Zotac je na sejmu ISE 2019 najavil svojo ponudbo vgnezdenih (embedded) računalnikov ZBOX PRO

6. februar 2019

Zotac ZBOX Pro vgnezdene rešitve

 

ZOTAC se z začetkom prodaje serije ZBOX PRO ponosno podaja na trg vgnezdenega računalništva. Serija ZBOX PRO predstavlja vzpon profesionalne rešitve družbe ZOTAC za vgnezdeno računalništvo, ki uteleša visoko zmogljivost za komercialne in industrijske aplikacije ter različne poslovne potrebe po svetu. Ponudba izdelkov bo prvič predstavljena na sejmu Integrated Systems Europe (ISE) 2019.

ZBOX PRO predstavlja nov pogled na funkcionalnosti in majhne prostorske potrebe mini računalnikov ZBOX, pri čemer je cilj ponuditi veliko izbiro izvedenk vgnezdenih izdelkov z večjim nadzorom nad tolerancami. Serija se ponaša z množico oblikovnih izvedenk in tehnoloških lastnosti, kot so pasivno hlajeni vgnezdeni računalniki, rešitve z izredno majhnimi zasloni in zelo zmogljivi sistemi v razredu delovnih postaj. Strojna oprema, posebej projektirana za profesionalno uporabo, je vgrajena v trpežno šasijo, ponuja pa celo vrsto možnosti za povezljivost, pomnilniške kapacitete in shranjevanje. S petletno zagotovljeno dobavo delov ZBOX PRO zagotavlja dolgo življenjsko dobo, kar za vaše podjetje pomeni stabilno in dolgotrajno podporo.

"Že zaradi naše obstoječe ponudbe mini računalnikov globalna blagovna znamka ZOTAC velja za zaupanja vredno znamko na področju kakovosti in zanesljivosti. Letos se bomo z ZBOX PRO pogumno podali v neznane vode in dosegli še en mejnik. Nova ponudba izdelkov bo zagotavljala zmogljivosti, ki so v samem vrhu panoge, ter inovacije za komercialne in industrijske aplikacije, ki so odgovor na potrebe naših globalnih kupcev vgnezdenih tehnologij," je povedal Jacky Huang, produktni direktor pri ZOTAC Technology.

 

Zotac ZBOX PRO vgnezdene rešitve- embedded

 

Vgnezdene rešitve računalnikov ZBOX PRO povečujejo učinkovitost aplikacij, ki porabljajo veliko resursov in obdelujejo velike količine podatkov. Profesionalni uporabniki bodo lahko svoje delo optimizirali v različnih scenarijih: digitalno podpisovanje, znanstveni izračuni, ustvarjanje digitalnih umetniških del in digitalna produkcija, računalniško podprto upodabljanje, računalniško podprto projektiranje v proizvodnji, trgovina in finance, igralništvo in video igre, medicina in zdravstvo, prehodi IoT, umetna inteligenca in globoko učenje, video analize, robotika in industrijsko krmiljenje ter še veliko več. Modeli ZBOX PRO so na voljo s pasivnim (brez ventilatorja) ali aktivnim hlajenjem, ponašajo se z robustno obliko in so zato odlična izbira za najrazličnejša okolja.

 

zotac

 

 

Nazaj na seznam novic