Zunanje naprave in periferija

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
34,62 € Vaša cena z DDV
Miška za prenosnike Logitech Marathon M705 je kakovostna in izredno tehnično dovršena miška, ki vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Za delovanje potrebuje dve AA bateriji, ki sta izredno vzdržljivi. Bateriji sta priloženi.
84,81 € Vaša cena z DDV
Kompaktna, dovršeno oblikovana miška z Darkfield™ lasersko tehnologijo, omogoča brezhiben nadzor na praktično katerokoli površini. Poveže se z Windows in Mac operacijskim sistemom preko Uniyfying sprejemnika ali Bluetooth tehonologije.
214,21 € Vaša cena z DDV
Kompaktna večnamenska naprava z možnostjo ponovnega polnjenja in brezžično povezljivostjo ter s stekleničkami s črnilom z visokim izkoristkom za stroškovno učinkovito tiskanje doma ali v pisarni iz pametnih naprav in iz storitev v oblaku.
11,90 € Vaša cena z DDV
Idealni smo za glasbo, govor in filmske skladbe! Za osupljivo doživetje zvoka nas priklopite na prenosnik in vaše skladbe ter drugi zvoki bodo kar oživeli. S priročno urejenimi kabli bo vaša miza vedno pospravljena!
54,90 € Vaša cena z DDV
Za igričarje, ki iščejo več svobode gibanja med intenzivnimi igralnimi sejami, AGON by AOC sedaj ponuja nove brezžične igralne slušalke AOC GAMING GH401, ki uporabljajo brezžično tehnologijo 2,4 GHz za doseganje dometa do 20 metrov. Lahko se jih poveže tudi s 3,5 mm stereo priključkom v kolikor brezžična povezava ni potrebna.
24,90 € Vaša cena z DDV
Slušalke AOC GH200 imajo pleteni kabel dolžine 2m, ter so opremljene z Y-razdelilnikom, ki uporabnikom omogoča, da po potrebi ločijo izhoda za mikrofon in slušalke. Zahvaljujoč vsesplošnemu 3,5 mm priključku so te slušalke popolnoma primerne za osebne računalnike, konzole ali mobilne naprave.
34,90 € Vaša cena z DDV
Slušalke AOC GH300 imajo pleteni kabel dolžine 2m, ki uporabnikom omogoča, da po potrebi ločijo izhoda za mikrofon in slušalke. Zahvaljujoč vsesplošnemu USB priključku ponuja še 7.1 virtualni prostorski zvok (samo za osebni računalnik) ter RGB svetlobne učinke.
14,90 € Vaša cena z DDV
Lahka zasnova, nastavljiv, na notranji strani oblazinjen naglavni trak, hladilne poliuretanske ušesne blazinice, 40 mm natančne akustične enote, večfunkcijski daljinski upravljalnik in mikrofon za razločljiv zvok prinašajo še pristnejše doživetje igranja iger.
24,90 € Vaša cena z DDV
Profesionalna tehnologija prostorskega zvoka Dirac 3D, izjemno lahka zasnova, nastavljiv naglavni trak, hladilne poliuretanske ušesne blazinice, spominska pena in 40 mm natančno umerjene akustične enote, zagotavljajo izboljšano doživetje igranja iger.