Trije novi Philipsovi televizorji z najprestižnejšimi oblikovalskimi nagradami iF & Red dot

29. marec 2019

Nagrade Red Dot in iF sta prejela nova Philipsova televizorja OLED+934 in OLED 854, nagrado iF pa Philipsov televizor serije 9104

Usmerjenost podjetja TP Vision na vrhunsko kakovost in evropsko izdelavo je znova požela uspeh. Za oblikovanje treh televizorjev iz Philipsove ponudbe za leto 2019 je prejelo najvišja uradna priznanja na tem področju, kar pet osvojenih oblikovalskih nagrad na prestižnih tekmovanjih iF in Red Dot.

Nagrade potrjujejo partnerski pristop TP Visiona z evropskimi specializiranimi blagovnimi znamkami, pri čemer je med drugimi eden od nagrajenih televizorjev ustvarjen skupaj z britansko avdio legendo Bowers & Wilkins, drugi pa s svetovno priznanimi danskimi strokovnjaki iz Georg Jensen.

 

Nagrade Red Dot in iF  za Philipsova televizorja OLED+934 in OLED 854

Nagrade Red Dot in iF sta prejela nova Philipsova televizorja OLED+934 in OLED 854

 

Nagradi iF in Red Dot sta podeljeni kot priznanje za izjemne dosežke na področju oblikovanja in vsako od njiju prejme več kot 5000 prijav iz skoraj 60 držav, ki predstavljajo najboljše oblikovanje v posamezni kategoriji. Kriteriji za podelitev nagrad upoštevajo inovativnost, formalno kakovost, uporabnost in ekološko primernost.

Rod White, glavni oblikovalec pri TP Vision, je nagrade komentiral takole: „Še naprej ponujamo najboljšo sliko in zvok skozi naše partnerstvo s podjetjem Bowers & Wilkins, medtem ko so naši televizorji še vedno minimalistično in funkcionalno oblikovani iz pristnih materialov z natančnimi finesami. Verjamem, da naše sodelovanje z vodilnimi evropskimi blagovnimi znamkami zagotavlja resnično izstopajoče televizorje na trgu, kjer se naši konkurenti močno trudijo, da bi ustvarjali izdelke z edinstvenimi karakteristikami”.

 

Philips OLED+934: Osupljiva slika in zvok v minimalističnem oblikovanju

Philips OLED+934         

Philips OLED+934 je najnovejši rezultat strateškega partnerstva podjetja TP Vision z vodilnimi strokovnjaki za reprodukcijo zvoka Bowers & Wilkins. Gre za sodelovanje, ki je ponovno ustvarilo vodilni televizor na trgu, ko govorimo o kakovosti slike in zvoka.

Zahvaljujoč vgrajenemu premijskemu zvočniku v podstavku televizorja ima serija OLED+934 še bolj minimalistično silhueto, kar jo uvršča na povsem nov nivo prefinjenosti in zmogljivosti. Zvočnik je prekrit s prilagojenim, akustično prozornim blagom danske blagovne znamke Kvadrat in ima trapezoidno obliko, namenjeno nagibanju zvočnikov za boljšo porazdelitev zvoka v prostoru.

Neverjetno tanek OLED+934 združuje zvočni sistem v obliki vrhunskih kromiranih zaključkov, ki se ujemajo s kromiranim okvirjem z brušenimi robovi ter kovinskim stojalom, ki zvočni sistem pritrjuje na zaslon in podpira televizor, ko je nameščen na namizni podstavek ali na steno.

 

 

 

 

Philips OLED 854: Izjemno tanek televizor z neverjetno zmogljivostjo

Tehnologija OLED je splošno priznana kot tehnologija, ki ponuja najboljšo razpoložljivo kakovost slike in Philipsovi OLED-televizorji so osvojili številne nagrade in prva mesta na neodvisnih testih, ki jih upravičeno uvrščajo v skupnino najboljših med najboljšimi.

Najnovejši Philipsov televizor je OLED 854 z minimalističnim, super-tankim okvirjem s kromiranimi brušenimi robovi, ki ga podpira elegantno temno kromirano vrtljivo stojalo v obliki črke T. Visoko je le 30 mm, kar daje vtis lebdečega zaslona.

Komponente in zvočni sistem televizorja OLED 854 skupaj z edinstveno tehnologijo Ambilight so skrbno integrirane v tanko omarico v spodnjem delu zaslona, kar še poudari izredno tanek profil televizorja.

      

Philips OLED 854

 

 

Philips 9104: Slavi evropsko izdelavo

Philips televizor 9104 - If Design Award 2019     

Philipsov televizor 9104 je visoko zmogljiv televizor LCD, ustvarjen v sodelovanju z Georgom Jensnom v čast evropski ustvarjalnosti in izdelavi.

Izjemno tanka serija televizorjev 9104 se ponaša z brušenim črnim aluminijastim okvirjem na treh stranicah televizorja in z bleščečo polirano kovinsko spodnjo stranico. Ta se ujema z dvema elegantnima, bleščeče poliranima podstavkoma z brezhibnimi zaključki in edinstvenim srebrno-modrim odtenkom. Gre za posebno televizijsko zasnovo, ki poustvari bogato dediščino in umetnost Georga Jensna.

Visoko sijajno, izjemno polirano oblikovanje se razteza tudi na skupno ustvarjen tanek daljinski upravljalnik v obliki kratke palice.

 

 

philips.si/tv
philips.si/oled+
facebook.com/PhilipsTVSlovenija

 

 

Nazaj na seznam novic