RSS

Novice in obvestila

ZOTAC Technology, svetovni proizvajalec inovacij je na letošnjem največjem tehnološkem sejmu CES 2020 v Las Vegasu, predstavil nov segment izdelkov na področju svojih mini računalnikov ZBOX. Zmogljiv in kompakten mini računalnik Zotac Inspire Studio namenjen ustvarjalcem, ultra tanek ZBOX Edge, ki je eden najtanjših sitemov, ki ga poganjajo procesorji Intel Core, še zmogljivejši Magnus in še veliko več.

Televizorji so poleg pametnih mobilnih telefonov zagotovo naprave, ki jih v poplavi “tehnoloških igračk” uporabljamo najbolj množično.
Z Android televizorji pa smo dobili naprave, ki čedalje bolj spominjajo na telefone...

Zaslonski specialist AOC predstavlja dva nova 27-palčna igričarska monitorja iz svoje nove G2 linije z ločljivostjo QHD (2560 x 1440 pik): raven Q27G2U in ukrivljeni CQ27G2U z agresivnim radijem ukrivljenosti 1500R, kar povečuje igralno izkušnjo. Oba monitorja imata VA panel, ki združuje visoko odzivnost in hitrost osveževanja. 

Philips najavlja lansiranje novega LCD monitorja Philips 243B9. Opremljen s priključno postajo USB-C, zelo hitrim vmesnikom USB 3.2 in zaslonom polne visoke ločljivosti s tehnologijo IPS, je ta 24-palčni zaslon zasnovan tako, da na delovno mesto prinese preprostost in večjo produktivnost.

Zaslonski specialist AOC napoveduje podaljšanje sponzorskega sodelovanja z ekipo G2 Esports, eno najbolj uspešnih in uglednih esports organizacij na svetu. Tako AOC kot G2 Esports sta se odločila podaljšati svoje zelo uspešno sodelovanje, ki traja od začetka leta 2018, ko je ekipa G2 podpisala svojo prvo pogodbo z AOC-jem.

Zaslonski specialist AOC predstavlja dva nova 34-palčna (86,3 cm) ultra-široka (21:9) igričarska monitorja iz svoje popolnoma nove G2 serije. Ta dva UWQHD (Ultra-Wide Quad HD 3440 x 1440 pik) monitorja sta po videzu podobna, vendar se razlikujeta po hitrosti osveževanja. 

Philipsov 27-palčni Quad HD LCD monitor Philips Moda 276C8 z USB-C priključkom je opremljen z vsem, kar potrebujejo današnji uporabniki, da lahko uživajo v vsaki minuti, ki jo preživijo pred zaslonom. S svojo elegantno obliko, USB-C povezljivostjo in izjemno kakovostjo slike ponuja idealno kombinacijo oblikovanja in zmogljivosti.

Philips predstavlja nov ukrivljeni LCD monitor 439P9H SuperWide. Po uspešnem 49-palčnem formatu, je Philips 439P9H nov 43-palčni dodatek k rastoči ultra-široki liniji monitorjev Philips. Opremljen je z razkošno širokim delovnim prostorom in osupljivo tehnologijo DisplayHDR 400 ter funkcijami za povečanje produktivnosti.

Na police prihaja novi AOC-jev monitor Q27T1, oblikovan s strani Studio F. A. Porsche

Kot je bilo napovedano v začetku letošnjega leta, imajo oblikovalsko usmerjeni uporabniki končno priložnost, da na svoje delovne mize postavijo nov monitor AOC Q27T1, ki ga je zasnoval Studio F. A. Porsche. 27" monitor se ponaša z IPS panelom ločljivosti QHD, tri-stransko zasnovo brez okvirja ter edinstvenim asimetričnim kovinskim stojalom.

Philips, napoveduje nov 34-palčni ukrivljeni UltraWide VA LCD monitor Philips 346B1C s tehnologijo USB-C. Zasnovan za čim večjo produktivnost na delovnem mestu, udobje in stil, ponuja idealno kombinacijo Quad HD CrystalClear slik v ukrivljenem VA zaslonu, vgrajeno tehnologijo USB-C priključne postaje in številne inovativne funkcije, ki zagotavljajo ergonomsko udobje in okoljsko trajnost.