Filtriraj po atributih

Programska oprema

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
140,30 € Vaša cena z DDV
Družina, prijatelji, zanimanja, glasba, stvaritve - sistem Windows 11 Home je osrednje mesto za vse. Z novo zasnovo in orodji za izboljšanje učinkovitosti ste pripravljeni na vse, kar vas še čaka.
181,78 € Vaša cena z DDV
Družina, prijatelji, zanimanja, glasba, stvaritve - sistem Windows 11 je osrednje mesto za vse. Z novo zasnovo in orodji za izboljšanje učinkovitosti ste pripravljeni na vse, kar vas še čaka.
274,50 € Vaša cena z DDV
Zasnove, s katerimi opravite vse potrebno. Office Home and Business 2021 je namenjen družinam in malim podjetjem, ki želijo klasične aplikacije zbirke Office in e-pošto. Vključuje Word, Excel, PowerPoint in Outlook ter OneNote za Windows 10 ali novejši. To je izdelek za enkratni nakup, ki ga lahko namestite v 1 računalnik s sistemom Windows ali računalnik Mac za uporabo doma ali v službi.
146,40 € Vaša cena z DDV
Osnove, s katerimi opravite vse potrebno. Office Home and Student 2021 je namenjen študentom in družinam, ki želijo uporabljati klasične aplikacije zbirke Office, kot so Word, Excel in PowerPoint za Windows 11 in Windows 10. To je izdelek za enkratni nakup, ki ga lahko namestite v 1 računalnik s sistemom Windows ali računalnik Mac za uporabo doma ali v šoli.
39,99 € Vaša cena z DDV
Uživajte na internetu s celovitim varnostnim paketom. Ostanite zaščiteni tudi v javnih brezžičnih omrežjih in pri uporabi spletne banke. Vrhunska zaščita za vsakodnevne uporabnike spleta, ki vas ščiti 24 ur na dan.
19,97 € Vaša cena z DDV
Ščiti pred zlonamernimi aplikacijami in drugimi nevarnimi datotekami, ki bi lahko škodili vaši napravi. Raziskujte splet in uporabljajte aplikacije brez skrbi pred vsemi grožnjami.
29,99 € Vaša cena z DDV
Hitra in zmogljiva zaščita pred virusi, vohunskimi programi in poskusi ribarjenja. Uživajte na spletu, zaščiteni z legendarnim protivirusnim programom ESET NOD32 Antivirus, ki je že več kot dve desetletji prva izbira -tako pri IT strokovnjakih, kot pri gamerjih.