Izvozi artikel:
Deli z ostalimi na:
Ident artikla: 8016664

Windows 10 Pro 64-bit ENG DSP (FQC-08929)

156,16 €
Windows 10 Pro je vaš sijajen poslovni partner. Ima vse funkcije izdaje Windows 10 Home ter pomembne poslovne funkcije za šifriranje, oddaljeno prijavo, ustvarjanja navideznih računalnikov in druge. Zagotovite si hiter zagon, dobro znani, a razširjeni meni Start, izvrstne nove načine, kako storiti, kar je treba, in inovativne funkcije, kot je novi brskalnik, razvit za aktivni splet.
Opis izdelka

Pravi za posel  

Preprosto deluje


Windows 10 združuje sistem Windows, ki ga že poznate, in odlične izboljšave, ki vas bodo navdušile. Tehnologije, kot je InstantGo, omogočajo hiter zagon in prehod iz stanja pripravljenosti. Prav tako ima Windows 10 več vgrajenih varnostnih funkcij kot kdajkoli prej, ki vas ščitijo pred zlonamernimi programi. Podjetja s prehodom na delo na daljavo ugotavljajo, da potrebujejo dodatno plast varnosti in upravljivosti. Windows 10 Pro dodaja več naprednih funkcij, vključno z imenikom Azure Active Directory, pridružitvijo domeni, storitvijo Windows Information Protection, BitLockerjem, oddaljenim namizjem in zbirko orodij, namenjenih poslovni uporabi.


Pridružite se svoji domeni 
 

Povežete se lahko z domeno svojega podjetja, šole ali v storitev Azure Active Directory ter uporabljate omrežne datoteke, strežnike, tiskalnike in drugo.
 

Izboljšano šifriranje  

Zagotovite si dodatno varnost s funkcijo BitLocker, ki vam pomaga zaščititi podatke s šifriranjem in upravljanjem varnosti.

 

Oddaljena prijava  

Windows 10 omogoča, da se prijavite v oddaljeno namizje in uporabljate osebni računalnik z različico Pro – doma ali na poti.


Navidezni računalniki  

Ustvarite in omogočite delovanje navideznih računalnikov z orodjem Hyper-V ter tako hkrati v enem osebnem računalniku uporabljajte več operacijskih sistemov. 

 

Vaši programi v Trgovini  

Windows 10 omogoča, da si za priročen dostop do programov podjetja v Trgovini Windows ustvarite lasten zasebni razdelek s programi.

 

Večopravilnost

Opravljajte več nalog hkrati kot pravi mojster in naenkrat na zaslon zataknite do štiri programe. Vam na zaslonu zmanjkuje prostora? Če potrebujete več prostora, ustvarite navidezna namizja in delajte samo s programi, s katerimi želite. Ob tem so vsa vaša obvestila in ključne nastavitve zbrana na enem zaslonu, ki ga zlahka dosežete. 


Microsoft Edge

Povsem nov brskalnik je zasnovan, da deluje tako kot vi. Zapiske napišite ali natipkajte kar na spletne strani in jih delite z drugimi. Všeč vam bo pogled za branje, ki odstrani moteče elemente. Na voljo je tudi izboljšana naslovna vrstica, ki vam pomaga hitreje najti, kar iščete.

 

Continuum

Najboljši zaslon je vedno tisti, na katerem ste, saj Windows 10 vašo izkušnjo optimizira glede na dejavnost in napravo. Za enostavno krmarjenje se brezhibno prilagodijo tako funkcije na zaslonu kot tudi velikost programov, pa naj gre za najmanjše ali za največje zaslone.

 

Edinstveno vaš

Vaša naprava s sistemom Windows 10 vas prepozna in potrdi vašo prisotnost na zares osebne načine. Če imate Windows Hello, vas naprava pozdravi po imenu in zasveti, ko vas prepozna. Vodi vas skozi prijavo in gesla si vam ni več treba zapomniti ali ga vnašati.

Tehnične lastnosti
  • Licenca Windows 10 Pro angleški jezik 64 bit
  • Šifra dobavitelja: FQC-08929
  • Namenjena prodaji z novim računalnikom
  • Omogoča eno namestitev za enega uporabnika
  • Se veže na strojno opremo prve namestitve
  • Medij priložen
  • Omogoča prehod na Windows 8.1 Pro Business (stranka mora imeti medij)
  • Možnost spremembe jezika


*Zahteve:

- Procesor s taktom 1 GHz ali hitrejšim
- 1GB za 32-bitno različico

- Do 20 GB prostora na trdem disku
- Grafična kartica
- Ločljivost zaslona 800 x 600 ali večja. Grafični procesor, ki podpira DirectX® 9, z gonilnikom WDDM
- Internetni dostop (morda ga boste morali plačati)
- Za nekatere funkcije potrebujete Microsoftov račun. Za ogled DVD-jev potrebujete ločeno programsko opremo za predvajanje
- Sprejeti morate licenčne pogoje, ki so na voljo tudi na strani microsoft.com/useterms
- Potrebno je aktiviranje
- Ena licenca
- Na USB 3.0 sta vključeni 32- in 64-bitni različici

Video
Dokumenti