Prednosti zaslona na dotik

7. februar 2020

Vse od mobilnih telefonov do tabličnih računalnikov in bankomatov smo že vajeni na enostavnost zaslonov na dotik. Interaktivni, hitri in za uporabo preprosti zasloni na dotik so primerni za aplikacije, kot na primer avtomatizacija prostorov, prodajne točke (POS), informacijske točke (POI), informacijske terminale, v javnih prostorih in za številne druge možnosti uporabe.

Philips 242B9T je sijajen interaktivni zaslon s funkcijo SmoothTouch, ki ponuja široko paleto prednosti, vključno s fleksibilno in intuitivno uporabo, tekočim in natančnim delovanjem ter uporabniku prijaznimi funkcijami.

 

Monitor na dotik Monitor na dotik Philips 242b9t s SmoothTouch

Zaradi jasnosti slike je Philipsov interaktivni monitor na dotik 242B9T idealen informacijski terminal na javnih površinah

 

 

Izboljšane vizualne slike v polni visoki ločljivosti (Full-HD)

Monitor na dotik Philips 242B9T je zasnovan tako, da je briljantno interaktiven, a hkrati preprost in intuitiven za uporabo v vseh aplikacijah. Seveda pa je merilo zaslona monitorja najprej v njegovi jasnosti. Za zagotavljanje jasnih in ostrih podrobnosti, visoke svetilnosti, izjemnega kontrasta in realističnih barv je opremljen z zaslonom Full HD (1920x1080 točk) in z razmerjem stranic 16: 9 za realistično sliko.

 

Bogate temne podrobnosti s tehnologijo SmartContrast

Za dodatno obogatitev slike poskrbi tehnologija SmartContrast, ki analizira vsebino prikazano na zaslonu. Samodejno prilagodi barve in nadzoruje intenzivnost osvetlitve ozadja, ter tako dinamično izboljša kontrast za najboljši prikaz digitalnih slik in videoposnetkov. SmartContrast prihaja tudi v načinu Economy, ki obenem zmanjšuje porabo energije in omogoča ravno pravi zaslon, primeren za vsakodnevne aplikacije.

 

Gladko delovanje s funkcijo SmoothTouch

Ena od izstopajočih značilnosti Philipsovih zaslonov je SmoothTouch, 10-točkovna tehnologija na dotik, ki daje naravno in gladko odzivnost. Omogoča tipkanje z 10 prsti, kar na tem interaktivnem monitorju omogoča sodelovanje z drugimi ter povečuje učinkovitost in produktivnost. Monitorju 242B9T je priloženo tudi pisalo, ki omogoča tekoče in natančno delovanje za več nadzora.

 

 

Zaslon na dotik Philips s Smoothtouch

10-točkovna tehnologija dotika Philipsovih monitorjev na dotik, omogoča sodelovanje, ki povečuje produktivnost.

 

 

Čvrsta zasnova

Potrebujete monitor z zaslonom na dotik, ki bo kos vsakodnevni vlagi in prahu? Sprednja površina monitorja 242B9T ustreza IP (IP 54) stopnji zaščite, skladno po mednarodnem standardu IEC/EN 60529. Ta standard se uporablja za določanje ravni učinkovitosti zatesnitve električnih ohišij pred vdorom tujkov ali vode, kar pomeni da je 242B9T dovolj robusten in prilagodljiv za različne namene uporabe.

 

Vodoodporen monitor na dotik Philips 242B9T

Philips 242B9T je zahvaljujoč svoji odpornosti na vodo in prah, hkrati vzdržljiv in prilagodljiv 

 

Priročne funkcije

Da bi vam pomagali pri bolj zdravem načinu dela in uporabe monitorjev, je Philips razvil tehnologije za vaše dobro počutje, kot sta način zmanjšanja modre svetlobe (LowBlue Mode) in tehnologija brez migetanja (Flicker-free). Način LowBlue Mode zmanjšuje škodljive kratkovalovne žarke modre svetlobe, ki lahko povzročijo poškodbe oči in sčasoma vplivajo na vid. Medtem ko tehnologija Flicker-free zmanjšuje migetanje ter tako zmanjša utrujenost oči za bolj udobno gledanje. Monitor odlikuje tudi način EasyRead, ki omogoča bralno izkušnjo kot na papirju, brez neželenega bleščanja na zaslonu. In nenazadnje, ta model prihaja s Philipsovim SmartStand pametnim podstavkom, pregibnim stojalom tipa Z, ki omogoča prilagodljive nastavitve. SmartStand vam omogoča, da monitor prilagodite in uporabljate v različnih ergonomskih položajih, naj bo nagnjen, obrnjen nazaj, v pokončnem položaju ali skoraj vodoravno z mizo.

 

 

Monitor na dotik Philips 242B9T

Z-tip pregibno stojalo za prilagodljive nastavitve

 

 

 

Zasloni na dotik Philips SmoothTouch

 

 

 

 

Nazaj na seznam novic