Logitech

  • Tipkovnice in miške
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
30,94 € Vaša cena z DDV
Miška za prenosnike Logitech Marathon M705 je kakovostna in izredno tehnično dovršena miška, ki vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Za delovanje potrebuje dve AA bateriji, ki sta izredno vzdržljivi. Bateriji sta priloženi.
40,48 € Vaša cena z DDV
Logitech MK235 je preprosta, brezžična tipkovnica z optično miško. Majhen USB sprejemnik omogoča zanesljivo brezžično povezavo do 10 metrov. Namestitev programske opreme je povsem enostavna. Tipkovnica je odporna proti manjšemu politju tekočine in bledenju tipk.
40,61 € Vaša cena z DDV
Tipkovnica in miška bo s svojo funkcionalnostjo in dobrim oblikovanjem zadovoljila tudi apetite po kakovosti in enostavnosti. Posebej primerna za poslovno uporabo zaradi funkcijskih tipk v polni velikosti in ugodne cene.
16,91 € Vaša cena z DDV
Tipkovnica bo s svojo funkcionalnostjo in dobrim oblikovanjem zadovoljila tudi apetite po kakovosti in enostavnosti. Posebej primerna za poslovno uporabo zaradi funkcijskih tipk v polni velikosti in ugodne cene.
44,22 € Vaša cena z DDV
Tipkovnica Logitech K270 z brezžično povezavo, Unifying sprejemnik, Nizka poraba energije, Kompaktna oblika, Tipke polne velikosti.