Filtriraj po atributih

Prikaz cene

Tipkovnice in miške

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
22,25 € Vaša cena z DDV
Brezžična miška Logitech M220 je kakovostna in izredno tehnično dovršena miška, ki vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Za delovanje potrebuje dve AA bateriji, ki sta izredno vzdržljivi. Bateriji sta priloženi. Udoben dizajn, primeren za tako levičarje kot desničarje ponuja več udobja in natančnosti kot vaš kazalna naprava na prenosniku. Majhna velikost je primerna, da jo pospravite v torbo poleg prenosnika.
8,64 € Vaša cena z DDV
Udobna žična miška oblikovana za obe roki. Natančno 800dpi tipalo omogoča hitre in natančne gibe.
13,19 € Vaša cena z DDV
Miška Logitech M105 Optical bo zadovoljila vse zahtevne uporabnike. Udoben, zanesljiv oprijem in laserski senzor z ločljivostjo 1000 dpi zagotavljata natančno, udobno in hitro delo na vsaki podlagi.
15,29 € Vaša cena z DDV
Brezžična optična miška, primerna za prenosnike. Enostaven priklop ter dolga življenska doba baterije.
23,75 € Vaša cena z DDV
Miška Logitech M235WL bo zadovoljila vse zahtevne uporabnike. Ima hkrati izboljšano optično tehnologijo, ki ji zagotavlja gladko in natančno vodljivost, na široki paleti različnih podlag.
26,19 € Vaša cena z DDV
Brezžična optična miška, primerna za prenosnike. Enostaven priklop ter dolga življenjska doba baterije.
34,04 € Vaša cena z DDV
Miška za prenosnike Logitech Marathon M705 je kakovostna in izredno tehnično dovršena miška, ki vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Za delovanje potrebuje dve AA bateriji, ki sta izredno vzdržljivi. Bateriji sta priloženi.
84,81 € Vaša cena z DDV
Kompaktna, dovršeno oblikovana miška z Darkfield™ lasersko tehnologijo, omogoča brezhiben nadzor na praktično katerokoli površini. Poveže se z Windows in Mac operacijskim sistemom preko Uniyfying sprejemnika ali Bluetooth tehonologije.
19,79 € Vaša cena z DDV
Tipkovnica bo s svojo funkcionalnostjo in dobrim oblikovanjem zadovoljila tudi apetite po kakovosti in enostavnosti. Posebej primerna za poslovno uporabo zaradi funkcijskih tipk v polni velikosti in ugodne cene.