RSS

Novice in obvestila

Philips, napoveduje lansiranje 24-palčnega LCD monitorja Philips 242B9T s tehnologijo SmoothTouch (diagonale 23,8" / 60,5 cm). Ta funkcijsko bogat 16:9 monitor na dotik ponuja uporabnikom vse razkošje izboljšane polne visoke ločljivosti (Full HD) in je opremljen z robustnimi tehnologijami, vključno z IP54 zaščito pred prahom in vodo ter projicirno kapacitivno 10-točkovno tehnologijo za gladek in intuitiven odziv na dotik.

Nova Philipsova aplikacija ARc, ki je prva v industriji, lahko s fotoaparatom mobilne naprave zajame in izmeri vaš prostor ter prikaže, kako bi izgledali Philipsovi profesionalni zasloni na katerikoli steni in na kakršnemkoli tipu stene. Philipsove profesionalne rešitve za prikazovanje predstavljajo ARc - novo aplikacijo razširjene resničnosti. Z možnostjo natančnega ustvarjanja prikaza Philips PDS zaslona na poljubni velikosti in vrsti stene.

Zaslonski strokovnjak AOC najavlja razširitev svojega obsežnega B2B portfelja. Poleg palete visoko-kakovostnih monitorjev, ki so zasnovani posebej za vse izzive sodobnega delovnega mesta, AOC sedaj predstavlja še praktične VESA nosilce in roke za monitorje. S temi novimi dodatki, AOC ponuja celovito paleto rešitev za vsako podjetje, ki ustvarja produktivna, čista in ergonomsko varna delovna mesta po najvišjih tehničnih standardih.

ZOTAC predstavil zmogljivejšo serijo mini računalnikov - ZBOX Q Serija Mini Creator PC opremljeno z naprednim grafičnim procesorjem NVIDIA Quadro in zmogljivim procesorjem Intel Xeon.  Novi dodatek k seriji ZBOX Q nadgrajuje eleganten in minimalen dizajn mini računalnikov ZBOX  brez kompromisov glede zmogljivih notranjih komponent strojne opreme.

Zaslonski strokovnjak AOC je naznanil novo dolgoročno partnerstvo z Red Bull-om. Od sedaj naprej, bodo ekipe in igralci, ki tekmujejo na prestižnih esports dogodkih, ki jih sponzorira Red Bull, opremljeni z vrhunskimi igričarskimi monitorji AOC. Poleg tega bo AOC do konca leta 2019 sponzoriral deset dogodkov Red Bull Player One, ki bodo potekali po vsej Evropi.

Philips Professional Display Solutions (Philips PDS) predstavlja številne nove profesionalne modele digitalnega prikazovanja. S pomočjo najsodobnejših tehnologij so pri Philipsu razvili učinkovite rešitve za digitalno sporočanje, ki v podjetja prinašajo inovacije. Njihove najnovejše generacije rešitev za digitalno sporočanje ponujajo najboljšo kakovost slike v tem razredu, pri čemer posebno pozornost posvečajo udobnemu upravljanju in skupnim stroškom lastništva za končne uporabnike. S široko ponudbo profesionalnih prikazovalnikov si prizadevajo izpolniti najvišje standarde kakovosti in operativne odličnosti.

Ali ne bi bilo praktično, če bi osebje na terenu ali ljudje, ki delajo delno od doma delno v pisarni, svoj prenosni računalnik namestili na pisarniško mizo, ga priključili na monitor s samo enim kablom in bili pripravljeni za delo? Tega ni mogoče storiti? Oh ja, lahko - s Philipsovim priklopnim monitorjem USB-C.

Philips napoveduje lansiranje 22-palčnega LCD monitorja Philips 222B9T s tehnologijo SmoothTouch. Opremljen s projicirno kapacitivno 10-točkovno tehnologijo na dotik, pisalom, IP54 zaščito pred prahom in vodo, široko paleto priključkov in prilagodljivim stojalom za enostavno prenosljivost, je ta vsestranski monitor visoko-kakovostna in s funkcijami bogata rešitev za različne sektorje, kot so maloprodaja, prodajne točke (POS), informacijske točke (POI), sejmi, hoteli, trgovine, restavracije in izobraževalne ustanove.

Philips predstavlja nov LCD monitor Philips 329P9H Brilliance s priključno postajo USB-C. 32-palčni monitor je opremljen s širokim naborom visoko zmogljivih funkcij, prilagojenih potrebam današnjih strokovnjakov. Uporabnike bo očarala ločljivost UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), medtem ko številne rešitve za povezljivost poskrbijo za prihranek časa ter priročnost in prilagodljivost v pisarni.

Prvi televizorji, ki so bili ustvarjeni v ekskluzivnem partnerstvu med Philips TV in Bowers&Wilkins, so se že izkazali kot vrhunski, letošnjih podelitvah oblikovalskih nagrad iF in Red dot pa so pokazali, da evropske strokovnjake za oblikovanje navdušujejo tudi dizajnerski rezultati tega partnerstva.