RSS

Novice in obvestila

ZOTAC z grafičnimi karticami ZOTAC GAMING GeForce® serije RTX 20 znova spreminja svet grafičnih kartic. Nova serija ZOTAC GAMING GeForce RTX 20 bo na voljo v modelih AMP z dvema ali tremi ventilatorji s povsem novo zasnovo.

Na letošnjem sejmu IFA, lahko obiskovalci v dvorani 22 odkrijejo razburljivo novo linijo Philipsovih monitorjev, vključno z SuperWide zasloni in zasloni na dotik za večjo produktivnost, monitorje z USB-C priključitveno postajo za boljšo povezljivost, ukrivljene in ultra-tanke zaslone za povečano potopitev, modele namenjene igranju na konzolah, in še mnogo več.

Ne ena nagrada, ampak kar dve! Z dvema najnovejšima modeloma OLED803 in OLED903, prejemnikoma prestižne nagrade EISA, Philips TV še naprej ostaja vodilni proizvajalec na trgu vrhunskih OLED-televizorjev.

ZOTAC je bil vedno pionir v majhnosti na področju računalniške strojne opreme, saj si že od nekdaj prizadeva premakniti meje in ustvariti najzmogljivejši sistem, a hkrati zmanjšati njegovo velikost, toploto ter glasnost. Mini delovnim postajam ZBOX Q in VR nahrbtnikom so sedaj dodali popolnoma prenovljeno serijo mini računalnikov ZBOX C. 

Tudi letos Philips, potrjuje svojo prisotnost na 58. izdaji sejma IFA tradeshow, ki bo potekal od 31. avgusta do 5. septembra 2018 v Berlinu. Tekom razstave bodo lahko obiskovalci v dvorani 22 občudovali širok nabor zaslonskih inovacij, vključno z ultra-širokimi monitorji in zasloni na dotik za večjo produktivnost, monitorje z USB-C priključno postajo za boljšo povezljivost, ultra-tanke in ukrivljene monitorje za povečano izkušnjo, in še mnogo več.

Philips predstavlja monitor 278E9, najnovejšo pridobitev v liniji E9 monitorjev. Z elegantno obliko in izjemno kakovostjo slike v ultra-tankem okvirju ponuja ukrivljen 27-palčni Full HD Ultra-Wide Color zaslon realistične vizuale in široke kote gledanja, ter AMD FreeSync podporo za gladko in bolj impresivno uporabniško izkušnjo.

Specialist za monitorje AOC bo tudi na letošnjem sejmu Gamescom predstavil širok nabor svojih igričarskih monitorjev, ki bodo na ogled na stojnici A046 B047 v dvorani 02.2. Med AOC gaming inovacijami bodo obiskovalci lahko našli tako vstopne modele s frekvenco osveževanja 144 Hz in 1 ms odzivnim kot vrhunske premium gaming monitorje AGON s frekvenco osveževanja do 240 Hz.

TP Vision, ekskluzivni licenčni partner za Philips TV ter obenem vodilna evropska premium televizijska blagovna znamka in legendarno britansko podjetje za avdio-inženiring Bowers & Wilkins sta sklenila večletno ekskluzivno partnerstvo z namenom ustvarjanja izjemnih izdelkov, ki bodo na trgu televizorjev resnično postavili nove vizualne in avdio standarde. Omenjeno partnerstvo naj bi bilo eno izmed najbolj zanimivih napredkov na področju televizorjev v zadnjem času.

AOC najavlja prihod G1 serije, s tremi novimi ukrivljenimi modeli - C24G1, C27G1 in C32G1, v velikostih zaslonov 23,6" (59,94 cm), 27" (68,58 cm) in 31,5" (80,01 cm). Z rdečo nitjo poudarjen dizajn in agresivna ukrivljenost (1500R do 1800R) zagotavljajo izjemno poglobljeno igričarsko doživetje.

Philips, napoveduje dva nova monitorja- 34-palčni Wide QHD ukrivljeni model in 27-palčni QHD model, oba opremljena z USB-C priklopno postajo. USB-C ponuja veliko več kot samo praktični reverzibilni konektor ali podporo za večjo hitrost prenosa podatkov, saj omogoča uporabnikom tudi polnjenje naprav, prenos zvočnih in video signalov z različnimi protokoli in povezavo z internetom preko enega samega kabla.