Izvozi artikel:
Deli z ostalimi na:
Ident artikla: 8027069

Programska oprema za digitalno predvajanje PCH Signage PRO (1-letna licenca)

95,16 €
Svoje sporočilo posredujte na dinamičen in usmerjen način z manj stroški. Za uporabnika preprosta in cenovno ugodna rešitev digitalnega prikazovanja, namenjena manj in srednje zahtevnim okoljem (trgovina, izobraževanje, podjetja), kjer je potreba po enostavnem in hitrem obveščanju.
Opis izdelka

Svoje sporočilo posredujte na dinamičen in usmerjen način z manj stroški

Zanesljiva, za uporabo preprosta in cenovno ugodna rešitev digitalnega prikazovanja, ki nudi veliko možnosti opaznega sporočanja

Digitalno oglaševanje prinaša v klasično oglaševanje in informiranje atraktivnost in dinamičnost, ki pritegne poglede. Z rešitvami digitalnega oglaševanja ali informiranja lahko oglaševalci komunicirajo s potrošniki na sodoben in dinamičen način. Uporaba multimedijskih in dinamičnih vsebin pritegne bistveno večjo pozornost v primerjavi s klasičnimi statičnimi oglasi in hkrati prihrani pri stroških tiskanja. Obveščanje preko zaslonov je uporabno na različnih področjih – od promocije in oglaševanja do posredovanja informacij zaposlenim in obiskovalcem.


Programska oprema za digitalno predvajanje PCH Signage Pro

Programska rešitev za digitalno prikazovanje PCH Signage Pro je za uporabnika preprosta rešitev, namenjena manj in srednje zahtevnim okoljem (kot npr. trgovina, izobraževalne ustanove, podjetja), kjer je potreba po enostavnem in hitrem obveščanju. Rešitev je zasnovana na enostavnosti in poznani programski opremi Microsoft PowerPoint.

Programska oprema za digitalno predvajanje PCH Signage Pro je tako primerna rešitev, ko želimo predvajati eno ali več PowerPoint prezentacij. Le te so lahko kombinacija različnih slikovnih predlog, informacij, multimedijskih-video vsebin, ipd. V primeru spremenjene prezentacije na vašem računalniku, se vse posodobitve, spremembe samodejno prenesejo na digitalni predvajalnik, ki začne s predvajanjem posodobljene vsebine. Prednost tovrstnega sistema je enostavno in hitro obveščanje, kjer se poleg besedila lahko uporablja tudi slike in video vsebine.

Rešitev deluje v oblaku, kar še dodatno poenostavi sam nadzor in upravljanje vsebin. Lahko jo uporabimo na enem ali več zaslonih, na več lokacijah, predvajamo lahko različne prezentacije, omejitev praktično ni!

Uporabnik spremeni obvestilo na enem ali več zaslonih zgolj z nekaj kliki:

 1. Odprite Powerpoint datoteko na svojem računalniku
 2. Poljubno uredite vsebino
 3. Shranite datoteko 
 4. Sistem poskrbi, da se prikazovanje na zaslonu samodejno osveži v nekaj trenutkih. Prednosti rešitve PCH Signage Pro programske opreme

 

 • ENOSTAVNA UPORABA IN UPRAVLJANJE
  uporabnik na svojem računalniku uredi in shrani prezentacijo ali predvajalno listo – za vse ostalo poskrbi predvajalnik.

 • MULTIMEDIJSKE VSEBINE
  preprosto dodajanje multimedijskih vsebin, ki še dodatno popestrijo predvajanje.

 • DINAMIČNOST PREDVAJANJA
  dinamičnost enostavno dosežemo z različnimi prehodi slik, ki jih lahko vnaprej določimo ali izberemo naključno.

 • URNIK PREDVAJANJA
  možnost enostavne nastavitve natančega urnika predvajanja ene ali več različnih prezentacij.

 • DOSTOPNOST
  preprosto in hitro upravljanje z vsebinami in predvajanjem na daljavo (oblak), po dostopni ceni.

 

 

* Zahteve strojne opreme: za predvajanje na digitalnem zaslonu potrebujete računalnik z nameščenim Windows 7 ali novejšim operacijskim sistemom ter dostop do interneta. Računalnik se prednastavljeno samodejno vključi in izključi, zato sami posegi v okviru predvajalnika praktično niso potrebni.

 

Tehnične lastnosti
Video
Dokumenti