Zunanje naprave in periferija

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
942,08 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS6200DN je 2-ležiščna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 4TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1048,50 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS6200DN je 2-ležiščna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 8TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1375,95 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS6400DN je 4-ležiščna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij, meddrugim z naprednima funkcijama Snapshot in iSCSI Volume Backup ter popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 8TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1621,54 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS6400DN je 4-ležiščna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij, med drugim z naprednima funkcijama Snapshot in iSCSI Volume Backup ter popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 16TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
2538,39 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS6400DN je 4-ležiščna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij, med drugim z naprednima funkcijama Snapshot in iSCSI Volume Backup ter popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 32TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
2767,61 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS6400DN je 4-ležiščna vgradna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij, med drugim z naprednima funkcijama Snapshot in iSCSI Volume Backup ter popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 32TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
106,62 € Vaša cena z DDV
Brezprekinitveni napajalnik UPS FSP EP850 ponuja kapaciteto 850 VA (480W) in zahvaljujoč line-interaktivni tehnologiji z avtomatsko napetostno regulacijo (AVR) in sinusno obliko izhodne napetosti učinkovito ščiti priključene občutljive porabnike.
1916,24 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS6400DN je 4-ležiščna vgradna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij, med drugim z naprednima funkcijama Snapshot in iSCSI Volume Backup ter popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 16TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
689,91 € Vaša cena z DDV
UPS FSP Galleon 1.5K v izvedbi za vgradnjo (Rack) ponuja kapaciteto 1500 VA (1200 W) in je izdelan v »On-Line« tehnologiji z dvojno pretvorbo energije, korekcijo vhodnega faktorja in avtomatskim bypass-om. Primeren je za napajanje kritičnih porabnikov tudi v najtežjih pogojih.