlična zvočna rešitev. Piko na i sta dodala še sodobna različica sistema Android, število že nameščenih aplikacij in sodoben daljinski upravljalnik. Ekipa Monitorjevega laboratorija je ocenila, da ima Philips TV serije 7502 odlične lastnosti in je tako med preizkušenimi (55-palčnimi) najboljši televizor v svojem razredu pri nas.

 

Philipsovi televizorji serije 7502 so na voljo v velikosti 49, 55 in 65 palcev po priporočenih maloprodajnih cenah:
 
49PUS7502 (123 cm): 1299 EUR
55PUS7502 (139 cm): 1699 EUR
65PUS7502 (164 cm): 2199 EUR

 

philips


 

Nazaj na seznam novic