RSS

Novice in obvestila

Na police prihaja novi AOC-jev monitor Q27T1, oblikovan s strani Studio F. A. Porsche

Kot je bilo napovedano v začetku letošnjega leta, imajo oblikovalsko usmerjeni uporabniki končno priložnost, da na svoje delovne mize postavijo nov monitor AOC Q27T1, ki ga je zasnoval Studio F. A. Porsche. 27" monitor se ponaša z IPS panelom ločljivosti QHD, tri-stransko zasnovo brez okvirja ter edinstvenim asimetričnim kovinskim stojalom.

Philips, napoveduje nov 34-palčni ukrivljeni UltraWide VA LCD monitor Philips 346B1C s tehnologijo USB-C. Zasnovan za čim večjo produktivnost na delovnem mestu, udobje in stil, ponuja idealno kombinacijo Quad HD CrystalClear slik v ukrivljenem VA zaslonu, vgrajeno tehnologijo USB-C priključne postaje in številne inovativne funkcije, ki zagotavljajo ergonomsko udobje in okoljsko trajnost. 

Nova in inovativna NAS-naprava v namizni in vgradni (rackmount) izvedbi za mala in srednje velika podjetja. S kapaciteto od 4 do 32 TB ter enimi omrežnimi vrati 10 GbE in dvema 1 GbE je serija TeraStation 6000 popolna izbira za potrebe malih in srednje velikih podjetij. Novo NAS-napravo poleg zmogljive strojne opreme odlikujeta tudi funkciji Snapshot in iSCSI Volume Backup.

Philips, napoveduje tri nove monitorje Philips Momentum; 55-palčni Philips Momentum 558M1RY , 31,5-palčni Philips Momentum 328M1R in 27-palčni Philips Momentum 278M1R. Namenjeni prvenstveno ljubiteljem igranja na konzolah, so ti trije najnovehjši monitorji ekskluzivno predstavljeni na letošnjem sejmu Gamescom predstavnikom medijev in poslovnim partnerjem. Prihajajoči modeli linije Philips Momentum bodo na voljo v prvem kvartalu leta 2020.

Philipsovi televizorji že tretje leto zapored postavljajo standarde na trgu, saj so bili ponovno priznani kot izjemni televizorji s kar dvema nagradama EISA 2019, ki jih podeljuje globalno Združenje strokovnjakov za sliko in zvok. Philips TV OLED804 je prejel nagrado za »Najboljši nakup OLED TV 2019-2020«, Philips OLED+984 pa se je izkazal kot najboljši »Domači kino TV 2019-2020«

Philips napoveduje lansiranje nove serije monitorjev Philips E1. Nova družina monitorjev, ki je impresivna tako znotraj kot zunaj, združuje eleganten dizajn in inovativne funkcije, ki zagotavljajo izjemno uporabniško izkušnjo doma ali v službi. Serija Philips E1, sestavljena iz osmih modelov, ponuja uporabnikom izbiro 24-, 27- ali 32-palčnih zaslonov, ki so na voljo v Full HD, Quad HD ali 4K UHD ločljivosti. Opremljena z inovativnimi in visokozmogljivimi funkcijami, vključno z Adaptive Sync/AMD FreeSync, načinom LowBlue, tehnologijo Flicker-Free in DisplayPort povezljivostjo.

Zaslonska specialista AOC in MMD, licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, bosta letošnji sejem Gamescom izkoristila kot priložnost za predstavitev njihove široke palete igričarskih monitorjev. Od 20. do 22. avgusta se lahko novinarji srečajo z AOC in MMD predstavniki na pogovorih in/ali intervjujih v poslovni coni Gamescoma. V kolikor načrtujete obisk sejma Gamescom, obiščite AOC v poslovni coni dvorane 2.2 na stojnici A060/B069 in v prostorih 11 in 12.

V največjem slovenskem neodvisnem preizkusu televizorjev revije Monitor je tudi letos slavil Philips, in sicer kar dvojno! Philipsova modela 55OLED903 in najnovejši 55PUS7304 iz serije Performance sta brez prave konkurence izstopala predvsem po kakovosti slike, nadpovprečno prepričljiva pa sta bila tudi po ostalih kriterijih. Nova Philipsova serija Performance - The One to watch* (73x4) - pa je ocenjevanje opravila z odliko in brez negativnih pripomb.

Zaslonski specialist AOC najavlja nov dodatek v svoji seriji monitorjev 90, ki je namenjena predvsem profesionalnim uporabnikom. 27-palčni monitor U2790PQU ponuja 4K ločljivost in gostoto slikovnih pik 163 ppi, kar rezultira v izjemno jasnih slikah. IPS panel in 10-bitna barvna globina ustvarjata 1,07 milijarde barv, kar omogoča subtilne barvne prehode. 

Slabih televizorjev na trgu ni več, vseeno pa lahko med dobrimi najdemo take, ki izstopajo in so preprosto odlični, hkrati pa ponujajo širok nabor dimenzij diagonale zaslona od 109 cm do 165 cm, med katerimi zlahka najdemo popolno za naš prostor. Philipsova nova serija televizorjev 6554 je prav to. Odlična slika, jasen in čist zvok ter popolnoma enostaven vmesnik SAPHI.