Filtriraj po atributih

Izbrani kriteriji:
  • Prostornina koša: 32L

Uničevalniki dokumentov

Zagotovite popolno varnost podatkov z uničevalcem dokumentov Intimus

Uničevalniki Intimus so izdelani iz trpežnih, natančno izdelanih in visoko zmogljivih komponent, zasnovanih za dolgo življenjsko dobo ob uporabi velikih količin. Paleta izdelkov zajema modele za vse zahteve od dnevne pisarniške uporabe do High Security uničevalnih strojev, ki se uporabljajo za uničenje zaupnega materiala v skladu z vsemi veljavnimi zakonskimi zahtevami, kot je DIN 66399 ali NSA 02/01. Uničevalci Intimus imajo različne lastnosti, zaradi katerih so edinstveni v prijaznosti do uporabnika in učinkovitosti delovanja.

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
326,84 € Vaša cena z DDV
Uničuje papir, plastične kartice z magnetnim trakom in elektronskim čipom ter CD/DVD medije, Rezalna zmogljivost do 17 listov, Varnostni razred P-4, Delovna širina: 235 mm, Neobčutljiv na sponke, Velikost koša: 32 litrov, 10 let garancije na rezalni cilinder.
257,66 € Vaša cena z DDV
Razrez na trakove (4.1 mm), Uničuje papir, plastične kartice in CD/DVD/BR medije, Rezalna zmogljivost do 16 listov, Varnostni razred 2, Delovna širina: 235 mm, Neobčutljiv na sponke, Velikost koša: 32 litrov, 10 let garancije na rezalni cilinder