Profesionalni zasloni

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
1632,46 € Vaša cena z DDV
Na velikem 65" zaslonu serije Q predvajajte osupljivo jasne slike na okolju prijazen način. Odlikujejo ga visoka zmogljivost in zanesljivost ter nizka poraba energije, zato je idealen za projekte, pri katerih kompromisi niso dovoljeni.
4125,50 € Vaša cena z DDV
Izjemno odzivna, natančna in trpežna interaktivna tabla se ponaša z vrhunsko zanesljivostjo in uporabnostjo. 75"/190 cm 4K Ultra HD zaslon (3840x2160 p), zaslon na dotik (10-točkovni), sistem Android, steklo proti bleščanju, SmartPower za varčevanje z energijo, notranji pomnilinik, WiFi, CMND za nadzor nad zasloni.
1974,00 € Vaša cena z DDV
Odkrijte nov nivo interakcije z občinstvom z močjo Androida. 43" visokozmogljivi zaslon na dotik je odziven, natančen in izredno vzdržljiv.
2152,19 € Vaša cena z DDV
Odkrijte novo raven interakcije z močjo Androida. Še bolj se približajte občinstvu. Ta visokozmogljivi profesionalni zaslon na dotik je odziven, natančen in izredno trpežen, pa tudi izjemno zanesljiv in uporaben.
2690,06 € Vaša cena z DDV
Navdihnite sodelovanje. Prenesite informacije. Odzivni 65-palčni Philipsov profesionalni zaslon 65BDL3052T na večkraten dotik 4K UHD je idealen za večprstno uporabo in za več uporabnikov, od iskanja poti do predstavitev. Naenkrat je lahko aktivnih do 20 točk na dotik.
6277,01 € Vaša cena z DDV
Boljši odnos z občinstvom s trpežnim profesionalnim zaslonom na večkratni dotik. Občinstvu predvajajte neverjetno jasna sporočila. Kapacitivni zaslon na dotik omogoča, da z občinstvom vzpostavite še tesnejši stik kot doslej.
502,26 € Vaša cena z DDV
Komunicirajte in pritegnite pozornost s profesionalnim Full HD zaslonom Philips serije Q. Rešitev omogoča hitro in enostavno namestitev, brez potrebe po dodatni strojni opremi.
817,40 € Vaša cena z DDV
Očarajte obiskovalce s pametnejšim, hitrejšim profesionalnim signage zaslonom z visoko svetilnostjo. Z integriranim vmesnikom WiFi in zasnovanim za predvajanje Android aplikacij postavlja nov mejnik v rešitvah digitalnega prikazovanja.
1256,28 € Vaša cena z DDV
Očarajte obiskovalce s pametnejšim, hitrejšim profesionalnim signage zaslonom. Z integriranim vmesnikom WiFi in zasnovanim za predvajanje Android aplikacij postavlja nov mejnik v rešitvah digitalnega prikazovanja.