RSS

Novice in obvestila

Philips, napoveduje lansiranje 24-palčnega Full-HD monitorja 241B7QGJ, ki predstavlja novo merilo za zelene monitorje, in ekološko zavednim strokovnjakom ponuja zmogljivo orodje za povečanje produktivnosti pri delu ob hkratnem spoštovanju do okolja. Poleg energetske učinkovitosti, embalaže, ki jo je mogoče popolnoma reciklirati in skladnosti z mnogimi mednarodnimi okoljskimi standardi, Philips 241B7QGJ ponuja uporabnikom širok nabor zmogljivih in inteligentnih ergonomskih funkcij.

AOC s ponosom najavlja prihod ukrivljenih AG273QCG (Nvidia G-SYNC) in AG273QCX (AMD FreeSync 2 HDR) monitorjev iz tretje AGON generacije. Zasnovani za "hardcore" igričarje, se modeli AGON 3 ponašajo s funkcijami, kot sta frekvenca osveževanja do 165 Hz in visoka odzivnost 1 ms, poleg tega pa vključujejo najnovejše tehnologije, kot je AMD FreeSync 2 HDR in osveženo elegantno obliko, ki je modelu AG273QCG prinesla nagrado za oblikovanje »Red Dot Design Award 2018«. 

Obveščamo vas, da imamo v ponedeljek 24.12. in ponedeljek 31.12.2018 kolektivni dopust. Naše skladišče pa bo v petek 28.12.2018 zaradi letne inventure zaprto. Prevzemi in izdaje blaga iz skladišča na ta dan tako ne bodo možni, zato predlagamo, da vaša naročila oddate pravočasno.

Želimo vam lepe praznike,
PC H.AND ekipa

Philips, napoveduje nov monitor Philips 241B8QJEB. Ta 23,8-palčni (60,5 cm) monitor polne visoke ločljivosti (Full-HD) nudi profesionalcem vizualno zmogljivost in mnoga orodja za izboljšanje produktivnosti.

Specialist za monitorje AOC ponuja široko paleto monitorjev za različne potrebe. Mnogi od njih so kot nalašč za uporabnike, ki iščejo maksimalno produktivnost ali najbolj impresivno igričarsko doživetje z več-zaslonsko postavitvijo. 

Prihaja božič, najboljši čas v letu za obdarovanje vaših prijateljev in družinskih članov. MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, ponuja zanimive in inovativne monitorje, namenjene tako za gaming, kot domačo ali profesionalno uporabo, zaradi česar so lahko idealno božično darilo za vsakogar.

Philips, napoveduje ponovno lansiranje monitorja Philips BDM3470UP, ki se je izkazal že leta 2015 in se sedaj v polnem sijaju vrača na trgovske police. Ta 34-palčni (86,7 cm) UltraWide QHD monitor je opremljen s široko paleto visoko zmogljivih funkcij in inovativnih tehnologij, ki zvišajo produktivnost v pisarni in povečajo užitek doma.

Specialist za monitorje AOC predstavlja najnovejšega člana serije E1, 27-palčni (68,58 cm) poslovni monitor 27E1H, ki bo na voljo od novembra 2018 dalje. S to najnovejšo dopolnitvijo AOC ponuja celotno B2B linijo, tako za majhna in srednje velika podjetja, kot za velika podjetja in javni sektor.

Specialist za monitorje AOC s ponosom najavlja sklenitev partnerstva z Red Bull Guardians in Red Bull Kumite – dvema velikima esports dogodkoma, ki jih pripravlja Red Bull, in bosta potekala od 19. do 20. oktobra ter od 10. do 11. novembra. 

Philips predstavlja nov LCD monitor Philips Brilliance 328P6VUBREB z vgrajeno USB-C priključno postajo, idealen za profesionalne uporabnike, ki si želijo višjo zmogljivost in povečati produktivnost.