Canon

  • Tiskalniki in optični čitalniki
  • Digitalni fotoaparati
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
258,99 € Vaša cena z DDV
Zmogljiva in učinkovita večnamenska naprava Canon Maxify MB5350 omogoča kakovostno poslovno barvno tiskanje za manjše pisarne. Ponaša se s hitrim 2-stranskim tiskanjem in skeniranjem, kapaciteto 500 listov, nadzorom uporabe in povezavo s pametnim telefonom in oblakom.
149,00 € Vaša cena z DDV
Črno-beli laserski tiskalnik z Wi-Fi, ki podpira mobilno in omrežno povezljivost za uporabo v majhnih in domačih pisarnah, Nizka poraba energije in vodilna energijska učinkovitost, Tiskanje neposredno iz pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov s programom Canon Mobile Printing, Canonova tehnologija hitrega prvega natisa in hitrostjo 25 strani na minuto
179,00 € Vaša cena z DDV
Hiter in učinkovit črno-beli večnamenski laserski tiskalnik omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje v eni sami priročni, kompaktni napravi. Nagibna nadzorna plošča in tipke z izbiranjem z enim dotikom zagotavljajo preprosto upravljanje.
165,99 € Vaša cena z DDV
Hitra in učinkovita večnamenska naprava Canon Maxify MB2350 omogoča kakovostno poslovno barvno tiskanje za domače pisarne. Opremljena je z možnostjo povezave Wi-Fi in Ethernet, upravljanjem z zaslonom na dotik in možnostjo povezave s pametnim telefonom ter oblakom.
6,03 € Vaša cena z DDV
0,57 € Vaša cena z DDV
1,56 € Vaša cena z DDV
0,58 € Vaša cena z DDV
5,32 € Vaša cena z DDV