RSS

Novice in obvestila

Podjetje TPV si je lansko poletje prislužilo ekskluzivne globalne pravice za oblikovanje, marketing in prodajo izdelkov Philips Audio. Podjetje je v zadnjih šestih mesecih opravilo temeljito strateško oceno tovrstnega trga in v letu 2019 začelo proces ponovnega lansiranja izdelkov Philips Avdio na evropskem trgu.

Zaslonski strokovnjak, podjetje AOC, dodaja več slikovnih pik k svoji odlično sprejeti ukrivljeni igričarski seriji G1 s predstavitvijo 31,5-palčnega (80 cm) QHD monitorja CQ32G1. Namenjen igričarjem, ki iščejo ostrejšo sliko, CQ32G1 dvigne raven na višjo ločljivostjo 2560 x 1440 slikovnih pik, hkrati pa ponuja enako frekvenco osveževanja 144 Hz, odzivni čas 1 ms ter podporo za AMD FreeSync.

ZOTAC se z začetkom prodaje serije ZBOX PRO ponosno podaja na trg vgnezdenega računalništva. Serija ZBOX PRO predstavlja vzpon profesionalne rešitve družbe ZOTAC za vgnezdeno računalništvo, ki uteleša visoko zmogljivost za komercialne in industrijske aplikacije ter različne poslovne potrebe po svetu. Ponudba izdelkov bo prvič predstavljena na sejmu Integrated Systems Europe (ISE) 2019.

Od 5. do 8. februarja 2019 bo Philips prisoten na ISE, največjem sejmu AV sistemske integracije na svetu. Podjetje bo predstavilo številne inovacije, med drugim 4-stranske monitorje brez okvirja, SuperWide ukrivljene zaslone, zelene trajnostne inovacije, USB-C priključno tehnologijo, in še več.

ZOTAC prihaja z novo generacijo mini računalnikov MAGNUS serije E, ki so namenjeni navdušencem nad strojno opremo. Prenovljeni računalniki MAGNUS nudijo ustvarjalcem in polprofesionalnim potrošnikom visoko zmogljivost v kompaktnem in lahkem ohišju. Mini računalniki MAGNUS serije E so opremljeni s procesorjem Intel osme generacije, ločeno grafično kartico GeForce RTX 2070 in vrhunsko povezljivostjo, zato so primerni za zahtevne delovne obremenitve, ustvarjalno delo, domačo zabavo in še mnogo več.

Philips predstavlja povsem nov ukrivljeni LCD monitor Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide. Nagrajeni 49-palčni  monitor nudi profesionalnim uporabnikom zakladnico funkcij, ki vsako minuto dela naredijo učinkovitejšo, produktivnejšo in prijetnejšo. Opremljen s širokim 32:9 SuperWide zaslonom in izjemno visoko ločljivostjo, prinaša privlačno grafiko na razkošno velikem formatu, ki je enakovreden dvema monitorjema v polni velikosti.

ZOTAC z veseljem širi linijo grafičnih kartic GeForce RTX s serijo ZOTAC GAMING GeForce RTX 2060 z GDDR6 pomnilnikom. Nova serija ZOTAC GAMING GeForce RTX 2060 bo na voljo v dveh modelih: AMP in Twin Fan.

Buffalo z LinkStation 220DR napoveduje nov dodatek k svoji ponudbi NAS rešitev. Dvo-ležiščni NAS je za dodatno zanesljivost in zmogljivost opremljen z nagrajenimi WD Red diski. Domači uporabniki lahko shranjujejo velike količine podatkov iz večih naprav v svojem gospodinjstvu in pretakajo visokokakovostne predstavnostne datoteke na povezane naprave.

Philips, napoveduje lansiranje 24-palčnega Full-HD monitorja 241B7QGJ, ki predstavlja novo merilo za zelene monitorje, in ekološko zavednim strokovnjakom ponuja zmogljivo orodje za povečanje produktivnosti pri delu ob hkratnem spoštovanju do okolja. Poleg energetske učinkovitosti, embalaže, ki jo je mogoče popolnoma reciklirati in skladnosti z mnogimi mednarodnimi okoljskimi standardi, Philips 241B7QGJ ponuja uporabnikom širok nabor zmogljivih in inteligentnih ergonomskih funkcij.

AOC s ponosom najavlja prihod ukrivljenih AG273QCG (Nvidia G-SYNC) in AG273QCX (AMD FreeSync 2 HDR) monitorjev iz tretje AGON generacije. Zasnovani za "hardcore" igričarje, se modeli AGON 3 ponašajo s funkcijami, kot sta frekvenca osveževanja do 165 Hz in visoka odzivnost 1 ms, poleg tega pa vključujejo najnovejše tehnologije, kot je AMD FreeSync 2 HDR in osveženo elegantno obliko, ki je modelu AG273QCG prinesla nagrado za oblikovanje »Red Dot Design Award 2018«.