Trije novi Philips Momentum gaming monitorji za igralne konzole ekskluzivno predstavljeni na sejmu gamescom 2019

26. avgust 2019

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje tri nove monitorje Philips Momentum; 55-palčni Philips Momentum 558M1RY (142 cm), 31,5-palčni Philips Momentum 328M1R (80 cm) in 27-palčni Philips Momentum 278M1R (68,6 cm). Namenjeni prvenstveno ljubiteljem igranja na konzolah, so ti trije popolnoma novi monitorji ekskluzivno predstavljeni na letošnjem sejmu Gamescom predstavnikom medijem in poslovnim partnerjem. Ti prihajajoči modeli linije Philips Momentum bodo na voljo v prvem kvartalu leta 2020.

 

Gladki vizuali in izjemen zvok


Od vseh treh prihajajočih modelov najbolj izstopa 55-palčni Philips Momentum 558M1RY, opremljen z UltraClear 4K UHD ločljivostjo (3840 x 2160 pik), frekvenco osveževanja 120Hz in VESA-verificiranim DisplayHDR 1000, ki vabi igričarje, da skočijo naravnost v akcijo. Zahvaljujoč partnerstvu s podjetjem Bowers & Wilkins, ta model zaokroži vsako igralno sejo z uravnoteženim basom, kristalno čistim govorom in impresivno zvočno zmogljivostjo. Monitor ponuja možnost prilagajanja zvoka med tremi načini, kar uporabnikom omogoča, da prilagodijo igralno izkušnjo po svojih željah.

Podjetje Bowers & Wilkins je zadnjih 50 let vodilno na področju zvočnih inovacij in svetovno prepoznavno po svojih vrhunskih domačih zvočnikih, slušalkah in avtomobilskih avdio rešitvah. Zadnji dve leti podjetje TP Vision, ekskluzivni imetnik licence za TV Philips, uspešno sodeluje z blagovno znamko Bowers & Wilkins, da bi ustvaril izjemne izdelke, ki združujejo tako tehnološko moč kot strokovnost obeh podjetij, in uporabnikom ponudili izdelke z najboljšimi avdio-vizualnimi zmogljivostmi, kar je že prineslo številne nagrade in priznanja, kot je nagrada EISA Home Theatre TV za zadnji dve leti.
Andy Kerr, direktor marketinga in komunikacij v podjetju Bowers & Wilkins, je ob tem izjavil: „Kvaliteten zvok je v središču vsega, kar počnemo pri Bowers & Wilkins, od naših vrhunskih zvočnikov do našega večkrat nagrajenega partnerstva s Philips TV. Izjemno smo veseli, da bomo s sodelovanjem z blagovno znamko Philips Monitors zagotovili kakovost našega zvoka tudi konzolnim igričarjem prek 55-palčnega monitorja Philips Momentum 558M1RY. Prepričani smo, da bomo imeli na tem področju enak uspeh kot doslej.“

 

 Philips Momentum 55-palčni gaming monitor za igralne konzole


55" gaming monitor za igralne konzole Philips Momentum 558M1RY prinaša uporabnikom ločljivost 4K UHD, DisplayHDR 1000, 120Hz, 4 ms vhodni zamik, Adaptive-Sync ter zvočnike Bowers & Wilkins

 Opremljen s HDR 600, 31,5-palčni Philips Momentum 328M1R prikazuje širok razpon kontrastov pri 120 Hz in 4K UHD ločljivosti, da bi bile igralne seje s temnejšimi vizuali bolj prijetne za oči, kar pomeni, da igričarji ne bodo zamudili nobenih skritih predmetov.
Skupaj s tema dvema modeloma je nov tudi 27-palčni Philips Momentum 278M1R, ki prinaša osveževanje slike 60Hz pri ločljivosti 4K UHD za prikaz jasnih vizualov brez trganja slike, hkrati pa še vedno ponuja vse najboljše Philips funkcije v manjšem paketu.

 

Philips Momentum 328M1R gaming monitor za igralne konzole
Philips Momentum 32-palčni gaming monitor za igralne konzole z ločljivostjo 4K UHD,
DisplayHDR 600, 120Hz, 4 ms vhodnim zamikom, Adaptive-Sync in DTS Sound ozvočenjem

 

Vsi trije monitorji so opremljeni z inovativno tehnologijo Ambiglow, ki ustvarja halo svetlobo, zaradi česar zabava presega zaslon, kar vam omogoča najboljše možno doživetje monitorja. S povečano natančnostjo in uravnoteženostjo, so vsi trije Momentum monitorji opremljeni s tehnologijo Adaptive-Sync, ki omogoča svilnato gladke slike in nizek vhodni zamik (low input lag). V kombinaciji s tehnologijo SmartImage, monitorji Philips nudijo vrhunske vizualne slike za strastne lastnike igralnih konzol.

 

Poiščite svoje popolno ujemanje s Philipsom in AOC


Letošnji skupni razstavni prostor AOC-ja in Philipsa na stojnici A-080 s 102 kvadratnimi metri, ki se nahaja v hali 10.1, obiskovalcem ponuja številne najboljše Philips in AOC igričarske monitorje. V želji, da uporabnikom ponudi popolno ujemanje, ne glede na igro, AOC svojo linijo monitorjev dopolnjuje s konkurenčnimi računalniškimi napravami, Philips pa nudi najboljšo izkušnjo vsem ljubiteljem igralnih konzol. Tako imajo obiskovalci na stojnici priložnost iz prve roke preizkusiti na primer 43-palčni monitor Philips Momentum 436M6VBPAB ali 32-palčni monitor Philips Momentum 326M6VJRMB na nekaterih najbolj znanih igrah, kot so Kingdom Hearts 3, F1 2019, Overcooked 2, Forza Horizon 4: Lego Speed Champion DLC, Jump Force, Spyro Reignited Trilogy, Stranger Things 3: The Game, in drugih.
Poleg tega imajo obiskovalci priložnost na odru spoznati nekatere najbolj znane nemške influencerje in eSports zvezde. Na primer, FIFA igralec Elias iz esportne ekipe Hertha BSC ter influencerja Phunk Royal in Tisi Schubech bodo del igralnega turnirja in podpisovanja, kar bo zagotovo razveselilo vse navijače.

 

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

 

 

Nazaj na seznam novic