RSS

Novice in obvestila

Zaslonski strokovnjak AOC je naznanil novo dolgoročno partnerstvo z Red Bull-om. Od sedaj naprej, bodo ekipe in igralci, ki tekmujejo na prestižnih esports dogodkih, ki jih sponzorira Red Bull, opremljeni z vrhunskimi igričarskimi monitorji AOC. Poleg tega bo AOC do konca leta 2019 sponzoriral deset dogodkov Red Bull Player One, ki bodo potekali po vsej Evropi.

Philips Professional Display Solutions (Philips PDS) predstavlja številne nove profesionalne modele digitalnega prikazovanja. S pomočjo najsodobnejših tehnologij so pri Philipsu razvili učinkovite rešitve za digitalno sporočanje, ki v podjetja prinašajo inovacije. Njihove najnovejše generacije rešitev za digitalno sporočanje ponujajo najboljšo kakovost slike v tem razredu, pri čemer posebno pozornost posvečajo udobnemu upravljanju in skupnim stroškom lastništva za končne uporabnike. S široko ponudbo profesionalnih prikazovalnikov si prizadevajo izpolniti najvišje standarde kakovosti in operativne odličnosti.

Ali ne bi bilo praktično, če bi osebje na terenu ali ljudje, ki delajo delno od doma delno v pisarni, svoj prenosni računalnik namestili na pisarniško mizo, ga priključili na monitor s samo enim kablom in bili pripravljeni za delo? Tega ni mogoče storiti? Oh ja, lahko - s Philipsovim priklopnim monitorjem USB-C.

Philips napoveduje lansiranje 22-palčnega LCD monitorja Philips 222B9T s tehnologijo SmoothTouch. Opremljen s projicirno kapacitivno 10-točkovno tehnologijo na dotik, pisalom, IP54 zaščito pred prahom in vodo, široko paleto priključkov in prilagodljivim stojalom za enostavno prenosljivost, je ta vsestranski monitor visoko-kakovostna in s funkcijami bogata rešitev za različne sektorje, kot so maloprodaja, prodajne točke (POS), informacijske točke (POI), sejmi, hoteli, trgovine, restavracije in izobraževalne ustanove.

Philips predstavlja nov LCD monitor Philips 329P9H Brilliance s priključno postajo USB-C. 32-palčni monitor je opremljen s širokim naborom visoko zmogljivih funkcij, prilagojenih potrebam današnjih strokovnjakov. Uporabnike bo očarala ločljivost UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), medtem ko številne rešitve za povezljivost poskrbijo za prihranek časa ter priročnost in prilagodljivost v pisarni.

Prvi televizorji, ki so bili ustvarjeni v ekskluzivnem partnerstvu med Philips TV in Bowers&Wilkins, so se že izkazali kot vrhunski, letošnjih podelitvah oblikovalskih nagrad iF in Red dot pa so pokazali, da evropske strokovnjake za oblikovanje navdušujejo tudi dizajnerski rezultati tega partnerstva.

Philips predstavlja najnovejši LCD monitor B-linije Philips 252B9 s PowerSensorjem. 25-palčni (63,4 cm) 16:10 3-stransko brezokviren monitor združuje zmogljive funkcije za izboljšanje produktivnosti, trajnostni razvoj in nižje stroške energije. 

AOC predstavlja nov 28-palčni igričarski monitor G2868PQU z ločljivostjo 4K Ultra HD. Da bi zadostili zahtevam igričarjev, ki iščejo jasne in živopisne slike ter ostro in tekoče igranje, se zaslon ponaša z novo generacijo HDR-pripravljenega TN panela z odzivnim časom 1 ms.

ZOTAC napoveduje predstavitev grafične kartice ZOTAC GAMING GeForce RTX 2080 Ti ArcticStorm. Uživajte najboljše iz obeh svetov s povsem novo grafično kartico s sistemom waterblock.

Legendarna produkcijska in glasbena hiša Abbey Road Studios je naznanila strateško partnerstvo s TP Vision – imetnikom licence za oblikovanje, prodajo, marketing in izdelavo televizorjev Philips. Pogodba podjetje TP Vision potrjuje kot uradnega TV-partnerja za Abbey Road Studios.