RSS

Novice in obvestila

Philips napoveduje lansiranje novega 34-palčnega LCD monitorja Philips 346P1CRH, opremljenega z ukrivljenim WQHD zaslonom s tehnologijo DisplayHDR 400, z izjemnimi vizualnimi zmogljivostmi in številnimi priročnimi funkcijami povezovanja.

AOC napoveduje izjemno zmogljiv monitor, namenjen predvsem tekmovalnim igričarjem in esports navdušencem. 27-palčni AOC AGON AG273QZ je osupljivo hiter, s hitrostjo osveževanja 240 Hz in izjemno nizkim odzivnim časom 0.5 ms.

AOC-jev najnovejši igričarski monitor AGON AG353UCG je del naslednje generacije v seriji AGON 3 in je korak pred visoko ocenjenim ultra-širokom modelom AG352UCG6. 35-palčni (88,98 cm) ultra-široki igričarski monitor z 200 Hz, VESA DisplayHDR 1000 in G-Sync Ultimate.

Novi 24-palčni LCD monitor Philips 243B1 je opremljen z zaslonom polne visoke ločljivosti, USB-C priključno tehnologijo, povezljivostjo HDMI ter bogato paleto funkcij in tehnologij, ki so zasnovane za optimalno udobje in produktivnost.

Prednosti zaslona na dotik 7. februar 2020

Vse od mobilnih telefonov do tabličnih računalnikov in bankomatov smo že vajeni na enostavnost zaslonov na dotik. Interaktivni, hitri in za uporabo preprosti zasloni na dotik so primerni za aplikacije, kot na primer avtomatizacija prostorov, prodajne točke (POS), informacijske točke (POI), informacijske terminale, v javnih prostorih in za številne druge možnosti uporabe.

Zaslonski specialist AOC napoveduje tri nove monitorje iz svoje vstopne linije monitorjev - serije B2. Kljub temu, da gre za vstopne modele po dostopnih cenah, so vsi trije modeli opremljeni s čudovitimi 3-stranskimi okvirji brez robov, zaslonom polne visoke ločljivosti (Full HD 1080p), izjemno tankim profilom in čistim zadnjim delom s podporo za VESA montažo. Monitorji ponujajo široke kote gledanja (178°), kar zagotavlja dosledno barvno izkušnjo iz skoraj vsakega kota gledanja.

ZOTAC Technology, svetovni proizvajalec inovacij je na letošnjem največjem tehnološkem sejmu CES 2020 v Las Vegasu, predstavil nov segment izdelkov na področju svojih mini računalnikov ZBOX. Zmogljiv in kompakten mini računalnik Zotac Inspire Studio namenjen ustvarjalcem, ultra tanek ZBOX Edge, ki je eden najtanjših sitemov, ki ga poganjajo procesorji Intel Core, še zmogljivejši Magnus in še veliko več.

Televizorji so poleg pametnih mobilnih telefonov zagotovo naprave, ki jih v poplavi “tehnoloških igračk” uporabljamo najbolj množično.
Z Android televizorji pa smo dobili naprave, ki čedalje bolj spominjajo na telefone...

Zaslonski specialist AOC predstavlja dva nova 27-palčna igričarska monitorja iz svoje nove G2 linije z ločljivostjo QHD (2560 x 1440 pik): raven Q27G2U in ukrivljeni CQ27G2U z agresivnim radijem ukrivljenosti 1500R, kar povečuje igralno izkušnjo. Oba monitorja imata VA panel, ki združuje visoko odzivnost in hitrost osveževanja. 

Philips najavlja lansiranje novega LCD monitorja Philips 243B9. Opremljen s priključno postajo USB-C, zelo hitrim vmesnikom USB 3.2 in zaslonom polne visoke ločljivosti s tehnologijo IPS, je ta 24-palčni zaslon zasnovan tako, da na delovno mesto prinese preprostost in večjo produktivnost.