RSS

Novice in obvestila

Philips napoveduje nov 24-palčni (23,8" / 60,5 cm) LCD monitor Philips 242B1V, zasnovan da pomaga strokovnjakom pri izboljšanju produktivnosti, hkrati pa omogoča varovanje občutljivih podatkov in vsebin pred neželenimi pogledi.

MMD predstavlja novo Philips serijo B1.

Philips predstavlja 24-palčni (23,8" / 60,5 cm) LCD monitor 245B1. Novi model odlikuje Quad HD ločljivost (2560 x 1440), PowerSensor, ki prihrani do 70 % stroškov energije in HDMI povezljivost.

Zaradi trenutnih razmer tudi v našem podjetju uvajamo varnostne ukrepe in poseben režim poslovanja z namenom preprečevanja širjenja okužbe z novim koronavirusom (COVID-19). Od ponedeljka 16.3.2020 do preklica, tako ni več možen osebni prevzem blaga v našem skladišču. Pošiljke, predvidene za osebni prevzem, pa bodo odpremljene s Pošto Slovenije...

Ta izjemno vsestranska profesionalna UHD serija televizorjev s certifikatom Google in Crestron je zasnovana tako, da izboljšuje sodelovanje v sejni sobi in prinaša nove ravni preprostosti pri deljenju in razporejanju vsebin v industriji hrane in pijače.

Philips napoveduje lansiranje novega 34-palčnega LCD monitorja Philips 346P1CRH, opremljenega z ukrivljenim WQHD zaslonom s tehnologijo DisplayHDR 400, z izjemnimi vizualnimi zmogljivostmi in številnimi priročnimi funkcijami povezovanja.

AOC napoveduje izjemno zmogljiv monitor, namenjen predvsem tekmovalnim igričarjem in esports navdušencem. 27-palčni AOC AGON AG273QZ je osupljivo hiter, s hitrostjo osveževanja 240 Hz in izjemno nizkim odzivnim časom 0.5 ms.

AOC-jev najnovejši igričarski monitor AGON AG353UCG je del naslednje generacije v seriji AGON 3 in je korak pred visoko ocenjenim ultra-širokom modelom AG352UCG6. 35-palčni (88,98 cm) ultra-široki igričarski monitor z 200 Hz, VESA DisplayHDR 1000 in G-Sync Ultimate.

Novi 24-palčni LCD monitor Philips 243B1 je opremljen z zaslonom polne visoke ločljivosti, USB-C priključno tehnologijo, povezljivostjo HDMI ter bogato paleto funkcij in tehnologij, ki so zasnovane za optimalno udobje in produktivnost.

Prednosti zaslona na dotik 7. februar 2020

Vse od mobilnih telefonov do tabličnih računalnikov in bankomatov smo že vajeni na enostavnost zaslonov na dotik. Interaktivni, hitri in za uporabo preprosti zasloni na dotik so primerni za aplikacije, kot na primer avtomatizacija prostorov, prodajne točke (POS), informacijske točke (POI), informacijske terminale, v javnih prostorih in za številne druge možnosti uporabe.

Zaslonski specialist AOC napoveduje tri nove monitorje iz svoje vstopne linije monitorjev - serije B2. Kljub temu, da gre za vstopne modele po dostopnih cenah, so vsi trije modeli opremljeni s čudovitimi 3-stranskimi okvirji brez robov, zaslonom polne visoke ločljivosti (Full HD 1080p), izjemno tankim profilom in čistim zadnjim delom s podporo za VESA montažo. Monitorji ponujajo široke kote gledanja (178°), kar zagotavlja dosledno barvno izkušnjo iz skoraj vsakega kota gledanja.