ZOTAC predstavlja revolucionarno grafično kartico GeForce GTX 1070 Ti Series

8. november 2017

ZOTAC predstavlja revolucionarno grafično kartico ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti Series z napredno igralno grafično procesno enoto, ki temelji na arhitekturi NVIDIA Pascal™.

 

Zotac Geforce GTX 1070 Ti serija

 

AMP Extreme, AMP Edition in Mini so tri različice nove opreme, ki stremijo k odličnosti in vam zagotavljajo vrhunske igričarske izkušnje.

Grafična kartica GeForce GTX 1070 Ti AMP EXTREME se ponaša z zelo učinkovitim ventilatorjem EKO FAN in močnim hladilnim sistemom IceStorm, ki z bakrenimi toplotnimi cevmi in masivnim aluminijastim odvodnikom toplote skrbi za odlično hlajenje kartice. Svetlobni sistem SPECTRA omogoča, da trem neodvisnim območjem prilagajate svetlost, način in barvo. Grafično kartico ščiti ogljikov EXOARMOR s prednjo in zadnjo kovinsko ploščo sodobnega ter privlačnega videza.

Nevtralno obarvana grafična kartica GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition je izredno zmogljiva in zelo tanka ter se ponaša z dvema ventilatorjema.

GeForce GTX 1070 Ti MINI je s svojimi 211 mm ena najmanjših grafičnih kartic tipa GeForce GTX 1070 Ti in se prilega sestavi večine računalnikov. Kartica je nevtralne barve in se ponaša z belimi lučkami LED, za hlajenje pa uporablja dva ventilatorja (90 mm in 100 mm), ki občutno izboljšata pretok zraka ter posledično znižujeta delovno temperaturo kartice. Tako se GeForce GTX 1070 Ti MINI lahko kosa s svojimi večjimi različicami.

Novost v seriji ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti predstavlja gumb One Click OC, ki je na voljo pri najnovejši različici orodja Firestorm. Z enostavnim klikom preklopite med različnimi možnostmi delovanja grafične kartice.

 

Grafična kartica ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP! Extreme
Grafična kartica ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP! Edition
Grafična kartica ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti Mini 

 

zotac

 

 

Nazaj na seznam novic