RSS

Novice in obvestila

Novi 24-palčni LCD monitor Philips 243B1 je opremljen z zaslonom polne visoke ločljivosti, USB-C priključno tehnologijo, povezljivostjo HDMI ter bogato paleto funkcij in tehnologij, ki so zasnovane za optimalno udobje in produktivnost.

Prednosti zaslona na dotik 7. februar 2020

Vse od mobilnih telefonov do tabličnih računalnikov in bankomatov smo že vajeni na enostavnost zaslonov na dotik. Interaktivni, hitri in za uporabo preprosti zasloni na dotik so primerni za aplikacije, kot na primer avtomatizacija prostorov, prodajne točke (POS), informacijske točke (POI), informacijske terminale, v javnih prostorih in za številne druge možnosti uporabe.

Zaslonski specialist AOC napoveduje tri nove monitorje iz svoje vstopne linije monitorjev - serije B2. Kljub temu, da gre za vstopne modele po dostopnih cenah, so vsi trije modeli opremljeni s čudovitimi 3-stranskimi okvirji brez robov, zaslonom polne visoke ločljivosti (Full HD 1080p), izjemno tankim profilom in čistim zadnjim delom s podporo za VESA montažo. Monitorji ponujajo široke kote gledanja (178°), kar zagotavlja dosledno barvno izkušnjo iz skoraj vsakega kota gledanja.

ZOTAC Technology, svetovni proizvajalec inovacij je na letošnjem največjem tehnološkem sejmu CES 2020 v Las Vegasu, predstavil nov segment izdelkov na področju svojih mini računalnikov ZBOX. Zmogljiv in kompakten mini računalnik Zotac Inspire Studio namenjen ustvarjalcem, ultra tanek ZBOX Edge, ki je eden najtanjših sitemov, ki ga poganjajo procesorji Intel Core, še zmogljivejši Magnus in še veliko več.

Televizorji so poleg pametnih mobilnih telefonov zagotovo naprave, ki jih v poplavi “tehnoloških igračk” uporabljamo najbolj množično.
Z Android televizorji pa smo dobili naprave, ki čedalje bolj spominjajo na telefone...

Zaslonski specialist AOC predstavlja dva nova 27-palčna igričarska monitorja iz svoje nove G2 linije z ločljivostjo QHD (2560 x 1440 pik): raven Q27G2U in ukrivljeni CQ27G2U z agresivnim radijem ukrivljenosti 1500R, kar povečuje igralno izkušnjo. Oba monitorja imata VA panel, ki združuje visoko odzivnost in hitrost osveževanja. 

Philips najavlja lansiranje novega LCD monitorja Philips 243B9. Opremljen s priključno postajo USB-C, zelo hitrim vmesnikom USB 3.2 in zaslonom polne visoke ločljivosti s tehnologijo IPS, je ta 24-palčni zaslon zasnovan tako, da na delovno mesto prinese preprostost in večjo produktivnost.

Zaslonski specialist AOC napoveduje podaljšanje sponzorskega sodelovanja z ekipo G2 Esports, eno najbolj uspešnih in uglednih esports organizacij na svetu. Tako AOC kot G2 Esports sta se odločila podaljšati svoje zelo uspešno sodelovanje, ki traja od začetka leta 2018, ko je ekipa G2 podpisala svojo prvo pogodbo z AOC-jem.

Zaslonski specialist AOC predstavlja dva nova 34-palčna (86,3 cm) ultra-široka (21:9) igričarska monitorja iz svoje popolnoma nove G2 serije. Ta dva UWQHD (Ultra-Wide Quad HD 3440 x 1440 pik) monitorja sta po videzu podobna, vendar se razlikujeta po hitrosti osveževanja. 

Philipsov 27-palčni Quad HD LCD monitor Philips Moda 276C8 z USB-C priključkom je opremljen z vsem, kar potrebujejo današnji uporabniki, da lahko uživajo v vsaki minuti, ki jo preživijo pred zaslonom. S svojo elegantno obliko, USB-C povezljivostjo in izjemno kakovostjo slike ponuja idealno kombinacijo oblikovanja in zmogljivosti.