Zunanje naprave in periferija

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
114,98 € Vaša cena z DDV
Brezprekinitveni napajalnik UPS FSP iFP 800 ponuja kapaciteto 800 VA (480 W) in zahvaljujoč line-interaktivni tehnologiji z avtomatsko napetostno regulacijo (AVR) in sinusno obliko izhodne napetosti učinkovito ščiti priključene občutljive porabnike.
210,72 € Vaša cena z DDV
Črnobeli laserski tiskalnik, Format: A4, Hitrost tiskanja: do 28 str/min, Prva stran natisnjena v manj kot 6.7 sek, Pomnilnik: 256MB, Mesečna obremenitev: do 30000 strani, Obojestransko tiskanje, Povezava: Hi-Speed USB 2.0, mrežna
6,26 € Vaša cena z DDV
Max-Flash USB Drive 3.0 pomnilniški ključ, kapacitete 16 GB, z vmesnikom USB 3.0 ponuja izjemno hitrost branja podatkov do 65 Mb/sekundo in je eden najhitrejših USB diskov na trgu. Idealna kombinacija hitrosti in zanesljivosti!
73,00 € Vaša cena z DDV
Brezžična vertikalna miška zagotavlja odlično ergonomsko pozicijo za srednje velike do manjše dlani. Zasnovana je z naprednim optičnim senzorjem ločljivosti do 4000 DPI, šestimi gumbi in nudi možnosti priklopa preko Logi Bolt sprejemnika ali preko Bluetooth.
120,99 € Vaša cena z DDV
Ergonomsko oblikovana brezžična miška z laserskim senzorjem in z ločljivostjo 8000 DPI. Miška je opremljena s tihim klikom in magnetnim koleščkom za hitro drsenje po neštetih vrsticah. Senzor zagotavlja uporabo na steklenih površinah in mizah. Omogoča povezavo preko USB Logi Bolt sprejemnika ali Bluetooth povezave.
94,42 € Vaša cena z DDV
Brezžična ergonomska miška MX Vertical se ponaša z izjemno napredno ergonomsko zasnovo, ki tudi med dolgotrajno uporabo zagotavlja pravilen naraven položaj zapestja, kar zmanjšuje krčenje mišic in možnosti poškodbe zapestja. Omogoča brezžično povezovanje preko tehnologije Bluetooth, prek Unifying USB vmesnika ali žično preko USB-C vmesnika.
30,94 € Vaša cena z DDV
Brezžični pripomoček za upravljanje prezentacij, rdeči laser, 15m dosega (2,4 GHz), intuitivne kontrole, LED indikator, USB sprejemnik, priročna torbica.
30,20 € Vaša cena z DDV
Miško Cherry MW 4500 odlikuje brezžična povezava z računalnikom preko priročnega nano sprejemnika. Je izredno dobro ergonomsko oblikovana, kar pomeni, da ima 45° naklon, ki zagotavlja bolj naraven položaj roke in preprečuje bolečine ter poškodbe ob daljšem delu. V miško je vgrajen optični senzor z največjo ločljivostjo 1200 dpi, ponuja pa vam možnost treh različnih nastavitev. Ponaša se s 6 gumbi, koleščkom in odpornostjo proti praskam.
Brezžična miška Logitech M220 je kakovostna in izredno tehnično dovršena miška, ki vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Za delovanje potrebuje AA baterijo. Baterija je priložena. Udoben dizajn, primeren za tako levičarje kot desničarje ponuja več udobja in natančnosti kot vaš kazalna naprava na prenosniku. Majhna velikost je primerna, da jo pospravite v torbo poleg prenosnika.