TP Vision in Bowers & Wilkins najavljata partnerstvo, ki temelji na prizadevanju za odličnost

22. junij 2018

Novo partnerstvo združuje svetovno priznane tehnologije in strokovno znanje obeh podjetij ter bo ponudilo edinstveno sposobnost za deljenje notranjih inženirskih sredstev, ki so do sedaj obema partnerjema omogočala, da sta dologoročno oblikovala in razvijala prelomne izdelke. Ti so dosledno postavljali nove mejnike na področju najboljše možne kakovosti slike na zaslonih in najboljše kakovosti zvoka.

Doprinos partnerstvu sta tudi dolga tradicija razvijanja lastnih tehnologij pri obeh podjetjih, s popolnim nadzorom kakovosti v vseh fazah razvoja in proizvodnje izdelkov. TP Vision se neprestano trudi zagotavljati televizorje, ki so vodilni na trgu, posebej na področju kakovosti slike – vključno z nagrajenim procesnim čipom P5 – evropskega oblikovanja in tehnologije Ambilight. Pri Bowers & Wilkins pa so dologoročno zavezani k lastnim raziskavam in razvoju, da bi dosegli najboljšo kakovost zvoka, ne glede na format.

 

 

Philips TV in Bowers & Wilkins

TP Vision in Bowers & Wilkins najavljata partnerstvo

 

Vodja marketinga za TP Vision, Martjin Smelt, komentira novo partnerstvo: „Kot industrija smo predolgo časa dovoljevali, da je bil zvok šibki člen, ko govorimo o zmogljivosti televizorjev. To je bil izziv, ki je še posebej prišel do izraza ob izjemni kakovosti naših OLED-televizorjev. Zato sem vesel, da smo se povezali z najboljšim avdio podjetjem na svetu Bowers & Wilkins, s čimer bomo zagotovili edinstveno premium izkušnjo zvok pri naših vrhunsko dovršenih televizorjih”.

Richard Campbell, glavni finančni direktor pri Bowers in Wilkins, pa je dejal: „Naše novo partnerstvo s TP Vision predstavlja fantastično priložnost, da pomagamo parametre kakovosti in zmogljivosti zvoka na trgu televizorjev znova določiti. Novi vrhunski televizorji Philips bodo predstavili našo uveljavljeno avdio zmogljivost novemu občinstvu potrošnikov, ki bodo lahko iz prve roke uživali ob neverjetni izkušnji, ki jo ponujamo le pri nas: „Sound by Bowers in Wilkins”.

Partnerstvo je postalo še močnejše in učinkovitejše z lokacijo ključnih inženirskih objektov obeh podjetij na evropskih tleh. Inovacijski center Philips TV ostaja v Gentu v Belgiji, medtem ko so pri Bowers in Wilkins pred kratkim izdatna sredstva vložili v razširitev in preselitev svojega raziskovalnega in razvojnega centra v Veliki Britaniji.

Prvi vpogled v potencial novega partnerstva bo predstavljen na sejmu IFA v Berlinu konec poletja.

 

 

Nazaj na seznam novic