RSS

Novice in obvestila

Philips predstavlja najnovejši LCD monitor B-linije Philips 252B9 s PowerSensorjem. 25-palčni (63,4 cm) 16:10 3-stransko brezokviren monitor združuje zmogljive funkcije za izboljšanje produktivnosti, trajnostni razvoj in nižje stroške energije. 

AOC predstavlja nov 28-palčni igričarski monitor G2868PQU z ločljivostjo 4K Ultra HD. Da bi zadostili zahtevam igričarjev, ki iščejo jasne in živopisne slike ter ostro in tekoče igranje, se zaslon ponaša z novo generacijo HDR-pripravljenega TN panela z odzivnim časom 1 ms.

ZOTAC napoveduje predstavitev grafične kartice ZOTAC GAMING GeForce RTX 2080 Ti ArcticStorm. Uživajte najboljše iz obeh svetov s povsem novo grafično kartico s sistemom waterblock.

Legendarna produkcijska in glasbena hiša Abbey Road Studios je naznanila strateško partnerstvo s TP Vision – imetnikom licence za oblikovanje, prodajo, marketing in izdelavo televizorjev Philips. Pogodba podjetje TP Vision potrjuje kot uradnega TV-partnerja za Abbey Road Studios.

Podjetje TPV si je lansko poletje prislužilo ekskluzivne globalne pravice za oblikovanje, marketing in prodajo izdelkov Philips Audio. Podjetje je v zadnjih šestih mesecih opravilo temeljito strateško oceno tovrstnega trga in v letu 2019 začelo proces ponovnega lansiranja izdelkov Philips Avdio na evropskem trgu.

Zaslonski strokovnjak, podjetje AOC, dodaja več slikovnih pik k svoji odlično sprejeti ukrivljeni igričarski seriji G1 s predstavitvijo 31,5-palčnega (80 cm) QHD monitorja CQ32G1. Namenjen igričarjem, ki iščejo ostrejšo sliko, CQ32G1 dvigne raven na višjo ločljivostjo 2560 x 1440 slikovnih pik, hkrati pa ponuja enako frekvenco osveževanja 144 Hz, odzivni čas 1 ms ter podporo za AMD FreeSync.

ZOTAC se z začetkom prodaje serije ZBOX PRO ponosno podaja na trg vgnezdenega računalništva. Serija ZBOX PRO predstavlja vzpon profesionalne rešitve družbe ZOTAC za vgnezdeno računalništvo, ki uteleša visoko zmogljivost za komercialne in industrijske aplikacije ter različne poslovne potrebe po svetu. Ponudba izdelkov bo prvič predstavljena na sejmu Integrated Systems Europe (ISE) 2019.

Od 5. do 8. februarja 2019 bo Philips prisoten na ISE, največjem sejmu AV sistemske integracije na svetu. Podjetje bo predstavilo številne inovacije, med drugim 4-stranske monitorje brez okvirja, SuperWide ukrivljene zaslone, zelene trajnostne inovacije, USB-C priključno tehnologijo, in še več.

ZOTAC prihaja z novo generacijo mini računalnikov MAGNUS serije E, ki so namenjeni navdušencem nad strojno opremo. Prenovljeni računalniki MAGNUS nudijo ustvarjalcem in polprofesionalnim potrošnikom visoko zmogljivost v kompaktnem in lahkem ohišju. Mini računalniki MAGNUS serije E so opremljeni s procesorjem Intel osme generacije, ločeno grafično kartico GeForce RTX 2070 in vrhunsko povezljivostjo, zato so primerni za zahtevne delovne obremenitve, ustvarjalno delo, domačo zabavo in še mnogo več.

Philips predstavlja povsem nov ukrivljeni LCD monitor Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide. Nagrajeni 49-palčni  monitor nudi profesionalnim uporabnikom zakladnico funkcij, ki vsako minuto dela naredijo učinkovitejšo, produktivnejšo in prijetnejšo. Opremljen s širokim 32:9 SuperWide zaslonom in izjemno visoko ločljivostjo, prinaša privlačno grafiko na razkošno velikem formatu, ki je enakovreden dvema monitorjema v polni velikosti.