Tipkovnice in miške

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
8,64 € Vaša cena z DDV
Udobna žična miška oblikovana za obe roki. Natančno 800dpi tipalo omogoča hitre in natančne gibe.
13,19 € Vaša cena z DDV
Miška Logitech M105 Optical bo zadovoljila vse zahtevne uporabnike. Udoben, zanesljiv oprijem in laserski senzor z ločljivostjo 1000 dpi zagotavljata natančno, udobno in hitro delo na vsaki podlagi.
15,29 € Vaša cena z DDV
Brezžična optična miška, primerna za prenosnike. Enostaven priklop ter dolga življenska doba baterije.
20,47 € Vaša cena z DDV
Miška Logitech M235WL bo zadovoljila vse zahtevne uporabnike. Ima hkrati izboljšano optično tehnologijo, ki ji zagotavlja gladko in natančno vodljivost, na široki paleti različnih podlag.
21,78 € Vaša cena z DDV
Brezžična optična miška, primerna za prenosnike. Enostaven priklop ter dolga življenjska doba baterije.
32,43 € Vaša cena z DDV
Logitech M500 je miška vrhunske kakovosti, ki ima vgrajeno opcijo „hyper scrolling“, ki omogoča pregled dokumentov in internetnih strani z velikimi hitrostmi. Za popolno delo sta uporabniku na razpolago še funkciji „click-to-click“in „scroll-mode switching“. Udoben, zanesljiv oprijem in laserski senzor z ločljivostjo 1000 dpi zagotavljata natančno, udobno in hitro delo na vsaki podlagi.
46,15 € Vaša cena z DDV
Brezžična optična miška, primerna za prenosnike. Enostaven priklop ter dolga življenska doba baterije.
35,37 € Vaša cena z DDV
Miška za prenosnike Logitech Marathon M705 je kakovostna in izredno tehnično dovršena miška, ki vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Za delovanje potrebuje dve AA bateriji, ki sta izredno vzdržljivi. Bateriji sta priloženi.
79,20 € Vaša cena z DDV
Kompaktna, dovršeno oblikovana miška z Darkfield™ lasersko tehnologijo, omogoča brezhiben nadzor na praktično katerokoli površini. Poveže se z Windows in Mac operacijskim sistemom preko Pico Uniyfying sprejemnika ali Bluetooth tehonologije.