Zunanje naprave in periferija

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
213,57 € Vaša cena z DDV
Synology DS220j NAS strežnik z možnostjo vgradnje dveh diskov velikosti (3,5") je namenjen shranjevanju ter skupni rabi fotografij, video posnetkov ter dokumentov domačim in poslovnim uporabnikom. Poganja ga operacijski sistem DiskStation Manager (DSM), opremljen z elegantnim vmesnikom, optimiziranim za večopravilnost in prinaša širok nabor aplikacij za izboljšanje produktivnosti uporabnikov in poenostavitev opravil .
465,76 € Vaša cena z DDV
Synology DS-418 NAS strežnik z možnostjo vgradnje štirih diskov velikosti 2,5" ali 3,5" je namenjen shranjevanju ter skupni rabi fotografij, video posnetkov ter dokumentov domačim in poslovnim uporabnikom. Poganja ga operacijski sistem DiskStation Manager (DSM), opremljen z elegantnim vmesnikom, optimiziranim za večopravilnost in prinaša širok nabor aplikacij za izboljšanje produktivnosti uporabnikov in poenostavitev opravil .
299,75 € Vaša cena z DDV
Synology DS-218 NAS strežnik z možnostjo vgradnje dveh diskov velikosti (3,5") je namenjen shranjevanju ter skupni rabi fotografij, video posnetkov ter dokumentov domačim in poslovnim uporabnikom. Poganja ga operacijski sistem DiskStation Manager (DSM), opremljen z elegantnim vmesnikom, optimiziranim za večopravilnost in prinaša širok nabor aplikacij za izboljšanje produktivnosti uporabnikov in poenostavitev opravil.
559,99 € Vaša cena z DDV
NAS strežnik Synology DiskStation DS-420+ je zunanje mrežno ohišje s prostorom za 4x 3,5'' (8.9 cm) ali 2,5'' (6.35 cm) SATA trde diske do skupne kapacitete 64 TB.
87,45 € Vaša cena z DDV
Prenosni trdi disk Buffalo MiniStation Safe HD-PNF1.0U3BB se ponaša s kapaciteto 1TB in izjemno hitrim podatkovnim vmesnikom USB 3.0. Odlikuje ga privlačna in elegantna oblika ter patentirana tehnologija odporna na tresljaje.
12,18 € Vaša cena z DDV
Mini Secure Digital (miniSD) kartica proizvajalca Memory Solution s kapaciteto 4 GB, hitrostjo branja do 11 MB/s in hitrostjo pisanja do 8 MB/s.
74,90 € Vaša cena z DDV
AOC AGON AGK700 mehansko gaming tipkovnico oblikujejo Cherry MX Red mehanska stikala, N-Key Rollover in 100% Anti-Ghosting funkciji, RGB osvetlitev in magnetni naslon za zapestja.
24,90 € Vaša cena z DDV
Gaming tipkovnica AOC GK200 se ponaša z bliskovito povezljivostjo za udobno igralsko izkušnjo. Z naprednimi prilagodljivimi membranskimi stikali (občutek mehanskih stikal), pa boste priča neverjetni odzivnosti in natančnosti. Za atraktiven in osupljiv izgled bo poskrbela še RGB osvetlitev z možnostjo 16.8 miljona barvnih odtenkih.
19,79 € Vaša cena z DDV
Tipkovnica bo s svojo funkcionalnostjo in dobrim oblikovanjem zadovoljila tudi apetite po kakovosti in enostavnosti. Posebej primerna za poslovno uporabo zaradi funkcijskih tipk v polni velikosti in ugodne cene.