Z grafičnimi karticami ZOTAC GAMING GeForce serije RTX 20 prihaja naslednja generacija računalniških iger

11. september 2018

zotac gaming rtx 20 serija grafičnih kartic


Nove grafične procesne enote NVIDIA GeForce RTX so znova opredelile grafiko in postavile nove standarde zmogljivosti. Grafične kartice, ki jih poganjata nova arhitektura grafične procesne enote NVIDIA Turing™ in revolucionarna platforma NVIDIA RTX, združujejo tehnologijo sledenja žarku (ray tracing) v realnem času, umetno inteligenco in programabilno senčenje. To ni samo popolnoma nov način doživljanja iger, ampak predstavlja najvišjo izkušnjo igranja računalniških iger.
Nove grafične procesne enote so bile predstavljene na posebnem dvodnevnem dogodku podjetja NVIDIA, imenovanem Praznovanje GeForce Gaminga, ki je potekal v Palladiumu v Kölnu v Nemčiji tik pred otvoritvijo sejma Gamescom 2018.

 

zotac gaming RTX 20


Pri ZOTAC GAMING so ponosni, da odpirajo novo poglavje v svetu gaminga. Arhitektura NVIDIA Turing prinaša mnoge možnosti, ki doslej niso bile splošno dostopne. Poleg hitrejšega delovanja za igralce prinaša tudi več orodij in tehnologij za razvijalce iger, kar omogoča krajše proizvodne cikle ter večjo grafično natančnost in realizem.


Zotac GAMING je pionirsko gibanje, ki je bilo ustanovljeno leta 2017 in izhaja iz samega jedra blagovne znamke ZOTAC, katere namen je ustvariti najboljšo strojno opremo gaminga za tiste, ki živijo za igro. Pomeni vrhunec inženirskega mojstrstva in oblikovalskega znanja, ki se že več kot desetletje ponaša z natančnostjo in zmogljivostjo, kar postavlja ZOTAC GAMING na mesto vodilne sile s ciljem doseči najboljšo izkušnjo igranja računalniških iger. Logotip prikazuje prodoren pogled robotskih oči, za katerimi se skrivata moč in tehnologija prihodnosti, ki krepita ponos nepremaganih in v bitkah preizkušenih igralcev.

 

zotac gaming rtx 20 serija grafičnih kartic


Z vsako novo različico grafične kartice ZOTAC GAMING vedno znova premikajo meje. Povsem nova zasnova ventilatorja za zmanjšanje trenja, turbulence in hrupa hkrati povečuje pretok zraka, trajanje in pokritost. V kombinaciji z novim aktivnim krmiljenjem ventilatorjev (AFC – Active Fan Control) hlajenje postaja vse pametnejše. AFC omogoča neodvisen nadzor vrtenja ventilatorjev, ki ga lahko pospešuje ali upočasnjuje, kadar in kjer je to potrebno. Hladilnik je prav tako optimiziran z do petimi 8-milimetrskimi toplotnimi cevmi, od katerih so štiri ravne, ter večjim in debelejšim nizom aluminijastih reber, kar omogoča večje odvajanje toplote.

 
Nova generacija strojne opreme zahteva novo generacijo programske opreme. Firestorm, orodje za fino nastavljanje grafične kartice ZOTAC GAMING, je dobil nov minimalističen sodoben videz za večjo enostavnost uporabe. Sistem osvetljevanja SPECTRA še naprej osvetljuje grafično kartico z nastavitvijo barv, osvetlitve in svetlobnih načinov. Najnovejši dodatek k pripomočku Firestorm je OC Scanner. Novo orodje, ki odpravi ugibanja o tem, kako pridobiti večjo zmogljivost iz grafičnih kartic. Z enim klikom bo OC Scanner analiziral strojno opremo grafične kartice in izračunal optimalno priporočeno hitrost.

 

zotac gaming rtx 20

 

zotac

 

 

Nazaj na seznam novic