Ident artikla: 6615535
EAN koda: 8712581778590

Profesionalni LED zaslon Philips 55BDL3511Q/00 (55", 4K Ultra HD, 18/7)

Zaslon: 54,6" (138,7 cm) Direct LED, Ločljivost zaslona: 4K Ultra HD (3840x2160), Svetlost: 400 cd/m2, USB auto play, Vgrajen predvajalnik medijev, LAN, CMND Create & Control, 18/7 delovanje, Failover, SmartPlayer, Clinical D-Image, Vgrajeni zvočniki, Energijski razred »G«

Brezplačna dostava nad 250€

Zaloga: Izdelek ni na zalogi

Izvozi artikel:

pdf-icon print-icon
Opis izdelka

Izstopajte

18/7 zaslon & enostavna namestitev

Obveščajte in očarajte s profesionalnim zaslonom Philipsove Q serije, na voljo v Ultra HD ločljivosti. Enostavni za nastavitev zagotavljajo hitro in zmogljivo digitalno komunikacijo. 

Enostavna namestitev, popoln nadzor

  • Ustvarjajte, nadzorujte in posodabljajte vsebino z orodjem CMND & Control
  • Načrtujte predvajanje želene vsebine kadar koli s predvajalnikom SmartPlayer

Stroškovno učinkovita sistemska rešitev

  • Vgrajen predvajalnik medijev, preprosta razporeditev vsebine preko USB-ja
  • Energijsko varčen samodejni nadzor osvetlitve ozadja
  • Preprost nadzor. Oddaljeno upravljanje zaslonov v mreži
  • Tehnologija FailOver zagotavlja da se vsebina vedno prikazuje


Odlična slika. Izredno visoka svetlost.

  • Ultra-HD. Bogate slike in osupljiv kontrast.


CMND & Control

Z orodjem CMND & Control lahko preprosto upravljate več zaslonov iz osrednja lokalne (LAN) lokacije. Upravljanje zaslonov v realnem času, nastavljanje, posodabljanje programske opreme iz oddaljene lokacije, možnost prilagajanja in konfiguriranja več zaslonov hkrati, kot so zasloni za videostene ali menijske plošče, ter nadzorovanje zbirke zaslonov še nikoli ni bilo enostavnejše.


Vgrajen predvajalnik medijev

Preprosto razporedite predvajanje vsebine iz USB naprav. Philipsov profesionalni zaslon bo takoj pričel s predvajanjem želene vsebine preko USB in se vrnil v stanje pripravljenosti, ko se predvajanje konča.


SmartPlayer

Spremenite svoj USB v pravo stroškovno učinkovito napravo za digitalno predvajanje. Vsebino (video, zvok, slike) preprosto shranite na USB in ga priključite v zaslon. Ustvarite seznam predvajanja, načrtujte predvajanje vsebine v meniju zaslona ter uživajte v ustvarjenih seznamih kadar koli in kjer koli.

FailOver

Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena. Od čakalnice do sejne sobe, nikoli ne prikažite praznega zaslona. Philipsov profesionalni zaslon samodejno preklopi med primarnimi in sekundarnimi vhodi, kar zagotavlja, da se vsebina predvaja, tudi v primeru izpada primarnega vira. Preprosto nastavite seznam alternativnih vhodov da zagotovite neprekinjeno prikazovanje vaših vsebin.