ZOTAC na CES-u 2020 predstavil svoje nove mini računalnike

30. januar 2020

Letos mineva 13 let, odkar je ZOTAC ustvaril prvo standardizirano različico osebnega mini računalnika Mini PC. Majhen ogljični odtis, energijska učinkovitost, prilagodljivost in zmogljivost so prepričljiva dejstva, zaradi katerih je Mini izredno privlačen in prav poseben računalnik. Najnovejši računalniki ZBOX Mini PC so v primerjavi s prvo različico računalnika Mini PC povsem neprepoznavni. Prinašajo mnogo novosti, s katerimi lahko ZBOX Mini konkurira zmogljivosti namiznih računalnikov, poleg tega ima še kompaktnejšo obliko in v ekosistem osebnih računalnikov ZBOX Mini uvaja še več raznolikosti.

 

Za ustvarjalce: Inspire Studio

Ekskluzivni pogled na vse nove serije, razkriva Inspire Studio, popolnoma novo serijo mini računalnikov, ki je namenjena ustvarjalcem medijev in zabavnih vsebin, kot so denimo videoposnetki in slike z izredno živimi barvami. V elegantni beli barvi je zredno zmogljiv in kompakten sistem Inspire Studio opremljen z grafično kartico za namizne računalnike ZOTAC GAMING GeForce RTX SUPER in 65W 8-jedrnim procesorjem Intel Core i7. Opremljen z 32 GB DDR4 sistemskega pomnilnika, 512 GB NVMe M.2 SSD trdega diska, 2TB trdega diska , WiFi 6 in dvojno povezljivostjo Ethernet ter z Windows 10 Pro, Inspire Studio profesionalni mini računalnik ustvarjalcem omogoča, da pospešijo svoj kreativni proces v današnjih najpogostejših kreativnih aplikacijah.

 

Mini računalnik Zotac Inspire Studio

Zmogljiv in kompakten mini računalnik Zotac Inspire Studio namenjen ustvarjalcem

 

 

ZBOX Edge serija mini osebnih računalnikov

Serija ZBOX edge, je v ultra tankem ohišju opremljena z Intelovimi procesorji do Core i5. V današnjem vedno bolj povezanem svetu je za zbiranje in shranjevanje podatkov o napravah interneta stvari (IoT) potrebno bolj namensko računalništvo z lokalnimi sredstvi.
Računalništvo na obrobju mreže (Edge computing) naj bi znižalo stroške ter potrebe po virih in pasovni širini centralno nameščenih superračunalniških podatkovnih centrov ter bo igralo vidnejšo vlogo v prihodnosti tehnologij IoT.

Zotac ZBOX Edge mini računalnik

Ultra tanka serija mini računalnikov ZBOX Edge

 

Z debelino zgolj 28.5 mm in volumnom 0.64 litra je serija mini računalnikov ZBOX M edge MI643 ena najtanjših sistemov, ki jih poganjajo procesorji Intel Core. Zasnova s široko stopnjo odprtega prezračevanja, združljivost za VESA montažo, nizkoprofilni dizajn in njegova kompaktna oblika pa omogočajo kar največjo prilagodljivost pri najrazličnejših namestitvenih zahtevah.

ZBOX M serija edge povezljivost zagotavlja tudi z 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 5 in dvema Ethernet priključkoma. Za ohranitev tankega profila sta za shranjevanje na voljo dve M.2 SSD reži s podporo do 64 GB DDR4 pomnilnika. Za sistemske potrebe, ki ne potrebujejo premikajočih se delov, je novi mini računalnik serije ZBOX C CI341 pasivno hlajen, kar omogoča tiho delovanje in je prav tako združljiv z VESA. Z debelino zgolj 32,1 mm in skupno prostornino 0,70 litra je najtanjši model serije ZBOX C. Opremljen je s štirijedrnim procesorjem Intel Celeron N4100 za nizko porabo energije in hitro obdelavo v zahtevnih in tesnih delovnih prostorih z omejenim pretokom zraka in prostora.

 Zotac ZBOX Edge

 

 

Še zmogljivejši MAGNUS

Zmogljiva Zotacova ZBOX E serija je dobila še več moči z grafičnimi karticami GeForce RTX SUPER zasnovanimi na NVIDIA Turing arhitekturi. Nova serija ZBOX MAGNUS E bo navdušila vse tehnološke navdušence, ki v mini računalnikih ZBOX želijo najzmogljivejšo strojno opremo.

Zotac ZBOX Magnus

Nova serija ZBOX MAGNUS E bo navdušila vse tehnološke navdušence

 

Novi MAGNUS EC72070S / EC52060S mini računalniki so opremljeni z ZOTAC GAMING GeForce RTX SUPER grafičnimi karticami “desktop” velikosti, v povezavi z 45W Intelovim Core i7 ali i5 procesorji, z možnostjo razširitve do 64 GB DDR4 sistemskega pomnilnika. Najzmogljivejši model MAGNUS EN92080V, z višino zgolj 62 mm, je opremljen z grafično kartico NVIDIA GeForce RTX 2080 in 45W 8-jedrnim Intel Core i9 procesorjem.

 

ZBOX nano poganja AMD Ryzen

Najnovejši ZBOX nano mini računalnik v velikosti dlani poganja 15W AMD Ryzen 3 procesor. Oba nova modela: aktivno hlajen MA621 nano iz serije ZBOX M in za tiho delovanje pasivno hlajen model CA621 nano iz serije ZBOX C, poganja dvojedrni procesor AMD Ryzen 3 3200U z vključeno grafiko Radeon Vega 3 za hitro odzivno vsakodnevno računalniško izkušnjo.

 

 

 

ZBOX nano z Intel Core procesorji 10. generacije

Obe novi seriji mini računalnikov nano ZBOX v velikosti dlani: serija M z aktivnim hlajenjem, kot pasivno hlajena C, sta prvi v liniji mini računalnikov ZBOX, ki sta dobil najnovejšo Intelovo procesorsko osvežitev z najnovejšo 10. generacijo, 15W Intel Core i7 / i5 / ali i3 procesorjev.

 

VR GO bo nadgrajen z GeForce RTX

Prihaja nahrbtniški računalnik VR GO 3.0, ki bo najnovejša VR-očala napajal z mobilno grafično kartico NVIDIA GeForce RTX 2070 in procesorjem Intel Core i7. Nova, izboljšana tkanina nahrbtnika je odporna proti znoju in tako preprostejša za vzdrževanje. VR GO 3.0 elegantno in kompaktno obliko VR GO 2.0 nadgrajuje z osvetlitvijo SPECTRA 2.0 RGB ter zagotavlja boljšo zmogljivost v današnjem izredno hitro razvijajočem se VR-okolju, hkrati pa omogoča svobodno gibanje brez nadležnega zapletanja žic.

 

Računalniški nahrbtnik Zotac VR 3.0

 

Računalniški nahrbtnik Zotac VR GO 3.0

 

 

https://www.zotac.com

 

 

Nazaj na seznam novic