RSS

Novice in obvestila

Philipsovi televizorji že tretje leto zapored postavljajo standarde na trgu, saj so bili ponovno priznani kot izjemni televizorji s kar dvema nagradama EISA 2019, ki jih podeljuje globalno Združenje strokovnjakov za sliko in zvok. Philips TV OLED804 je prejel nagrado za »Najboljši nakup OLED TV 2019-2020«, Philips OLED+984 pa se je izkazal kot najboljši »Domači kino TV 2019-2020«

Philips napoveduje lansiranje nove serije monitorjev Philips E1. Nova družina monitorjev, ki je impresivna tako znotraj kot zunaj, združuje eleganten dizajn in inovativne funkcije, ki zagotavljajo izjemno uporabniško izkušnjo doma ali v službi. Serija Philips E1, sestavljena iz osmih modelov, ponuja uporabnikom izbiro 24-, 27- ali 32-palčnih zaslonov, ki so na voljo v Full HD, Quad HD ali 4K UHD ločljivosti. Opremljena z inovativnimi in visokozmogljivimi funkcijami, vključno z Adaptive Sync/AMD FreeSync, načinom LowBlue, tehnologijo Flicker-Free in DisplayPort povezljivostjo.

Zaslonska specialista AOC in MMD, licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, bosta letošnji sejem Gamescom izkoristila kot priložnost za predstavitev njihove široke palete igričarskih monitorjev. Od 20. do 22. avgusta se lahko novinarji srečajo z AOC in MMD predstavniki na pogovorih in/ali intervjujih v poslovni coni Gamescoma. V kolikor načrtujete obisk sejma Gamescom, obiščite AOC v poslovni coni dvorane 2.2 na stojnici A060/B069 in v prostorih 11 in 12.

V največjem slovenskem neodvisnem preizkusu televizorjev revije Monitor je tudi letos slavil Philips, in sicer kar dvojno! Philipsova modela 55OLED903 in najnovejši 55PUS7304 iz serije Performance sta brez prave konkurence izstopala predvsem po kakovosti slike, nadpovprečno prepričljiva pa sta bila tudi po ostalih kriterijih. Nova Philipsova serija Performance - The One to watch* (73x4) - pa je ocenjevanje opravila z odliko in brez negativnih pripomb.

Zaslonski specialist AOC najavlja nov dodatek v svoji seriji monitorjev 90, ki je namenjena predvsem profesionalnim uporabnikom. 27-palčni monitor U2790PQU ponuja 4K ločljivost in gostoto slikovnih pik 163 ppi, kar rezultira v izjemno jasnih slikah. IPS panel in 10-bitna barvna globina ustvarjata 1,07 milijarde barv, kar omogoča subtilne barvne prehode. 

Slabih televizorjev na trgu ni več, vseeno pa lahko med dobrimi najdemo take, ki izstopajo in so preprosto odlični, hkrati pa ponujajo širok nabor dimenzij diagonale zaslona od 109 cm do 165 cm, med katerimi zlahka najdemo popolno za naš prostor. Philipsova nova serija televizorjev 6554 je prav to. Odlična slika, jasen in čist zvok ter popolnoma enostaven vmesnik SAPHI.

Philips, napoveduje lansiranje 24-palčnega LCD monitorja Philips 242B9T s tehnologijo SmoothTouch (diagonale 23,8" / 60,5 cm). Ta funkcijsko bogat 16:9 monitor na dotik ponuja uporabnikom vse razkošje izboljšane polne visoke ločljivosti (Full HD) in je opremljen z robustnimi tehnologijami, vključno z IP54 zaščito pred prahom in vodo ter projicirno kapacitivno 10-točkovno tehnologijo za gladek in intuitiven odziv na dotik.

Nova Philipsova aplikacija ARc, ki je prva v industriji, lahko s fotoaparatom mobilne naprave zajame in izmeri vaš prostor ter prikaže, kako bi izgledali Philipsovi profesionalni zasloni na katerikoli steni in na kakršnemkoli tipu stene. Philipsove profesionalne rešitve za prikazovanje predstavljajo ARc - novo aplikacijo razširjene resničnosti. Z možnostjo natančnega ustvarjanja prikaza Philips PDS zaslona na poljubni velikosti in vrsti stene.

Zaslonski strokovnjak AOC najavlja razširitev svojega obsežnega B2B portfelja. Poleg palete visoko-kakovostnih monitorjev, ki so zasnovani posebej za vse izzive sodobnega delovnega mesta, AOC sedaj predstavlja še praktične VESA nosilce in roke za monitorje. S temi novimi dodatki, AOC ponuja celovito paleto rešitev za vsako podjetje, ki ustvarja produktivna, čista in ergonomsko varna delovna mesta po najvišjih tehničnih standardih.

ZOTAC predstavil zmogljivejšo serijo mini računalnikov - ZBOX Q Serija Mini Creator PC opremljeno z naprednim grafičnim procesorjem NVIDIA Quadro in zmogljivim procesorjem Intel Xeon.  Novi dodatek k seriji ZBOX Q nadgrajuje eleganten in minimalen dizajn mini računalnikov ZBOX  brez kompromisov glede zmogljivih notranjih komponent strojne opreme.