T-linija (Multi-Touch Interactive Signage)

Interaktivni prikaz v učilnicah


Povečajte zanimanje in navdihnite sodelovanje z interaktivnim zaslonom iz Philipsove T linije profesionalnih zaslonov. Zmogljivi zasloni s sistemom Android, so opremljeni s kaljenim steklom proti bleščanju, in so zasnovani za velike vsakodnevne obremenitve ter podpirajo do 20-točkovni dotik.

 

Velikosti zaslonov: 86", 75", 65", 55", 43", 24", 10"

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
4125,50 € Vaša cena z DDV
Izjemno odzivna, natančna in trpežna interaktivna tabla se ponaša z vrhunsko zanesljivostjo in uporabnostjo. 75"/190 cm 4K Ultra HD zaslon (3840x2160 p), zaslon na dotik (10-točkovni), sistem Android, steklo proti bleščanju, SmartPower za varčevanje z energijo, notranji pomnilinik, WiFi, CMND za nadzor nad zasloni.
1974,00 € Vaša cena z DDV
Odkrijte nov nivo interakcije z občinstvom z močjo Androida. 43" visokozmogljivi zaslon na dotik je odziven, natančen in izredno vzdržljiv.
2152,19 € Vaša cena z DDV
Odkrijte novo raven interakcije z močjo Androida. Še bolj se približajte občinstvu. Ta visokozmogljivi profesionalni zaslon na dotik je odziven, natančen in izredno trpežen, pa tudi izjemno zanesljiv in uporaben.
2690,06 € Vaša cena z DDV
Navdihnite sodelovanje. Prenesite informacije. Odzivni 65-palčni Philipsov profesionalni zaslon 65BDL3052T na večkraten dotik 4K UHD je idealen za večprstno uporabo in za več uporabnikov, od iskanja poti do predstavitev. Naenkrat je lahko aktivnih do 20 točk na dotik.
6277,01 € Vaša cena z DDV
Boljši odnos z občinstvom s trpežnim profesionalnim zaslonom na večkratni dotik. Občinstvu predvajajte neverjetno jasna sporočila. Kapacitivni zaslon na dotik omogoča, da z občinstvom vzpostavite še tesnejši stik kot doslej.
431,32 € Vaša cena z DDV
Interakcija na drugačni ravni z majhnim, 10-palčnim zaslonom na dotik in sistemom Android. S tem uporabniku prijaznim 5-točkovnim zaslonom na dotik boste izboljšali interakcijo in jo naredili bolj osebno.
1076,43 € Vaša cena z DDV
Promovirajte. Informirajte. Pritegnite pozornost. Ta jasen in odziven Philipsov pametni zaslon na dotik omogoča odlično vse-v-enem rešitev. Vsebino lahko preprosto upravljate na daljavo in omogoča preprosto povezavo s 4G moduli. Tehnologija Power-over-Ethernet zagotavlja prilagodljivo namestitev.