Izvozi artikel:
Deli z ostalimi na:
Ident artikla: 8016669

Windows 10 Home 32/64-bit DSP (KW9-00265)

127,49 €
Windows 10 je vaš partner pri doseganju ciljev. Zagotovite si hiter zagon, dobro znani, a razširjeni meni Start, izvrstne nove načine, kako storiti, kar je treba, tudi v več napravah. Všeč vam bodo tudi inovativne funkcije, kot je na primer popolnoma novi brskalnik za delo v spletu.
Opis izdelka

Najboljši Windows vseh doslej

Windows 10 je zasnovan tako, da z vami neopazno potuje iz ene naprave v drugo. Je hiter in odziven. S sistemom Windows 10 lahko izjemne stvari naredite preprosteje kot kdajkoli prej.

Preprosto deluje

Windows 10 združuje sistem Windows, ki ga že poznate, in odlične izboljšave, ki vas bodo navdušile. Tehnologije, kot je InstantGo, omogočajo hiter zagon in prehod iz stanja pripravljenosti. Prav tako ima Windows 10 več vgrajenih varnostnih funkcij kot kdajkoli prej, ki vas ščitijo pred zlonamernimi programi.

Večopravilnost

Opravljajte več nalog hkrati kot pravi mojster in naenkrat na zaslon zataknite do štiri programe.

Vam na zaslonu zmanjkuje prostora? Če potrebujete več prostora, ustvarite navidezna namizja in delajte samo s programi, s katerimi želite. Ob tem so vsa vaša obvestila in ključne nastavitve zbrana na enem zaslonu, ki ga zlahka dosežete.

 

Microsoft Edge

Povsem nov brskalnik je zasnovan, da deluje tako kot vi. Zapiske napišite ali natipkajte kar na spletne strani in jih delite z drugimi. Všeč vam bo pogled za branje, ki odstrani moteče elemente. Na voljo je tudi izboljšana naslovna vrstica, ki vam pomaga hitreje najti, kar iščete.

 

Continuum

Najboljši zaslon je vedno tisti, na katerem ste, saj Windows 10 vašo izkušnjo optimizira glede na dejavnost in napravo. Za enostavno krmarjenje se brezhibno prilagodijo tako funkcije na zaslonu kot tudi velikost programov, pa naj gre za najmanjše ali za največje zaslone.

 

Edinstveno vaš

Vaša naprava s sistemom Windows 10 vas prepozna in potrdi vašo prisotnost na zares osebne načine. Če imate Windows Hello, vas naprava pozdravi po imenu in zasveti, ko vas prepozna. Vodi vas skozi prijavo in gesla si vam ni več treba zapomniti ali ga vnašati.

 

Tehnične lastnosti

Zahteve:

 • Procesor s taktom 1 GHz ali hitrejšim
 • Pomnilnik: 1 GB RAM-a za 32-bitno različico; 2 GB za 64-bitno različico
 • Do 20 GB prostora na trdem disku
 • Grafična kartica: Ločljivost zaslona 800 x 600 ali večja. Grafični procesor, ki podpira DirectX® 9, z gonilnikom WDDM
 • Povezave: Internetni dostop
 • Druge sistemske zahteve: Za nekatere funkcije potrebujete Microsoftov račun.
 • Dodatne sistemske zahteve:
  - Sprejeti morate licenčne pogoje, ki so na voljo tudi na strani microsoft.com/useterms
  - Potrebno je aktiviranje • Ena licenca • Na USB 3.0 sta vključeni 32- in 64-bitni različici
  - To je polna različica operacijskega sistema Windows 10; priporočamo, da pred namestitvijo varnostno kopirate datoteke
  - Brez medija elektronska licenca
Video
Dokumenti