Zaslonska odličnost: monitorji Philips na ISE 2019

5. februar 2019

Monitorji Philips, prikazani na sejmu ISE 2019, ponujajo visoko zmogljivost in napredne funkcije, zasnovane za moderne strokovnjake

Od 5. do 8. februarja 2019 bo Philips Professional Display Solutions prisoten na Integrated Systems Europe (ISE) 2019, največjem sejmu AV sistemske integracije na svetu. Obiskovalci so vabljeni, da odkrijejo najnovejše Philipsove monitorje, ki bodo na ogled na RAI sejemskem prostoru v Amsterdamu, v hali 10, razstavni prostor K170/H170. Podjetje bo predstavilo številne inovacije, med drugim 4-stranske monitorje brez okvirja, SuperWide ukrivljene zaslone, zelene trajnostne inovacije, USB-C priključno tehnologijo, in še več.

Ena izmed najbolj presenetljivih inovacij, ki jih bodo obiskovalci našli med monitorji Philips, prikazanimi na sejmu ISE, je format SuperWide 32:9. Od pisarn za trgovanje do arhitekturnih birojev in agencij za grafično oblikovanje, ta prostoren format navdihuje domišljijo, hkrati pa zagotavlja popolno udobje uporabnika skozi cel dan, zahvaljujoč stojalu z nastavljivo višino in funkcijami za vrtenje in nagib ter radijem ukrivljenosti 1800R za bolj naravno gledanje.

Nekateri Philipsovi monitorji, ki bodo prikazani na ISE, imajo tehnologijo zaslona na dotik. Opremljeni s tehnologijo Projected-Capacitive (P-Cap) touch, ne podpirajo samo do 10 točk, temveč zagotavljajo tudi brezskrbno uporabo, zahvaljujoč napredni zaščiti IP54 pred udarci in stiku z vodo in prahom. Zagotovljeno je tudi ergonomsko udobje, saj ti zasloni vključujejo prilagodljivo stojalo, ki uporabnikom omogoča, da sami izberejo katera višina ali kot najbolj ustreza njihovim potrebam.

USB-C priključna postaja je zmogljiva in praktična rešitev, zasnovana za povečanje produktivnosti današnjih večopravilnih in mobilnih strokovnjakov. Reverzibilni priključek USB-C omogoča enostavno priključitev z enim kablom, tehnologija visoke hitrosti USB 3.1 pa omogoča uporabnikom, da hitro in varno prenesejo podatke, napolnijo prenosne računalnike in jih priključijo neposredno na monitor za prenos datotek, gledanje videoposnetkov in še veliko več.

 

Pregled inovacij, predstavljenih na letošnjem sejmu ISE:

Philips 499P9H – ta super široki 49-palčni (48,8”) nagrajeni monitor ima ukrivljeni SuperWide LCD zaslon, ki zlahka nadomesti dva 27-palčna Quad HD zaslona enega ob drugem. Poleg neskončne prilagodljivosti, ki jo omogoča format 32:9, 499P9H vključuje široko paleto inovativnih funkcij za povečano produktivnost in učinkovito večopravilnost, vključno s USB-C priključno postajo za maksimalno povezljivost in hiter prenos podatkov, integriranim KVM MultiClient stikalom, ki uporabnikom omogoča hkratno upravljanje dveh ločenih računalnikov, in spletno kamero Windows HelloTM s prepoznavanjem obraza, ki jo je mogoče enostavno shraniti, ko je ne uporabljate. Zahvaljujoč ergonomskim funkcijam nudi uporabnikom udobno doživetje skozi ves dan.

Philips 499P9H superwide 32:9 

Izjemno širok 49-palčni nagrajeni monitor Philips 499P9H z ukrivljenim LCD zaslonom formata SuperWide 32:9

 

 

Philips 222B9T and 172B9T – ti profesionalni monitorji se ponašajo s tehnologijo zaslona na dotik z 10-točkovno P-cap funkcijo in pisalom, kot tudi ergonomskim udobjem, ki ga zagotavlja fleksibilno stojalo z možnostjo nastavitve več položajev. Poleg tega napredna zaščita IP54 zagotavlja strokovnjakom brezskrbno uporabo, vedoč da je njihov zaslon varen pred udarci, prahom in infiltracijo vode. Ti zelo vsestranski monitorji imajo tudi široko paleto možnosti povezovanja, vključno z VGA, HDMI, USB 3.0 in DVI. 221B9T meri 21,5-palcev in je na voljo s TN ali IPS panelom, medtem ko 172B9T meri 17-palcev in je na voljo s TN panelom.

 

Philips 241B7QGJEB – ta 24-palčni (23,8") Full-HD LCD monitor postavlja novo merilo trajnostnih inovacij. Ponuja široko paleto visoko-zmogljivih tehnologij za varčevanje z energijo, kot so na novo zasnovana osvetlitev ozadja z nizko porabo energije za optimalno svetlost pri minimalni porabi, PowerSensor, ki določa prisotnost ali odsotnost uporabnika prek neškodljivih infrardečih signalov in samodejno zmanjša svetlost monitorja ter tehnologija LightSensor, ki zazna raven svetlobe in samodejno prilagodi svetlost zaslona. Monitor je sestavljen iz lahke, 85-odstotno reciklirane plastike s certifikatom TCO Edge in je popolnoma brez škodljivih snovi, kot so svinec, živo srebro, halogen in PVC/BFR. Poleg tega je mogoče vse plastične in kovinske dele monitorja ter embalaže 100% reciklirati.

 

Philips 241B7QGJE

Philips 241B7QGJE ponuja široko paleto visoko-zmogljivih tehnologij za varčevanje z energijoPhilips 329P9H – ta 31,5-palčni (16:9) monitor s povečano učinkovitostjo ponuja premijski 4-stranski zaslon brez okvirja in se ponaša z UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) ločljivostjo za zahtevne uporabnike, ki zahtevajo prikaz vseh podrobnosti in zanesljivo barvno natančnost. Opremljen je s praktičnim integriranim KVM stikalom, in uporabnikom ponuja moč in povezljivost USB-C priključne postaje, udobje in varnost izskočne spletne kamere Windows HelloTM ter energetsko varčno učinkovitost PowerSensor tehnologije.

 

329P9H

Eleganten Philips 329P9H  ponuja premijski 4-stranski zaslon brez okvirja in se ponaša z 
UltraClear 4K UHD (3840x2160) ločljivostjo za zahtevne uporabnike

 

Philips

 

 

Nazaj na seznam novic